Most – Ústí n/L 1:2 (po s.s.) | Kladno – Plzeň 8:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
8:2 (2:0, 2:2, 4:0)
HBC Plzeň
Neděle 16.09.2012, 16:00 • Městská hokejbalová aréna u Zimního stadionu • CROSSDOCK Extraliga
     
    43:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JAN PŘÍHODA zkompletoval na závěr zápasu hattrick, další využitá početní výhoda ze strany domácího celku. A ještě se navíc bude vylučovat. Takže se hosté oslabení zase nezbaví. Asistence: Tomáš Kudela.
     
    38:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno si už zápas užívá. Daniel Hnízdil poslal přihrávku na Příhodu, ten pak našel RADIMA ŠTĚPÁNIKA, který si z pravé strany najel před Ulče a pohodlně skóroval. Asistence: Jan Příhoda, Daniel Hnízdil.
     
    36:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Skvěle zvládnutá přesilovka domácích a opět brzy využitá. DANIEL HNÍZDIL krásně clonil před Ulčem, nejlépe se zorientoval a doklepl míček do branky poté, co vypálil hezky Štěpánik. Jeho druhá branka v zápase. Asistence: Radim Štěpánik, Michal Dědič.
     
    34:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Skvělá přesilovka ze strany domácích. JAN PŘÍHODA dostal přihrávku od Štěpánika na modrou čáru a domácí forvard pak propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Radim Štěpánik, Tomáš Kudela.
     
    24:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Plzeň se zvedá! PETR GŘONKA se prosadil po Liškově přihrávce. A teď to bude hodně zajímavé, hosté jsou o hodně lepší. Asistence: Jaroslav Liška, Stanislav Valenta.
     
    23:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ BENEDIKT těsně poté, co hosté byli v plném počtu, vsítil snižující branku. Tentokráte už tlaku Hájek neodolal a Kladno v oslabení inkasuje. Asistence: Michal Slanec.
     
    18:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno vyučuje soupeře z produktivity. Z brejku se trefil JAN PŘÍHODA, jemuž krásně přihrál Štěpánik. Ulč neměl na tuhle krásnou akci nárok. Asistence: Radim Štěpánik, Daniel Hnízdil.
     
    15:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně špatný start pro hosty ve druhé třetině. DANIEL HNÍZDIL předvedl hezkou sólo akci, po které se Semera pakuje z branky. Mezi tři tyče se tak postaví Ulč. Bez asistence.
     
    11:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A z ničeho nic zase udeřili domácí. Kouba přihrál ze středu hřiště k tyči, kde byl VLADIMÍR PROTIVA úplně sám, a míček z první poslal za Semeru, který už nedokázal zareagovat. Asistence: Jakub Kouba.
     
    02:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme tu první gól zápasu. Kladno hezky zakombinovalo, TOMÁŠ KUDELA byl na konci celé akce a prostřelil Semeru. Asistence: Jan Příhoda.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 3. Kudela (Příhoda), 12. Protiva (Kouba), 16. Hnízdil D., 19. Příhoda (Hnízdil D., Štěpánik), 35. Příhoda (Štěpánik, Kudela), 37. Hnízdil D. (Štěpánik, Dědič), 39. Štěpánik (Příhoda, Hnízdil D.), 44. Příhoda (Kudela) - 24. Benedikt O. (Slanec), 25. Gřonka (Liška, Valenta)


    HBC Kladno: Hájek (Schneider) - Dědič, Kudela, Soukup, Čermák, Kouba, M. Hnízdil - D. Hnízdil, R. Šíma, Příhoda, Šícha, Štěpánik, Nosek, Pražák, Protiva, Šrámek, J. Šíma
    HBC Plzeň: Semera (16. Ulč) - Slanec, Chowaniec, Beránek, O. Benedikt, Valenta, Malík - J. Benedikt, Krásný, O. Kejř, Malý, Průcha, Kořínek, Gřonka, Liška, Šiman

    Rozhodčí: Havelka, Tuček

    Diváci: 95