Olomouc – Poruba 2011 9:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 7:0 (kon.) | Warriors Brno – Třinec 3:2 (kon.)
Hr. Králové – Kometa Brno 2:3 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 3:5 (kon.) | Havířov – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
3:5 (1:3, 1:0, 1:2)
HC Slavia Praha
Neděle 16.09.2012, 13:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:59
    Slavia právě vstřelila branku!

    Je rozhodnuto, ALEŠ MAREČEK trefuje z vlastního pásma přes celé hřiště opuštěnou branku.
     
    54:32
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Indiáni zbraně neskládají a znovu se radují po gólu z předbrankového prostoru díky PETRU KODÝTKOVI. Asistence Jakub Vavřička.

    Pět a půl minuty před koncem třetí třetiny se domácí dostávají na dostřel.
     
    47:48
    Slavia právě vstřelila branku!

    Tak to je studená sprcha pro domácí! Z nenápadné akce po levém křídle našel IVAN MUŠO mezírku mezi Zemanovými betony a Slavia je znovu v náskoku dvou branek.
     
    28:19
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Jen co se domácí ubránili, už slaví snížení. Velký důraz před brankovištěm Slavie a zápas se zamotává. Kučera zatáhl kotouč mezi kruhy, bekendem vypálil a JAKUB VAVŘIČKA došťouchl puk do branky. Asistence Filip Ivanič.
     
    15:54
    Slavia právě vstřelila branku!

    Indiáni nezvládli přetlačovanou před vlastním brankovištěm a znovu inkasují. Tři hráči se vrhli po levici Zemana, aby zabránili hrozícímu nebezpečí, kotouč se však odrazil ke druhé tyčce, kde ho nekompromisně TOMÁŠ ŠMERHA napálil do sítě. Mladý Pražan tak v první třetině zaznamenal dva brankové úspěchy. Asistence Jan Kolář, Aleš Furch.
     
    10:25
    Slavia právě vstřelila branku!

    Plzeňští se dlouho nemohli vymotat z pásma a Slavia po krátké narážečce jde znovu do vedení. ERIC FIALA se dostal z rychlého kroku sám před Zemana a rychlou přesnou střelou podruhé rozvlnil síťku za plzeňským gólmanem. Asistence Ivan Mušo.
     
    06:50
    Plzeň právě vstřelila branku!

    A máme vyrovnáno! TOMÁŠ KUČERA si najel na levý kruh a přesnou ranou prostřelil Šorfa. Asistence Martin Muchka.
     
    03:15
    Slavia právě vstřelila branku!

    Zderadičkova nepřesná rána ale nemusí Pražany trápit. Z následujícího závaru před plzeňskou brankou TOMÁŠ ŠMERHA prokázal svůj důraz a i s trochou pověstného štěstí propasíroval puk do branky. Asistence Filip Zderadička, Aleš Furch.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 7. Kučera (Muchka), 29. Vavřička (Ivanič), 55. Kodýtek (Vavřička) - 4. Šmerha (Zderadička, Furch), 11. Fiala (Mušo), 16. Šmerha (Kolář, Furch), 48. Mušo, 59. Mareček


    HC Plzeň 1929: Zeman - Dvořáček, Bednář, Váchal, Kaňák, Čechura, Starý, Muchka, Monhart, Kučera, Krystl, Vavřička, Kantner, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Ivanič, Suchý, Rubner, Hajšman, Stráský.
    HC Slavia Praha: Šorf - Weinhold, Příkop, Zderadička, Hejda, Chládek, Jaroš, Krásný - Šmerha, Maršou, Novák, Šteiner, Mušo, Kolář, Mareček, Furch, Fiala.

    Rozhodčí: Kica - Malý, Kotyza
    bahis siteleri