Olomouc – Poruba 2011 9:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 7:0 (kon.) | Warriors Brno – Třinec 3:2 (kon.)
Hr. Králové – Kometa Brno 2:3 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 3:5 (kon.) | Havířov – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC Tábor
Neděle 16.09.2012, 10:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    A to se i děje! Zápas končí a Havlíčkův Brod vítězí vysoko 7:0. Ve třetí třetině se dvakrát trefil Jakub Kraučuk, který tak dovršil hattrick a dokonal dílo zkázy.

    To je pro dnešek ode mne vše, já se s Vámi loučím, přeji hezký den a někdy příště z Kotliny napočtenou! (11:56:44)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Přihrávka rukou zastavila útočnou akci Havlíčkova Brodu. Ten si s jistotou připíše do tabulky tři body nad nováčkem z Tábora.
     
    58:48
    Střelecký zmar Tábora z posledních minut neopadává. Naopak ještě sílí. Vydatně k tomu pomáhá i vynikající David Marek, který za svá záda kotouče nepouští.
     
    57:43
    Tempo hry upadlo a hráči se šetří. Tábor nechce evidentně inkasovat další branku. Jak jinak si totiž vysvětlit počínání obránce, který místo toho, aby si, když má volno, sjel blíže k brance a tvrdě vypálil, jen nahodí puk mimo bránu a okamžitě couvá zpět ke své modré čáře.
     
    56:31
    Je vidět, že je rozhodnuto o tom, kdo si připíše do tabulky premiérové body. A ni jeden z celků nikam nespěchá a hraje se taková přehazovaná puku z útokčné třetiny do útočné třetiny. Oba gólmani nyní moc práce nemají.
     
    55:46
    Tábor má nyní tlak a nepouští Rebely k puku, Jediný, kdo se jej může dotknout je brankáře Marek, který nejprve hrudí výtečně zastavil šanci Dvořáka, ale poté se již jen marně natahoval proti střele Martina Nováka, jenž však trefil jen vnitřní tyčku od nož se puk odrazil ven z brány! V hledišti to jen zahučelo.
     
    54:08
    Ovšem mohlo být sníženo! Ale opět zůstalo jen u "mohlo", jelikož se opět zaskvěl Marek! Pastyřík vymyslel v krátém sledu druhou výbornou nahrávku, která měl, jak se říká, oči a Hajič zakončoval do polodkryté klece, ale tam se přesunul Marek a vyrážečkou střelu vyrazil!
     
    53:14
    Nejprve Bušek u mantinelu dobře odstavil Dubna a následně se puku chopil Pastyřík a hledal na druhé straně brankoviště Kalaše, ale k němu se puk nedostal, jelikož jej přizvedl jeden z obránců.
     
    52:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Šťastná sedmička je tu! Havlíčkův Brod se ihned po skončení oslabení vrhnul do útoku a Lukáš Vala našel křižnou přihrávkou u pravé tyče volného JAKUBA KRAUČUKA, který střelpou mezi betony Romana Nováka dovršuje hattrick a Rebelové tak navyšují svůj náskok již na hrozivých 7:0! Asistence: Lukáš Vala.
     
    51:34
    Ke střele se nyní dostal Pastyřík, ale jeho rána směřovala jen do Suchého. Poté to zkusil se stejným výsledkem ještě Václav Prchal, ale to už se Michálek vrátil na led.
     
    50:53
    Tábor se dlouho držel v útočné třetině, ale jeho snaha byla málo platná, jelikož se nedostal ke střele. Nakonec nyní umul puk Nguyen a vyrazil s ním kupředu.
     
    49:31
    David Michálek (HBR) zastavil nedovoleně pronikajícího soupeře a je za to sudím Hejdukem oceněn dvouminutovým trestem.
     
    49:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Půl tucet branek v síti Tábora je na světě! Havlíčkův Brod vytvořil před brankou závar, z nějž jeden z obráncl dokázal puk vyšťouchnout, ale jen před volného JAKUBA KRAUČUKA, který bez problémů zavěsil a připsal si tak druhou branku v zápase. Bez asistence.
     
    48:44
    A Dominik Suchý od modré dokonce i vystřelil, ale jeho pokus skončil jen na betonech připraveného Romana Nováka. Havlíčkův Brod předtím výborně kombinoval.
     
    47:49
    Nyní byl v útočné třetině také Tábor a dokonce jednou ohrozil brankáře Davida Marka, který však bez problémů dokázal střelu vyrazit do rohu, odkud již Tábor nezahrozil. Naopak vstříc své šanci vyráží domácí.
     
    46:45
    Havlíčkův Brod byl nyní pevně usazen v útočném pásmu jako klíště na krku hostitele. Nakonec se i Rebelové dostali ke střele, ale Novák ukázal svou spolehlivost a v klíčkový moment vystřelila jeho lapačka vzhůru a puk do ní zaplul.
     
    45:59
    Tábor se však výborně brání a dokonce nyní i podruhé vyhazuje. Nejprve se však zaskvěl Novák, který svým betonem na brankové čáře vyrazil nebezpečnou střelu z brankoviště od Suchého.
     
    45:05
    Přesilovka pro Rebely. Jan Vlk (TAB) ve středním pásmu atakoval protihráče u mantinelu a pyká. Dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    44:53
    Nepřesná střela Tábora se od zadního mantinelu dostala na brankoviště, kde ji odpálil do bezpečí holí Marek.
     
    44:19
    Opět se domácí družina vedená náčelníkem Benákem dostala ke střele, kterou však od modré nasměroval Bancíř jen do výstroje připraveného muře s maskou oblečného do táborského dresu.
     
    43:38
    Vynikající prací s pukem a bleskovou rychlostí se nyní prezentoval štírek Tomáš Nguyen, jenž však ve středním pásmu přenechal kotouč spoluhráčovi, jenž byl zdvojen a ze šance nebylo nakonec nic.
     
    42:21
    Rebelové jsou nastěhovaní v blízkosti branky Romana Nováka, který však zatím spíše jen sleduje dění před svým brankovým územím, jelikož Havlíčkův Brod se nedostává k vážnějšímu ohrožení branky.
     
    41:28
    Hra se přelévá z pásma do pásma a nyní se kupředu hnal Tábor. Byl to agilní Vlk, kdo se snažil před brankou dostat puk ořes Marka, který si však výborně povyjel a puk tygřím skokem pokryl pod tělem.
     
    40:56
    Také Rebelové jsou aktivní a dělají průvan v otevřené obraně Táboritů. Nejprve musel dělovku od modré Novák vykopávat betonem a následná střela se otřela dokonce o tyč.
     
    40:14
    Tentokrát vyhráli buly Rebelové, ale puk jim utekl a do šance se dostali hosté. Před branku se cpal s kotoučem Kadilak, ale neuspěl, jelikož Marek měl betony u tyče připravené. Následně domácí gólman ještě skočil po kotouči a chytil jej.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči jsou již na ledové ploše a třetí třetina každou chvilkou začne.
     
    Máme za sebou i druhou dvacetiminutovku, která přinesla výrazné navýšení náskoku Havlíčkobrodských. Krátce před polovinou zápasu se nejprve prosadil Nguyen a dvě minuty před koncem přišla zatím nejhezčí branka, když Kraučuk krásně tečoval střelu Suchého. Hned po buly se ještě trefil podruhé Jelínek a Rebelové tak mají pohodlný náskok.

    Třetí třetina začne zhruba v 11:19.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Rebelové ještě činí průvan v útočné třetině Kohoutů, ti se však nedávají snadno a nechtějí připustit další inkasovanou branku. Pro Havlíčkův Brod to již vapdá velmi dobře.
     
    38:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak se šancemi Tábora to vypadá hodně špatně! Havlíčkův Brod se dostal hned po buly do útočné třetiny a Jakub Abbrent našel v dobré pozici na spodku levého kruhu stojícího JANA JELÍNKA, který zvedl puk přesně nad přesouvajícího se gólmana Táboritů a zaznamenal tak druhou branku v dnešním střetnutí! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    37:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové odskakují již do čtyřbrankového trháku! David Michálek na modré čáře našel Dominika Suchého, který ihned pálil na branku a kotouč na brankovišti usměrnil nad lapačku Romana Nováka JAKUB KRAUČUK! Asistence: Dominik Suchý a David Michálek.
     
    37:12
    Vlach s Valou se nyní prezentovali dobrou prací na puku a zle zaměstnávali obránce soupeře, ale ti je k ohrožení branky nepustili. Tábor nyní houževnatě brání.
     
    36:10
    Po nahození na branku, které Novák schoval do výstroje, se vahzovalo po jeho levé ruce. Vala buly vyhrál a od modré střílel Bancíř, ale gólman Kohoutů si mezírku mezi betony pohlídal.
     
    35:25
    Akce Tábora měla slušný potenciál, ale ten se naplno neprokázal, jelikož vše zhatila špatná finální přihrávka a kupeřdu mířili Rebelové, ale jejich nahození trefilo jen zadní mantinel a hraje opět Tábor.
     
    34:50
    Opět buly, jelikož Novák podržel střelu od modré ve výstroji. Sudí poté signalizoval přihrávku rukou a znovu dal pokyn pro vhazování.
     
    34:35
    Buly se muselo opakovat a hráči se skoro ani nepohnuli ze svého postavení a budou se muset znovu sehnou na kruhu. Střelu hned z bodu pro vhazování schoval Novák v lapačce.
     
    34:27
    Po přejetí do útočné třetiny se Rebelové dlouho s pukem nerozpakovali a napálili jej od modré čáry na bránu, ale černá guma si našla jen cestu do míst, kde stál připravený brankář Roman Novák.
     
    33:52
    Spolupráce mezi Nguyenem a Veselkou nepřinesla kýžené ovoce, jelikož druhý jmenovaný o kotouč přišel, ale na druhou stranu pílil Kadilak s Voj. Prchalem. Druhý jmenovaný nakmonec zakončil, ale nepříliš razantní pokus schoval ve výstroji David Marek.
     
    32:38
    Hokejisté z města na řece Lužnici se po delší době dostali ke střelecké příležitosti, ale pokus mířící doprostřed branky ještě zastavil jeden z obránců, který padl do střely. Následně rebelové přišli na modré čáře o puk.
     
    31:37
    Tomu se však nepovedlo nic kloudného vymyslet a udeřit mohlo na protějším břehu kluziště! L. Vala dostal nabito od Kraučuka, ale jeho střelu vytáhl Novák lapačkou na břevno! Následně se k odraženému puku dostal ještě Kraučuk a z úhlu se snažil procpat puk do brány, ale trefil jen betony Nováka! Velké šance pro Rebely! Brankář Tábora ukázal výborné zákroky!
     
    30:57
    Nyní musel vytáhnout jedovku od mantinelu, po níž Rebelové přicházejí o pásmo a dopředu míří také Tábor.
     
    29:48
    Rebelové hýří aktivitou, jak gembler penězi na automatech, a svému soupeři nedávají příliš oddechu. Gólman Novák musí být stále v pozoru, jelikož se na něj valí jedna lavina za druhou. Hostující gólman však odolává.
     
    29:00
    Rebelové jsou aktivnější a ohrožují Nováka ze všech pozice. Nejprve musel hostující gólman hasit střelu od levého mantinelu, kterou podržel v lapačce, a následně plastrónem zabránil průniku kotouče do sítě po střele od modr čáry.
     
    28:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se nejprve nemohli usadit v útočné třetině, ale nakonec se dostali před branku a vstřelili gól. Střela Marka Bancíře se odrazila od zadního mantinelu přesně před prázdnou bránu, kde stál jeden z domácích útočníků, jmenovitě TOMÁŠ NGUYEN, jenž jej dopravil do sítě! Novák neměl nárok zasáhnout! Asistence: Marek Bancíř
     
    26:55
    Po icing Táboritů se Rebelům povedlo vyhrát buly. Ke kotouči se nakonec dostal jeden z útočníků a napálil jej od mantinelu na branku, ale jeho pokus byl zablokován obráncovým chráničem.
     
    26:24
    V době, kdy už se vrátil vyloučený hráč na ledovou plochu, našel Nguyen od levého mantinelu na modré čáře Lacinu, jehož střelu Novák vykopl betonem za branku.
     
    26:00
    Opět puk až u domácí branky.
     
    25:30
    Dvakrát rebelové neprošli přes střední pásmo a Tábor tak drží puk ve vzdálenosti více než bezpečné od své svatyně.
     
    24:55
    Rebelové si dobře nahrávali a dokonce vyslali i nějaké střely, které však povětšinou skončily mimo branku, nebo byly zablokované. Tábor nyní vyhazuje.
     
    24:12
    První vyloučení dnešního zápasu. Na trestné lavici je jeden z hráčů Tábora. A sice Tomáš Hajič (TAB), jenž dostává dvě minuty za hákování. První přesilová hra v dnešním zápase.
     
    23:28
    I Tábor se dostal k ohrožení branky, ale na jeho kontě stále svítí velká nula. Pokus od modré čáry totiž v pohodě schoval do výstroje David Marek.
     
    22:52
    Na druhé straně se však dostal v mezikruží ke střele Daniel Kolouch, jehož pokus brankář Novák vyrazil celkem nejistě jen vedle pravé tyče, kde však naštěstí pro celý Tábor nebyl nikdo, kdo by puk došťouchl do sítě.
     
    22:43
    Čahoun Kalaš se probíjel ke střele, ale nedostal se k ní. Nakonec se ještě k puku dostal Vlk, když využil nepříliš šťastného rozehrání Marka, ale nic nevymyslel.
     
    21:44
    A jejich výpad končí nahozením puku na Nováka, ten letící kotouč bez problému schoval do lapačky a podržel jej. Bude se vhazovat a oba týmy střídají.
     
    21:31
    Hostující celek se dostal s pukem do útočné třetiny, kde si několikrát vyměnili jeho hráči puk a nakonec vše skončilo velkým soubojem v rohu kluziště, kde z přetlačované vyšli lépe Rebelové, kteří míří kupředu.
     
    20:26
    Tábor znovu uspěl na úvodním vhazování a opět jen nahodil puk do útočné třetiny, kde se jej chopili Rebelové a vyrazili kupeřdu. Nguyen od mantinelu hledal před poloprázdnou brankou Veselku, ale jeho nahrávka byla zablokovaná.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči jsou již na ledě a čeká se na rozhodčí, aby zápas mohl pokračovat.
     
    Máme za sebou zajímavou první třetinu. Rebelové byli aktivnější a lépe bruslili, což vedlo k vytvoření jejich náskoku. Nejprve si premiérouvou branku v extralize staršího dorostu připsal Ondřej Veselka a na něj hned navázal Jan Jelínek. Havlíčkův Brod pak lehce polevil a přizpůsobil se defenzivnímu stylu hry Tábora, který však ukázal pár dobrých chvilek a brankář Marek musel ukazovat své výsostné umění.

    Další třetina začne zhruba v 10:44.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:42
    Mohlo být sníženo! Ale jenom mohlo! V cestě puku do brány stála totiž branková konstrukce. Táborité konečně po delší době ukázali pěknou kombinaci a na jejím konce stál dnes velmi agilní Jan Vlk, ale jeho střela na vzdálenější tyč možná ještě lízla hřbet Markovy lapačky a nakonec se odrazila od tyče ven. Tuto situaci si již domácí gólman pohlídal! Na čele fanoušků Rebelů nyní vyvstanuly kapky rosy!
     
    19:13
    Havlíčkův Brod se po několika peripetiích dostal do útočné třetiny a dokonce se dostal k ohoržení branky, ale Novák mohl být nakonec v naprostém klidu, jelikož střela byla zablokovaná nad.
     
    18:10
    Pastyřík se mezi kruhy probíjel k zakončení, ale ke střele se nakonec nedostal. Musel jít do plných a mezi třemi hráči se mu těžkou něco vymýšlí. Tábor zatím nehraje příliš kombinačně a často pohořívá na tom, že se hráči musí, chtě nechtě, uchylovat k individuálním akcím.
     
    17:15
    Výpad Tábora nebyl dobrý a po nedorozumění se ke kotouči dostala opět skvadra Rebelů. Nakonec se i usadila v pásmu a střílel Bancíř, leč jeho pokus byl zablokován do ochranné sítě. Vhazování před Novákovou brankou.
     
    16:14
    Rebelové se usadili v pásmu a po pokrytí kotouče od Nováka se vhazovalo. Buly padlo na hole Rebelů a Suchý nebezpečně nahazoval. Byla to sice taková žblabuňka, ale Novák nic neviděl a byl evidentně zaskočen, když se před jím objevil puk, ale nakonec kotouč zkrotil.
     
    15:10
    Tak nyní se opět ukázal David Marek! Spolupráce Vlk - M. Novák přinesla velkou brankovou šanci. Křížem přes brankoviště prošel puk až k Vlkovi, který jej hned z první cpal do branky, ale parádně se přesunul domácí gólman a roztažený na čáře zamezil gólu, když se puk od jeho betonu odrazil za bránu!
     
    14:36
    Po icingu ze strany Rebelů se vhazovalo po levé Markově ruce. Buly vyhrál Tábor ale Václav Prchal se ke střele nedostal.
     
    14:19
    Další náznak akce Táboritů. Ti však byli zastaveni ofsajdem. Buly u trestné lavice domácích. Nutno podotkout, když už jsem u té lavice hamby, že se dnes hraje velmi čistě.
     
    13:40
    Dvořák se nyní blýskl hezkou individuální akcí, ale nebyl podpořen spoluhráči, a tak nedokázal procpat kotouč mezi třemi hráči Rebelů. Nakonec se ještě dostal k odrařenému puku a vystřelil, ale jeden z obránců mu střelu zablokoval chráničem.
     
    12:52
    Zavezení kotouč do útočné třetiny od Tábora moc efektu nepřineslo a dopředu se hnali Rebelové agilní Vala nakonec vybruslil zpoza brány, ale svůj pokus nasměroval jen do lapačky Nováka, který střelu v poklidu lapil.
     
    12:17
    Rebelové po několika nahrávkách vyslali projektil směr Roman Novák, ale hostující muž s maskou byl na správném místě a střelu podržel. Buly.
     
    11:41
    Ten přišel. Kupředu se hnal Abbrent, jenž vypíchl puk soupeři, v tandemu mu najížděl Jelínek, ale nakonec vše vyřešil jeden z beků, jenž mu padl pod nohy a puk odstřelil. Následně se kotouč objevil v ochranné síti. Buly ve středním pásmu.
     
    10:54
    Z hole na hůl, z pásma do pásma. Asi tak by se nyní dalo nazvat putování černé gumy. Ovšem puk létá mezi holemi bez efektu a někteří diváci by rádi viděli více vzruchu.
     
    09:32
    Tábor je evidentně zaskočen a nedaří se mu. Havlíčkův Brod lehce polevil v důrazu, ale Kohouti raději místo přímé střely na branku volí efektivní nahození obloučkem do rohu kluziště. Jedinou výjimkou byla nyní přízemní střela M. Nováka, jíž Marek vyrazil za branku betony.
     
    08:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelům se rázem lépe kouká na svět a každodenní šeď! Rebelov byli delší dobu usazeni v pásmu, až nakonec z pravé strany kluziště našel Abbrent na brankovišti dobře postaveného JANA JELÍNKA, pro nějž již nebylo problémem zasunout kotouč podruhé za Novákova záda! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    07:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nedáš - dostaneš. Oprýskané pravidlo se opět ukázalo ve své plné míře. Rebelové nejprve sice neuspěli, když střelu od modré udržel Novák v náručí, ale po buly již letěly ruce příznivců Havlíčkova Brodu nahoru. Střelu Koloucha gólman vyrazil před sebe, kde puk za jeho záda bleskově doklepl ONDŘEJ VESELKA a otevřel tak skóre zápasu! Asistence: Daniel Kolouch.
     
    06:17
    Velké bravo brankáři Markovi! Vlkovu střelu nejprve zastavil chráničem Vacek, ale napodruhé již Marek musel hasit nebezpečnou jedovku, kterou vyrazil jen na brankoviště, kde dorážel ještě Václav Prchal, ale domácí čaroděj se roztáhl a nadvakrát skvěle zasáhl!
     
    05:27
    Na zteč se vydala i skvadra okolo trenéra Benáka, ale ani ona nedokázala přetavit své snažení v gól. V útočné třetině se sice držela dlouho, ale nakonec o puk v souboji u mantinelu přišla.
     
    04:12
    Marek Duben se v mezikruží dostal ke střele, Marek si proti ni povyjel a hřbetem lapačky ji vyrazil za bránu, tam kotouč dobruslil Pastyřík a znovu jej vracel do ohně, ale domácí muž s maskou jej odklidil do bezpečí za pomoci obrany.
     
    03:28
    Zakázané uvolnění Tábora alespoň na chvilku odvrátilo útočnou hrozbu Rebelů, kteří si v útočné akci špatně nahráli.
     
    03:04
    Tábor ve vlastní třetině odpálil kotouč, který se ve středním pásmu odrazil od mantinelu, Jansa jej dojel a servíroval před bránu, kde se však Pastyřík k ohrožení branky nedostal. Obrana domácích zafungovala dobře.
     
    02:12
    Nyní jejich snažení zastavuje ofsajd. Rebelové se snaží hrát aktivně a lépe bruslí.
     
    01:48
    Rebelové se snaží probít do útočné třetiny, ale Tábor brání svou modrou čáru tak houževnatě, jako Hustiti onen ostroh nad řekou Lužnicí.
     
    00:44
    Chyba Buška, který při rozehrávce trefil jen brusle protihráče, dala Táboru první střeleckou příležitost, ale hostující hráči ji nevyužili. Na druhou stranu pílil Nguyen, ale jeho střelu Novák vykopl vedle.
     
    00:17
    Táborité vyhráli úvodní vhazování a projeli do útočné třetiny, kde však nedokázali nic kloudného vymyslet. Kotouč se následně objevil v ochranné síti. Buly ve středním pásmu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči se již štelují na vhazování.
     
    Údery hokejek o led zazněly, kapitáni si podali ruce s arbitry a na led se staví úvodní formace.
     
    Rozhodčí jsou již na ledě a hráči se staví na modré čáry, aby se na úvod střetnutí pozdravili.
     
    Hráči právě na ledě provádějí tradiční předzápasové rozbruslení a již za pár minut na led najedou muži v pruhovaném, kteří dají pokyn k zahájení zápasu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Brož) - J. Jelínek, L. Vala, Lacina "C", Vacek, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen "A", Kraučuk, Němec, Cejpek "A", Bancíř, Bušek, Michálek, Hrabaň, Semrád, Suchý, Kolouch, Abbrent
    Trenér: Jaroslav Benák

    Hockey Club Tábor: R. Novák (Pavlát) - Kalaš, Dvořák, Pastyřík, Duben "C", Voj. Prchal, Hošek, Vápeník, Kadilak "A", Jansa, Vá. Prchal, Veřtát, Štěpán "A", Vlk, M. Novák, Raiterman, Růžek, Hajič, M. Jelínek
    Trenér: Milan Kalaš

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Petr Kotlík, Ondřej Polák.
     
    Minulé zápasy:

    HC Dukla Jihlava - HC Rebel 5:3 (2:2, 0:0, 3:1)

    Branky a nahrávky: 1. Anděl (Pospíchal), 18. Hrala (Anděl), 41. Najman (Kousal), 52. Anděl (Havelka), 56. Hrala - 2. Vala (Vlach), 4. Kraučuk, 42. Abbrent. Rozhodčí: Dostál - Klouda, Sibera. Vyloučení: 0:3. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 3:2, 3:3, 5:3.

    HC Rebel: Marek (Brož) - Lacina "C", Bušek, Suchý, Benák, Vacek, Němec, Hrabaň - Nguyen "A", Veselka, Kolouch - Vlach, L. Vala, Kraučuk - Abbrent, Jelínek, Cejpek "A"


    HC Tábor - HC Sparta Praha 2:7 (2:3, 0:1, 0:3)

    Branky a nahrávky: 7. Jansa (Hošek), 16. Duben (Novák) – 1. Procházka, 12. Chlouba (Jeřábek), 16. Michnáč, 38. Chlouba, 43. Chlouba (Michnáč), 45. Jeřábek (Michnáč), 51. Jandus (Seniov) Rozhodčí: Pešina – Lang, Macák. Vyloučení: 4:7, navíc Růžek (TAB) OT – Michnáč (SPA) OT. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 200 Střely na branku: 20:45

    HC Tábor: Pavlát (41. Novák) – Duben, Dvořák, Hošek, Hubáček, Růžek, Vápeník, Štěpán – Hajič, Jansa, Jelínek, Kadilak, Kalaš, Novák, Pastyřík, Prchal Václav, Prchal Vojtěch, Veřtát, Vlk
     
    Oba celky zatím hledají tu pravou herní pohodu a obě dvě úvodní utkání nového ročníku prohrály. Začátek sezony byl pro oba mančafty krutý. Rebelové doma podlehli Kometě 1:8 a nováček soutěže z Tábora, který v extraligové skupině střed vystřídal Třebíč, odjel s debaklem z Jihlavy, kde prohrál 1:12. Ani druhé kolo extraligového ročníku nepřineslo kýžený úspěch do táborů obou týmů. Rebelové prohráli v derby Vysočiny v zápase proti Jihlavě na jejím stadionu 3:5 a Kohouti doma neúspěšně vzdorovali Spartě, jíž podlehli 2:7. Dnes je tak před námi střetnutí dvou celků, jež zatím na první ligové body čekají.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu 3. kola ELIOD extraligy mladšího dorostu mezi týmy HC Rebel Havlíčkův Brod a HC Tábor. Utkání začíná v 10:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Veselka (Kolouch), 9. Jelínek (Abbrent), 28. Nguyen (Bancíř), 38. Kraučuk (Suchý, Michálek), 39. Jelínek (Abbrent), 50. Kraučuk, 53. Kraučuk (Vala)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Brož) - J. Jelínek, L. Vala, Lacina "C", Vacek, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen "A", Kraučuk, Němec, Cejpek "A", Bancíř, Bušek, Michálek, Hrabaň, Semrád, Suchý, Kolouch, Abbrent
    Trenér: Jaroslav Benák

    HC Tábor: R. Novák (Pavlát) - Kalaš, Dvořák, Pastyřík, Duben "C", Voj. Prchal, Hošek, Vápeník, Kadilak "A", Jansa, Vá. Prchal, Veřtát, Štěpán "A", Vlk, M. Novák, Raiterman, Růžek, Hajič, M. Jelínek
    Trenér: Milan Kalaš

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Petr Kotlík, Ondřej Polák
    bahis siteleri