Banská Bystrica – Žilina 4:3 (po pr.) | Skalica – Poprad 3:7 (kon.) | Nitra – Trenčín 6:3 (kon.)
Martin – Piešťany 0:3 (kon.) | Košice – Zvolen 3:5 (kon.)
po prodl.
HC MONACObet Banská Bystrica
4:3 (2:1, 1:1, 0:1)
MsHK Žilina
sk Úterý 18.09.2012, 17:00 • ZŠ B. Bystrica, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    63:12
    Banská Bystrica dala gól!
    MICHAL HUDEC sa dostal k puku na modrej čiare a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Michal Grman, Ján Sýkora.
     
    57:57
    Žilina dala gól!
    TIBOR VARGA vyrovnáva. Troliga zatiahol puk za bránu, kde sa puk dostal ku Krajčímu a ten našiel voľného TIBORA VARGU, ktorý z prvej vypálil spomedzi kruhov. Asistencie: Róbert Krajči, Tomáš Troliga.
     
    38:48
    Banská Bystrica dala gól!
    Trestné strieľanie. MICHAL HUDEC nevymýšľal nič špeciálne, počkal si a namieril to ponad vyrážačku. Asistencie: bez asistencie.
     
    27:43
    Žilina dala gól!
    Nenápadná akcia. Važan zatiahol puk po strane do pásma a len čo prekročil modrú čiaru, strelou švihom trafil zadný mantinel, od ktorého sa puk odrazil k TIBOROVI VARGOVI, ktorý z prvej trafil poloodkrytú bránu. Asistencie: Michal Važan, Tomáš Troliga.
     
    13:29
    Žilina dala gól!
    MILAN DREVENÁK unikol obrane domácich. A z rohu od modrej čiary smerom priamo na Dzubinu neotáľal a poslal puk prízemnou strelou okolo Dzubinovho betónu. Domáci reklamujú faul, ale neúspešne. Asistencie: Dušan Devečka.
     
    11:34
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci sa ihneď po skončení oslabenia vrhli do útoku a aktívnou hrou si rozhodili hostí. Kubka nahodil puk od modrej čiary. Tečovaný puk padal rovno pred Johanesa a RADOMÍR HEIZER sa najlepšie zorientoval pred bránou a s trochou šťastia triafa puk vo vzduchu. Asistencie: Branislav Kubka.
     
    00:55
    Banská Bystrica dala gól!
    MICHAL GRMAN poslal puk pred bránu, ktorý prekvapivo skončil v bráne. Puk nikto netečoval, ale brankár nemal šancu lebo nič nevidel. Asistencie: Jaroslav Jabrocký.

    Dominik Dolhý

    Branky a nahrávky: 1. Grman (Jabrocký), 12. Heizer (Kubka), 39. Hudec, 64. Hudec (Grman, Sýkora) - 14. Drevenák (Devečka), 28. Varga (Važan, Troliga), 58. Varga (Krajči, Troliga)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Dzubina - Bambúch, Kubka, Grman, Richter, Styk, Ketner, Predajniansky - Ján Sýkora, Hudec, Juraj Sýkora - Hvila, Češík, Jabrocký - Lunter, Heizer, Jankovič - Nemček, Zigo, Lamper
    MsHK Žilina: Johanes - Rúfus, Devečka, Dlouhý, Harant, Brcko, Sekáč, Staňo - Važan, Troliga, Varga - Horanský, Škoda, Lažo - Drevenák, Valášek, Krajči - Hajnik, Drábek

    Rozhodčí: Lauff - M. Korba, P. Korba
    bahis siteleri