Banská Bystrica – Žilina 4:3 (po pr.) | Skalica – Poprad 3:7 (kon.) | Nitra – Trenčín 6:3 (kon.)
Martin – Piešťany 0:3 (kon.) | Košice – Zvolen 3:5 (kon.)
konec
HK Skalica
3:7 (0:0, 2:3, 1:4)
HK Poprad
sk Úterý 18.09.2012, 17:00 • Zimný štadión, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    Po gólovo bohatej tretej tretine, keď to síce Skaličania začali gólom v oslabení a popradskí Kamzíci pridali ďalšie štyri, sa tešia Popradčania, ktorí si s veľkou dávkou hernej aktivity vybojovali dôležité úvodné víťazstvo. Domáci hráči nám v závere stretnutia predvádzali veľmi nepriaznivý výkon, v ktorom dominovala tu nepatriaca herná nechuť. Popradčania tak v riadnom hracom čase zaslúžene vyhrali v pomere 7:3, čo im do tabuľky pripisuje prvé tri body a sympatické skóre +4.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z hokejovej Tipsport extraligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:12:24)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Zápas majú popradskí hráči jasne pod kontrolou. Už čakáme len na záverečnú sirénu.
     
    58:31
    Popradčania vedú o štyri góly a máme už len necelých 90 sekúnd do konca. Skaličania nám predvádzajú enormnú nechuť, ktorá prináša Popradčanom pekné držanie puku.
     
    57:40
    Poprad dal gól!
    Po famóznom zákroku od Zdenka Kotvana prišla ďalšia kombinácia Popradu, ktorá už skončila gólovo! Spoza brány na pravý kruh skvele uvoľnil JAROSLAVA ŠPELDU Dávid Buc. Špelda si puk potiahol a backhandom ho umiestnil za skalického gólmana!
    Asistencie si pripisujú hráči Dávid Buc a Róbert Sabolič.
     
    57:39
    Po nezáujme skalického tímu prichádza samostatný nájazd Dávida Buca! Ten si dal však puk na backhand a z tejto pozície nedokázal prekonať gólmana Kotvana! Kotvan vystihol smer strely a nádherne zasiahol svojou vyrážačkou!
     
    57:20
    Holovič mohol vstreliť gól, no puk si ešte zbytočne potiahol, čím zahodil akúkoľvek streleckú pozíciu!
     
    56:54
    Skaličania hrajú síce presilovú hru, no nevyzerá to na záhoráckom ľade tak. Popradčania hru s obrovským prehľadom kontrolujú.
     
    56:02
    Na popradského gólmana Nikkiläho to skúšal Trška, ba dokonca aj Holovič, či Sloboda. Všetci traja však pohoreli na dobre hrajúcej popradskej defenzíve.
     
    55:25
    Popradský hráč Dávid Buc zinkasoval nelichotivý dvojminútový trest za Hákovanie.
     
    54:29
    Skalický gólman Kotvan nám tentokrát predviedol pekný zákrok po strele od Dávida Buca, ktorá smerovala z hranice ľavého kruhu. Zdenko oprášil svoje pevné betóny.
     
    53:35
    Po tvrdom súboji pred popradskou bránou sa napokon tešia hostia! Po backhande od Kutáleka dokázal puk z bránkoviska vytlačiť Suchý, ktorý výrazne podržal Kamzíkov!
     
    52:47
    Koskinen mohol po nádhernej prihrávke od Takáča zvýšiť popradský náskok, no svojou strelou trafil len dobre postaveného gólmana Kotvana!
     
    51:51
    Skaličania sa snažia útočiť, no zatiaľ neúspešne. Ich úsilie je v posledných sekundách zničené už v začiatkoch - na útočnej modrej.
     
    50:58
    Prekonať gólmana Nikkiläho sa snažil aj Pálffy, no jeho strela z hranice pravého kruhu je proti pozornej popradskej defenzíve neúspešná. Puk zachytil obranca Kramár.
     
    50:08
    Z pravej strany si k bránkovisku pekne nakorčuľoval Konečný, no bol tvrdo bránený Pentikäinenom, čo mu prinieslo len jemné a nepresné zakončenie mimo popradskej brány.
     
    49:21
    Kutálek to skúšal z medzikružia, no svojou hokejkou puk až príliš podbral, a tak ho posiela len nad Nikkiläho bránku.
     
    48:36
    Od modrej to tentokrát skúšal Kovačevič! Po odrazenom puku dychtil Klouda a aj Skokan, no obaja pohoreli na pozorných reflexoch gólmana Kotvana.
     
    47:43
    Po peknej prihrávke od Kloudu to skúšal z ľavej strany Roman Tomas! Zdenko Kotvan si po jeho strele pripisuje prvý úspešný zákrok v tomto stretnutí.
     
    46:57
    Skaličania sú po gólovej prestrelke v podaní popradského tímu mierne otrasení, no na ich hokejkách je možné vidieť chuť vsietiť gól! Trojgólový rozdiel je už však dostatočne veľký.

    Branky a nahrávky: 28. Višňovský (Sloboda), 33. Trška (Vyrúbalík), 45. Kutálek (Jankovič, Šátek) - 21. Tomas (Klouda, Skokan), 27. Špelda, 29. Šterbák (Suchý, Klouda), 44. Skokan (Klouda, Suchý), 46. Kramár (Špelda, Buc), 47. Paločko (Rapáč, Gápa), 58. Špelda (Buc, Sabolič)


    HK Skalica: Trenčan (47. Kotvan) - Vyrúbalík, Trška, Gabriš, Kozák, Jankovič, Barák, Srnec, Jaborník - Pálffy, Školiak, Višňovský - Bartánus, Holovič, Sloboda - Kutálek, Stieler, Šátek - Jurík, Klejna, Konečný.
    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Suchý, Šterbák, Kovačevič, Pentikäinen, Špelda, Kramár, Kurali, Malina - Tomas, Klouda, Skokan - Buc, Takáč, Sabolič - Macejka, Koskinen, Homa - Gápa, Rapáč, Paločko.

    Rozhodčí: J. Konc - Brath, P. Šefčík

    Diváci: 1842
    bahis siteleri