Banská Bystrica – Žilina 4:3 (po pr.) | Skalica – Poprad 3:7 (kon.) | Nitra – Trenčín 6:3 (kon.)
Martin – Piešťany 0:3 (kon.) | Košice – Zvolen 3:5 (kon.)
konec
HK Nitra
6:3 (0:1, 3:1, 3:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 18.09.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:09:38)
     
    59:46
    Ešte samostatný nájazd v podaní Jarma Jokilu, Hála ho ale včasným vybehnutím zlikvidoval.
     
    59:24
    Pardavý ešte našiel v jazde Gašparoviča, jeho pokus ale končí len maske Žigárdyho.
     
    58:00
    Nitra dala gól!
    Presne dve minúty pred koncom tretej tretiny sa Nitra dostáva do vedenia o tri góly a definitívne rozhodla dnes o svojom víťazstve. Trenčania sa dopustili ďalšej chyby a kruto zato pykajú.Mašlonka našiel MARTINA SEGĽU ideálne pred bránou, útočník Nitry si ešte položil Hálu a dokončil dnešné dielo Nitry. Asistencia: Marek Mašlonka.
     
    56:58
    Dukla hrá už v pätici, no šancu mal Tománek, ktorý sa ocitol sám na osi klziska, no puk na hokejke nedokázal udržať celú cestu a zo šance napokon nič nebolo.
     
    56:01
    Nitra dala gól!
    Nitrania sa ujímajú vedenia o dva góly a definitívne zrejme rozhodujú o svojom víťazstve. Hála si pripísal asistenciu na gól. MATEJ HAMRÁK sa dostal po ľavej strane do útočného pásma, z ostrého uhla vystrelil a brankárovi Dukly prepadol puk do siete. Asistencia: Jarmo Jokila.
     
    55:33
    Chrenko sa ocitol s Jokilom v prečíslení 2 proti 1, ale prvý menovaný poslal tomu druhému takú prihrávku, ako keby vôbec nebol jeho spoluhráč.
     
    55:12
    Hrá sa nám 4 proti 4.
     
    54:51
    Dukla, Lelkeš, 2min. podrazenie.
     
    54:33
    Posunutá bránka Nitry, na ľade leží Vosátko, hra je prerušená.
     
    54:19
    29 sekúnd pred koncom trestu Baču má Dukla k dizpozícii presilovku o dvoch hráčov.
     
    54:19
    Nitra, Chrenko, 2 min. úmyselné zaľahnutie puku.
     
    52:48
    Nitra, Bača, 2 min. krosček.
     
    52:48
    Dukla teraz zovrela Nitru v jej obrannej tretine, mala niekoľko dobrých príležitostí a napokon si vynútila presilovku.
     
    51:45
    Tybor nabiehal s pukom na hokejke po pravej strane do pásma, dostal až do zakončenia, no to nebolo úspešné. Nakoniec skončil v bránkovej konštrukcii sám hráč.
     
    50:34
    Nitra dala gól!
    Trenčania si ale opätovne nedali pozor, nechali Nitranov kombinovať s pukom v ich obrannom pásme a opäť inkasovali.Nepokrytý MARTIN SEGĽA zasúval puk do bránky. Asistencie: Matej Hamrák, Marek Mašlonka.
     
    49:55
    Obe mužstvá cítia šancu na strhnutie vedenia na svoju stranu, aktívnejšie však teraz pôsobí pred Hálom Nitra.
     
    49:00
    Obrovské zmätky pred Hálom, ktorý Tománkovu strelu vytesnil lapačkou nad seba. Puk však padal na bránkovisko. Trenčania ho nedokázali upratať, Nitrania zasa zasunúť do bránky. Napokon sa hostia oslobodili.
     
    48:31
    Nitrania sa dostali do šance. Trenčania zabudli na Jokilu, ktorý vzal puk z rohu klziska, nakorčuľoval s ním pred bránku, ale Hálu neprekonal.
     
    47:02
    Trenčín dal gól!
    Aj Dukla dokázala využiť svoju presilovku a je opäť vyrovnané. Obrovskú chybu urobil jeden z obrancov Nitry, ktorý za bránkou nevyhodil čistý puk, Lelkeš mu ho dobrým forčekingom vzal, posunul Sojčík, ktorý našiel ešte zadovkou RADOSLAVA TYBORA pred prázdnou bránkou, pre ktorého nebolo problém vyrovnať. Asistencie: Peter Sojčík, Richard Lelkeš.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 28. Tománek (Stumpel, Kováčik), 29. Chrenko (Vosátko), 35. Konig (Kmeč), 51. Segľa (Hamrák, Mašlonka), 57. Hamrák (Jokila), 58. Segla M (Mašlonka) - 3. Fabuš (Bulík), 30. Gašparovič (Rusnák), 48. Tybor (Sojčík, Lelkeš)


    HK Nitra: Žigárdy – Bača, König, Ordzovenský, Vosátko, Trefný, Rais, Pupák, Kuzma – Podstavek, Chrenko, Jokila, Kováčik, Stümpel, Tománek, Mašlonka, Hamrák, Segľa M., Kmeč, Bene, Hrnka.
    HK DUKLA Trenčín: Hála – Biro, Bagin, Imrich, Bombic, Bednár, Habšuda, Bokroš, Ďurkech – Gašparovič, Rusnák, Pardavý, Sojčík, Lelkeš, Tybor, Filo, Adamec, Mikula, Jakúbek, Bulík, Fabuš.

    Rozhodčí: Baluška - Valach, Zvrškovec
    bahis siteleri