Banská Bystrica – Žilina 4:3 (po pr.) | Skalica – Poprad 3:7 (kon.) | Nitra – Trenčín 6:3 (kon.)
Martin – Piešťany 0:3 (kon.) | Košice – Zvolen 3:5 (kon.)
konec
HK Nitra
6:3 (0:1, 3:1, 3:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 18.09.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:00
    Nitra dala gól!
    Presne dve minúty pred koncom tretej tretiny sa Nitra dostáva do vedenia o tri góly a definitívne rozhodla dnes o svojom víťazstve. Trenčania sa dopustili ďalšej chyby a kruto zato pykajú.Mašlonka našiel MARTINA SEGĽU ideálne pred bránou, útočník Nitry si ešte položil Hálu a dokončil dnešné dielo Nitry. Asistencia: Marek Mašlonka.
     
    56:01
    Nitra dala gól!
    Nitrania sa ujímajú vedenia o dva góly a definitívne zrejme rozhodujú o svojom víťazstve. Hála si pripísal asistenciu na gól. MATEJ HAMRÁK sa dostal po ľavej strane do útočného pásma, z ostrého uhla vystrelil a brankárovi Dukly prepadol puk do siete. Asistencia: Jarmo Jokila.
     
    50:34
    Nitra dala gól!
    Trenčania si ale opätovne nedali pozor, nechali Nitranov kombinovať s pukom v ich obrannom pásme a opäť inkasovali.Nepokrytý MARTIN SEGĽA zasúval puk do bránky. Asistencie: Matej Hamrák, Marek Mašlonka.
     
    47:02
    Trenčín dal gól!
    Aj Dukla dokázala využiť svoju presilovku a je opäť vyrovnané. Obrovskú chybu urobil jeden z obrancov Nitry, ktorý za bránkou nevyhodil čistý puk, Lelkeš mu ho dobrým forčekingom vzal, posunul Sojčík, ktorý našiel ešte zadovkou RADOSLAVA TYBORA pred prázdnou bránkou, pre ktorého nebolo problém vyrovnať. Asistencie: Peter Sojčík, Richard Lelkeš.
     
    34:26
    Nitra dala gól!
    Nitrania sa však opäť ujali vedenia pomerom 3:2.Po vyhratom vhadzovaní od Kmeča prišla bomba od modrej z hokejky PETRA KONIGA, ktorého strela prepadla Hálovi do siete. Asistencia: Andrej Kmeč.
     
    29:14
    Trenčín dal gól!
    Trenčania však rýchlo odpovedajú na priebeh stretnutia vyrovnávajúcim gólom. Rusnák vymyslel peknú prihrávku na JAKUBA GAŠPAROVIČA stojaceho pred bránkou, ten si ešte položil Žigárdyho a do opustenej bránky zakončil. Asistencia: Ondrej Rusnák.
     
    28:18
    Nitra dala gól!
    Máme tu obrat skóre, Nitre sa podarilo využiť aj ostávajúcu presilovku 5 proti 4. Od modrej čiary prišla strela od Vosátka, ktorý efektne tečoval pomedzi Hálove betóny TOMÁŠ CHRENKO. Asistencia: Ľubomír Vosátko.
     
    27:07
    Nitra dala gól!
    Druhú presilovku o dvoch hráčov už Nitra dokázala využiť, ale potrebovala k tomu ako riadnu dávku smoly, tak aj šťastia. Puk sa ocitol po prihrávkach hráčov Nitry pred Hálom, ktorý robil, čo mohol, ale do bezpečia ho upratať nedokázal. Napokon sa puk odrazil pred ROMANA TOMÁNKA, ktorý puk umiestnil do bránky. Asistencie: Jozef Stumpel, Miroslav Kováčik.
     
    02:51
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa v hre 4 proti 4 ujímajú vedenie po nádhernej gólovej akcii dvojice Tomáš Bulík - Peter Fabuš. Dvaja skúsení hráči si vymenili puk v útočnom pásme, prvý menovaný nabil čerstvej posile Dukly PETROVI FABUŠOVI a ten otvára skóre duelu. Asistencia: Tomáš Bulík

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 28. Tománek (Stumpel, Kováčik), 29. Chrenko (Vosátko), 35. Konig (Kmeč), 51. Segľa (Hamrák, Mašlonka), 57. Hamrák (Jokila), 58. Segla M (Mašlonka) - 3. Fabuš (Bulík), 30. Gašparovič (Rusnák), 48. Tybor (Sojčík, Lelkeš)


    HK Nitra: Žigárdy – Bača, König, Ordzovenský, Vosátko, Trefný, Rais, Pupák, Kuzma – Podstavek, Chrenko, Jokila, Kováčik, Stümpel, Tománek, Mašlonka, Hamrák, Segľa M., Kmeč, Bene, Hrnka.
    HK DUKLA Trenčín: Hála – Biro, Bagin, Imrich, Bombic, Bednár, Habšuda, Bokroš, Ďurkech – Gašparovič, Rusnák, Pardavý, Sojčík, Lelkeš, Tybor, Filo, Adamec, Mikula, Jakúbek, Bulík, Fabuš.

    Rozhodčí: Baluška - Valach, Zvrškovec
    bahis siteleri