Poruba 2011 – Vsetín 4:5 (po s.n.) | Havířov – Přerov 3:1 (kon.) | Prostějov – Opava 8:6 (kon.)
Frýdek-M. – Karviná (Baník) 4:6 (kon.) | SHK Hodonín – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Břeclav – Žďár n/S 5:3 (kon.)
Klatovy – Jablonec n/N 8:4 (kon.) | Sokolov – Klášterec nO 3:2 (kon.) | Bílina – Kobra 3:2 (po pr.)
Tábor – Řisuty 3:5 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:0 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 2:3 (po s.n.)
po s.n.
HC RT TORAX Poruba 2011
4:5 (2:0, 2:2, 0:2 – 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 22.09.2012, 17:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté se radují, jejich vítěznou branku střílí až v šesté sérii samostatných nájezdů JAN PODEŠVA, který se dokázal po blafáku prosadit u pravé tyče.
     
    54:47
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté pět minut před koncem základní hrací doby srovnávají krok. Daniel Vaněk za brankou vybojoval puk a poslal jej na FRANTIŠKA ZÚBKA, který se parádní střelou do levého horního růžku branky nemýlil. Tihlář neměl sebemenší nárok. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    40:59
    Vsetín vstřelil branku!
    Tak to byla vskutku nádherná kombinace na jeden dotek v podání první vsetínské formace. Na jejím konci ještě Vaněk vylepšil pozici pro FRANTIŠKA ZÚBKA, před kterým byla už zcela prázdná porubská branka. To skutečně nešlo nedát. Valaši se tak dostávají opět do kontaktu. Asistence: Daniel Vaněk, Jiří Farda.
     
    35:35
    Poruba právě vstřelila branku!
    V obraně Valachů to opět hořelo jako papír. Před Plška se drze natlačil Rostislav Vaněk, který sice ještě napoprvé neskóroval, ale z dorážky se už prosadil do poloprázdné klece JIŘÍ HAŠEK. Hosté se značně zlobí, protože brankář Plšek v tu chvíli ztratil masku, ale branka platí. Asistence: Rostislav Vaněk, Jiří Šindelář.
     
    26:18
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak s góly se nám najednou roztrhl pytel. Vsetínská obrana nedokázala vyhodit touš z prostoru před svou brankou a druhá porubská formace tak neustále operovala před Plškem. Nakonec Hašek šikovně přiťukl puk mezi kruhy MARKU PAVLAČKOVI, který se tvrdou ranou pod horní tyč nemýlil. Asistence: Jiří Hašek, Rostislav Vaněk.
     
    24:03
    Vsetín vstřelil branku!
    A v Porubě máme srovnáno! Porubská obrana za sebou úplně zapomněla JIŘÍHO KORČÁKA, který využil Vítkovy přihrávky k samostatnému úniku. Ten zakončil ideálním blafákem a střelou k tyči. Asistence: David Vítek.
     
    22:21
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté zůstali v útočném pásmu a vsetínští fanoušci mají poprvé důvod k radosti. MARTIN KUBO dostal puk od Brezániho a poměrně z těžkého úhlu, z konce kruhu, překonal Plška. Asistence: Mario Brezáni.
     
    12:39
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to je pro hosty studená sprcha, když se Poruba dokázala prosadit hned dvakrát v rozmezí pouhých sedmnácti vteřin. Vaněk předložil puk MARKU PAVLAČKOVI, který se k tyči nemýlil. Plšek byl naprosto bez šance. Asistence: Rostislav Vaněk, Jiří Hašek.
     
    12:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba jde do vedení po vskutku pohledné kombinaci. V signalizované výhodě dokázal Buček prakticky v leže najít před brankou úplně volného JANA MATĚJKU, který jen nastavil hůl a trefil se přesně pod horní tyč. Asistence: Martin Buček.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 13. Matějka (Buček), 13. Pavlačka (Vaněk R., Hašek), 27. Pavlačka (Hašek, Vaněk R.), 36. Hašek (Vaněk R., Šindelář) - 23. Kubo (Brezáni), 25. Korčák (Vítek), 41. Zúbek (Vaněk D., Farda), 55. Zúbek (Vaněk D.), 65. Podešva


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Wolf, Hruzík, Šindelář, Zientek, Slavík, Prokop, Mládenka, Spusta – Krayzel, Matějka, Buček, Hašek, Pavlačka, Vaněk R., Holuša, Sedlář, Vidlák, Šimkovič, Zuber, Chomič.
    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) – Farda, Vrba, Vodák, Tichý, Tesařík, Žabčík – Vítek, Vaněk D., Zúbek, Mikšovský, Korčák, Dubec, Brezáni, Podešva, Kubo, Kajaba, Holík.

    Rozhodčí: Mrkva – Rožánek, Vengřín R.
    bahis siteleri