Olomouc – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kadaň 5:2 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Písek – Třebíč 0:1 (po s.n.) | Beroun – Jihlava 3:2 (po s.n.)
Most – Benátky n/J 2:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:2 (4:1, 0:0, 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 29.09.2012, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:42
    Lvi právě vstřelili branku!
    Rychlý útok Ústí znamená snížení. Puk se po ose exboleslavských hráčů Boháč-Sýkora dostal k DAVIDU TŮMOVI, který prostřelil Willa. Asistence: Tomáš Sýkora, Daniel Boháč.
     
    18:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Parádní hokej, alespoň pro domácí fanoušky. DAVID VRBATA si s Mikulíkem vyměnil kotouč. Poté zpoza obránce vypálil a je to už 4:1. Brankář měl při této situaci znovu zhoršený výhled. Asistence: Milan Mikulík.
     
    15:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá početní výhoda. Puk odražený od brusle hráče Ústí se dostal na levý kruh k DAVIDU VRBATOVI, jenž napřáhl a trefuje se do horní poloviny částečně odkryté brány. Asistence: Jaroslav Kasík, Tomáš Nouza.
     
    14:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nedovedu si to jinak vysvětlit, než že Koutský na projektil moc dobře neviděl. Ondřej Šmach od modré zápěstím vystřelil a touš do sítě tečoval MARTIN KOUDELKA. Velice podobný gól tomu ústeckému na 1:0. Asistence: Tomáš Demel, Jiří Rys.
     
    00:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav udržela pásmo, JIŘÍ RYS vypálil od modré a trefil se do horního rohu brány. Brankář Koutský měl zakrytý výhled. Dost možná, že střelu ještě někdo tečoval. Asistence: Martin Koudelka, Tomáš Demel.
     
    00:20
    Lvi právě vstřelili branku!
    No a druhá střela už končí v domácí síti. Roubík vyhrál buly, LUKÁŠ POŽIVIL z koutu útočného pásma vytsřelil a kotouč propadl až do rohu brány. Asistence: Jaroslav Roubík.
    Marken.cz

    David Bohata

    Branky a nahrávky: 1. Rys (Koudelka, Demel), 15. Koudelka (Demel, Rys), 16. Vrbata (Kasík, Nouza), 19. Vrbata (Mikulík) - 1. Poživil (Roubík), 54. Tůma (Boháč, Sýkora)


    BK Mladá Boleslav: Will (Valent) - Němeček, Pojkar, Kasík, Chaloupka, Jindra, Beňovič, Šmach - Mikulík, Vrbata, Nouza - Pabiška, Výborný, Jiránek - Demel, Koudelka, Rys - Hrdel, Loskot, Lenc
    HC Slovan Ústí nad Labem: Koutský (21. Orct) - Brož, Černý, Holomek, Hořava, Poživil, Sklenička, Vobořil, Špelda - Laš, Roubík, Kovář - Boháč, Sýkora, Tůma - Handlovský, Rod, Matai - Čermák, Přeučil, Hess

    Rozhodčí: Hribik, Wütherle - Špůr, Zavřel
    bahis siteleri