Frankfurt – Freiburg 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Mohuč 0:2 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
0:2 (0:2)
1. FSV Mohuč 05
Neděle 30.09.2012, 17:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Domácí doháněli dvoubrankové manko v druhém poločase marně. Mainz byl v obraně velmi pozorný a Wolfsburg do žádné větší šance nepustil. Hosté si tak překvapivě ale i zaslouženě odváží všechny tři body z Volkswagen Arény. To je ode mě vše. Přeji příjemný zbytek večera. (19:23:00)
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí Fritz nastaví dvě minuty navíc.
     
    90
    Rozběhla se nám poslední minuta do konce řádné hrací doby. Mohuč bude mít k dispozici rohový kop, s jehož rozehráním rozhodně spěchat nebude.
     
    88
    Centr do vápna odvrátil Noveski a domácí fotbalisté musejí začít znovu z poloviny hřiště. Moc času už jim nezbývá a tak všechny síly teď vrhli do útoku.
     
    86
    Vypadá to, že Mainz dnes uspěje a odveze si plný počet bodů. Fotbalisté v zelených dresech jsou hodně bezradní ve hře dopředu.
     
    84
    Wolfsburg už to zkouší všemi způsoby. Střela z dálky ale Wetkla nemohla nijak ohrozit a skončila hodně mimo tři tyče.
     
    82
    Hráči v modrých dresech už po hře dopředu příliš netouží a pouze odkopávají do bezpečí. Další domácí útok tak končí pouze na vlastní polovině.
     
    80
    Poslední desetiminutovka utkání, která rozhodne o tom, kdo si si připíše na svůj bodový účet další přírůstek. Blíže k tomu má rozhodně hostující Mainz.
     
    78
    Znovu se Mainz ubránil pouze za cenu faulu. Caligiuri vidí žlutý kartónek.
     
    76
    Hostující Baumgartlinger předvedl nedovolený zákrok, který byl oceněn žlutou kartou.
     
    75
    I domácí tým střídá naposledy. Ze hry odejde stoper Pogatetz. Do hry se za něj podívá Schafer.
     
    74
    Ivica Olič se dostal do střeleckého pokusu z dobré vzdálenosti. Jeho střela však byla hodně nepovedená a skončila vysoko na tribuně.
     
    73
    Domácí fotbalisté dál dobývají hostující tvrz. Ta zatím drží a Wolfsburg do žádné větší šance nepouští.
     
    70
    Je před námi poslední dvacetiminutovka. Domácí vlci stále ztrácejí dvě branky. Hosté se dobře již příliš neženou a spíše si hlídají zadní vrátka.
     
    68
    Poslední střídání hostů. V mohučském dresu již neuvidíme Diaze, kterého vystřídá Zábavník.
     
    65
    Ve velké šanci si objevil Olič. K tomu doputoval centr z levé strany a stačilo jej pouze dobře umístit. To se ale útočníkovi Wolfsburgu nepovedlo a ten hlavičkoval pouze nad branku.
     
    63
    Wolfsburg se v posledních minutách nemůže dostat před branku soupeře. Ten dobře brání a veškeré snaze domácích fotbalistů rázně odolává.
     
    61
    Mohuč se vymanila s dalšího domácí sevření a upalovali k brance Benaglia. Rychlý kontr ale zastavil obránce Fagner, který se obětavě vrhl pod nohy Sota.

    Jakub Martínek

    Branky: 26. Diaz, 37. Szalai

    Karty:   42. Josue (WOF), 44. Trasch (WOF), 51. Olič (WOF) - 53. Soto (MAI), 76. Baumgartlinger (MAI), 78. Caligiuri (MAI)


    VfL Wolfsburg: Benaglio - Fagner, Naldo, Pogatetz, Rodriguez - Kahlenberg (46. Dost), Josue - Trasch (46. Hasani) , Diego, Vieirinha - Olic.
    1. FSV Mohuč 05: Wetklo - Pospech (24. Caligiuri), Bungert, Noveski, Diaz - Polanski (59. Kirchhoff), Baumgartlinger, Soto - Ivanschitz - Szalai, Rukavytsya.

    Rozhodčí: Fritz - Wezel, Kunsleben
    bahis siteleri