Pardubice – Liberec 6:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 1:4 (kon.) | Třinec – Zlín 2:3 (kon.)
Chomutov – K. Vary 5:4 (po pr.) | Sparta – Litvínov 4:5 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
Berani Zlín
Neděle 07.10.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:56
    Třinečtí pokračují v tlaku, ten bude umocněn početní výhodou. Za brankou se o kotouč rvali Bonk s Oldrichem Kotvanem. Hostující bek ve snaze zabránit domácím získat puk držel Bonka takovým způsobem, že ho rozhodčí poslali na trestnou lavici.
     
    54:13
    Do protiakce se dostali Růžička s Bonkem. Akci vedl Růžička, v útočném pásmu adresoval kotouč Bonkovi. Ten se ale k zakončení nedostal, neboť ho odzbrojil Tomáš Linhart. Ten si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    52:13
    Berani si zahrají třetí přesilovku. Martin Lojek zapomněl schovat hokejku před dotírajícím Kubišem, rozhodčí potrestal Lojka dvěma minutami za hákování.
     
    49:27
    Tam se ke kotouč dostal Květoň, který se snažil rozehrát na Orsavu. Květoň byl však při svém snažení zasažen do obličeje Martinem Hamrlíkem. Ten už putuje na trestnou lavici, domácí čeká přesilová hra.
     
    45:26
    A zahrají si přesilovku. Na trestnou lavici putuje Lukáš Galvas, který držel jednoho z hostujících forwardů.
     
    32:38
    Tam si nedovoleným zákrokem pomohl hostující kapitán Petr Čajánek, který už odjel na trestnou lavici. Od sudích dostal dvě minuty za krosček.
     
    28:39
    Přesilovka tentokráte pro domácí. V dobré střelecké pozici se ocitl Václav Varaďa, který se už chystal ke střele. V tom mu ale podrazil nohy Jaroslav Balaštík, ten si proto odsedí menší trest za podražení.
     
    25:10
    Hosté si zahrají první přesilovku. Na trestnou lavici putuje Rostislav Klesla, od rozhodčích vyfasoval dvě minuty za hrubost.
     
    20:50
    Hosté si nedali pozor při střídání a hráli v šesti. Trest pro hráčskou lavici odsedí Antonín Honejsek, Oceláři mají třetí početní výhodu.
     
    14:16
    Výhoda domácích končí, rozhodčí vylučují. Na trestnou lavici usedá Martin Hamrlík, který se dopustil sekání.
     
    00:18
    Do první akce utkání se dostal Václav Varaďa, který střelou zápěstím trefil lapačku brankáře Zlína. Rozhodčí v tu chvíli signalizovali výhodu, na trestnou lavici usedá Jaroslav Balaštík a to za hákování.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 12. Klimenta (Polanský), 24. Orsava (Květoň) - 4. Honejsek (Linhart, Veselý O.), 14. Čajánek (Veselý, Balaštík), 57. Köhler (Leška, Balaštík)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Hrabal, Zíb, Roth, Galvas, Klesla, Klouček, Lojek, Ovčačík - M. Růžička, Bonk, Varaďa - Adamský, Peterek, D. Květoň - Klimenta, Polanský, Rákos - Orsava, Podešva, Hrňa.
    Berani Zlín: Horčička (Sedláček) - Zámorský, Řezníček, Hamrlík, Linhart, Matějíček, Horák, Kotvan - Balaštík, Leška, Köhler - Honejsek, Čajánek, O. Veselý - Z. Okál, Holík, F. Čech - Kubiš, Melenovský, Ondráček - Šlahar.

    Rozhodčí: Minář, Mikula - Bryška, Novák
    bahis siteleri