Pardubice – Liberec 6:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 1:4 (kon.) | Třinec – Zlín 2:3 (kon.)
Chomutov – K. Vary 5:4 (po pr.) | Sparta – Litvínov 4:5 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
Berani Zlín
Neděle 07.10.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:56
    Třinečtí pokračují v tlaku, ten bude umocněn početní výhodou. Za brankou se o kotouč rvali Bonk s Oldrichem Kotvanem. Hostující bek ve snaze zabránit domácím získat puk držel Bonka takovým způsobem, že ho rozhodčí poslali na trestnou lavici.
     
    56:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští přechylují vedení na svou stranu a jsou blízko třem bodům! Zpoza branky adresoval Petr Leška pas skrz brankoviště na třineckou obranou nehlídaného BEDŘICHA KÖHLERA, který z první propálil přesunujícího se Hamerlíka! Asistence: Petr Leška, Jaroslav Balaštík.
     
    55:58
    A další tyč hostující branky! Tentokráte pálil David Květoň, třinecký forward ale byl z úhlu a tak jen orazítkoval tyčku.
     
    55:00
    Obrovská šance Josefa Hrabala! Třinecký bek pálil od modré, kotouč se po pár tečích odrazil od spojnice Horčičkovy branky!
     
    54:13
    Do protiakce se dostali Růžička s Bonkem. Akci vedl Růžička, v útočném pásmu adresoval kotouč Bonkovi. Ten se ale k zakončení nedostal, neboť ho odzbrojil Tomáš Linhart. Ten si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    52:13
    Berani si zahrají třetí přesilovku. Martin Lojek zapomněl schovat hokejku před dotírajícím Kubišem, rozhodčí potrestal Lojka dvěma minutami za hákování.
     
    49:27
    Tam se ke kotouč dostal Květoň, který se snažil rozehrát na Orsavu. Květoň byl však při svém snažení zasažen do obličeje Martinem Hamrlíkem. Ten už putuje na trestnou lavici, domácí čeká přesilová hra.
     
    45:26
    A zahrají si přesilovku. Na trestnou lavici putuje Lukáš Galvas, který držel jednoho z hostujících forwardů.
     
    32:38
    Tam si nedovoleným zákrokem pomohl hostující kapitán Petr Čajánek, který už odjel na trestnou lavici. Od sudích dostal dvě minuty za krosček.
     
    28:39
    Přesilovka tentokráte pro domácí. V dobré střelecké pozici se ocitl Václav Varaďa, který se už chystal ke střele. V tom mu ale podrazil nohy Jaroslav Balaštík, ten si proto odsedí menší trest za podražení.
     
    25:10
    Hosté si zahrají první přesilovku. Na trestnou lavici putuje Rostislav Klesla, od rozhodčích vyfasoval dvě minuty za hrubost.
     
    24:42
    Do sólového úniku se dostal Martin Růžička! Třinecký snajpr dostal perfektní pas od Varadi, tváří v tvář Horčičkovi ale neuspěl, neboť přestřelil branku!
     
    23:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nádherná branka domácích srovnává stav zápasu! Za Horčičkovou klecí vybojoval puk Květoň a našel mezi kruhy stojícího JAKUBA ORSAVU! Třinecký mladík sice dlouho zpracovával puk, pak ale nádherně trefil levý horní růžek Horčičkový branky! Asistence: David Květoň.
     
    21:51
    Za hostující obranu se dostal Rostislav Klesla! Třinecký bek ale ani nadvakrát nedokázal propálit brankáře Horčičku!
     
    21:02
    Obrovská šance pro Davida Květoně! K němu se dostal kotouč po střele Polanského, Květoň měl před sebou volnou branku! Tu ale trestuhodně přestřelil!
     
    20:50
    Hosté si nedali pozor při střídání a hráli v šesti. Trest pro hráčskou lavici odsedí Antonín Honejsek, Oceláři mají třetí početní výhodu.
     
    18:00
    Balaštík spolu s Köhlerem šli do přečíslení dvou na jednoho! Akci vedl Balaštík, který se nakonec rozhodl pro sólové zakončení! Hostující střelec mířil do horních pater branky, našel však pouze Hamerlíkovu lapačku!
     
    17:41
    Petr Leška po buly objel branku a pokusil se zasunout puk za Hamerlíka! Slovenský brankář ve službách Třince ale předvedl rychlý přesun a zastavil nadějnou šanci Zlína!
     
    17:09
    Do sólového úniku se dostal Ondřej Veselý! Hostující forward byl ale stíhán Josefem Hrabalem, který mu nakonec čistě odebral kotouč!
     
    14:16
    Výhoda domácích končí, rozhodčí vylučují. Na trestnou lavici usedá Martin Hamrlík, který se dopustil sekání.
     
    13:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hrubka domácí obrany znamená vedoucí gól pro PSG! Od modré pálil Ondřej Veselý, Hamerlík tento puk ještě dokázal vyrazit! Pak se ke kotouč ale dostal PETR ČAJÁNEK, jenž propálil Hamerlíka mezi betony! Asistence: Ondřej Veselý, Jaroslav Balaštík.
     
    11:59
    Neskutečné, co teď zahodil Martin Růžička! Třinecký ostrostřelec dostal od Radka Bonka kotouč před odkrytou branku, Růžička ale nemířil přesně, trefil jen nic netušícího Horčičku!
     
    11:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají krok! Poté, co se domácí dostali do útočné třetiny, se dlouho bojovalo o neposedný kotouč! Nakonec se k němu dostal Jiří Polanský, který našel před brankou stojícího TOMÁŠE KLIMENTU! Třinecký štírek sice nezpracoval ideálně, střelou z otočky ale dokázal propálit brankáře Horčičku! Asistence: Jiří Polanský.
     
    06:57
    Oceláři mohli srovnat! Martin Růžička vyvezl puk do útočné třtiny, tam jej předal z druhé vlny najíždějícímu Lukáši Zíbovi! Třinecký zadák pálil tahem, Horčička dokázal těžký puk vyrazit! K němu se ale nejrychleji dostal Radek Bonk, ten zas trefil jen Horčičkův beton!
     
    06:35
    Další šance pro Veselého! Ten pálil po buly, kotouč jen tak tak minul levou tyč domácí branky!
     
    04:11
    Už to mohlo být 0:2! Chybu v domácí rozehrávce zachytil Leška, pak posunul na Jaroslava Balaštíka. Hostující snajpr pálil z první, branku však přestřelil!
     
    03:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre utkání! Berani se dostali do protiakce, kterou vedl Tomáš Linhart! Ten ač byl faulován dokázal vystřelit, Hamerlík si s touto střelou ještě poradil. Z druhé vlny ale přijel ANTONÍN HONEJSEK, jenž dokázal uklidit kotouč za bezmocného Hamerlíka! Asistence: Tomáš Linhart, Onřej Veselý.
     
    00:18
    Do první akce utkání se dostal Václav Varaďa, který střelou zápěstím trefil lapačku brankáře Zlína. Rozhodčí v tu chvíli signalizovali výhodu, na trestnou lavici usedá Jaroslav Balaštík a to za hákování.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 12. Klimenta (Polanský), 24. Orsava (Květoň) - 4. Honejsek (Linhart, Veselý O.), 14. Čajánek (Veselý, Balaštík), 57. Köhler (Leška, Balaštík)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Hrabal, Zíb, Roth, Galvas, Klesla, Klouček, Lojek, Ovčačík - M. Růžička, Bonk, Varaďa - Adamský, Peterek, D. Květoň - Klimenta, Polanský, Rákos - Orsava, Podešva, Hrňa.
    Berani Zlín: Horčička (Sedláček) - Zámorský, Řezníček, Hamrlík, Linhart, Matějíček, Horák, Kotvan - Balaštík, Leška, Köhler - Honejsek, Čajánek, O. Veselý - Z. Okál, Holík, F. Čech - Kubiš, Melenovský, Ondráček - Šlahar.

    Rozhodčí: Minář, Mikula - Bryška, Novák
    bahis siteleri