Zvolen – Skalica 8:3 (kon.) | Poprad – Martin 3:4 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 3:4 (po s.n.)
Košice – Žilina 5:0 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
8:3 (1:1, 4:1, 3:1)
HK Skalica
sk Úterý 09.10.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Zvolen dokázal v druhej časti hry zničiť svojho súpera, ktorý bol dá sa povedať v prvej časti hry o niečo lepší. V poslednej tretine sa presadili z domácich Síkela, Brabenec a Chovan. Na záver môžeme konštatovať rekord v počte vyhratých zápasov v rámci Zvolena. Všetky tímy extraligy boli Zvolenom zdolané, prvá šestina vyšla rytierom spod Pustého hradu nad vlastné očakávania.

    Počas ďakovačky hráčov fanúšikom Vám prajem príjemný zvyšok dňa, pre Vás a pre ONLAJNY.EU komentoval dnes tento zápas Marián Fiam. (19:27:52)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    V závere ešte vidíme vhadzovanie pred Trenčanom, Zvolen stále s chuťou útočí.
     
    59:26
    Gábrišova strela od modrej čiary končí na plexiskle po odrazení sa od vyrážačky Mareka Šimka.
     
    58:43
    Kutálek nenašiel Bakoša na ľavej strane, nasledovalo zakázané uvoľnenie Zvolena.
     
    58:22
    Hostia sa v záverečnej dvojminútovke postarali o zakázané uvoľnenie, vhadzovať sa bude po ľavici Trenčana.
     
    58:01
    Milan Jurík strieľal do poloprázdnej bránky po odrazení puku "iba" do pravej tyčky.
     
    57:37
    Hostia v plnom počte.
     
    57:16
    Zvolen teraz zásluhou Lubora Zuzina stále útočí, tomu sa však nepodarilo dostať puk cez dvojicu hráčov hostí pri ľavej tyči.
     
    57:02
    Mucha nastrelil svojho kolegu Pichnarčíka v medzikruží, následne sa hostia oslobodzujú.
     
    56:26
    Zvolen sa musí dostať z vlastného obranného pásma, podarilo sa mu zo z ľahkosťou a už kombinuje v pásme hostí.
     
    56:01
    Podkonický strieľa bez potrebnej sily iba do betónov Trenčana, ten sa stihol úspešne presunúť k pravej tyčke.
     
    55:37
    Skalica v závere navyše fauluje, Zvolen bude hrať presilovú hru, Henrich Jaborník smeruje na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    54:40
    Zvolen si teda ujistil v závere tri body, nič sa už stať nemôže, skalickí hráči už majú toho dosť, viacerí si už sadli k náhradnému brankárovi a založili si ruky.
     
    53:52
    Zvolen dal gól!
    Michal Juraško nahadzoval puk už po pokazenej akcii domácich, pred bránkou bol spoločne s Brabencom aj Podkonický, prvý menovaný však bol úspešnejší a teda KAMIL BRABENEC tečuje puk presne ponad betón Trenčana, puk samozrejme končí v bránke. Asistencie: Juraško Michal, Hraško Peter.
     
    53:17
    Andrej Kudrna strieľa z uhla iba do betónov Šimka, následne sa podarilo Stielerovi vybojovať puk v medzikruží a vystreliť, puk znovu mieril do výstroje brankára HKm.
     
    52:41
    Matejovi Síkelovi sa naskytla šanca, pred sebou mal jedného obrancu hostí, podarilo sa mu však ho obísť a vystreliť ponad betón Trenčana, ten sa však vytiahol a krásnym semaforom puk chytá.
     
    52:07
    Dnešné stretnutie sleduje 1698 divákov.
     
    51:54
    Pri mantinely pri vlastnej bránke puk nevybojoval ani Škvaridlo ani Juraško, následne Šimko kryje nahodený puk.
     
    51:32
    Kamil Brabenec neúmyselne posiela puk tesne pred bránkovú čiaru, Brabenec chcel prihrať do medzikružia na Petra Zuzina, nepodarilo sa.
     
    51:06
    Konečnému vo veľkej šanci ušiel puk z hokejky, následne sa domáci previnili hrou so zdvihnutou hokejkou, vhadzuje sa v domácom obrannom pásme.
     
    50:28
    Matej Síkela si bránku obišiel bránku, zakončuje bekhendom iba do betónu brankára hostí.
     
    49:40
    Martin Ďaloga sa po ľavej strane nedostal von z obranného pásma, Milan Jurík mu však pomohol a dokázal sa s pukom dostať dokonca až do pásma, odkiaľ ohrozil Trenčana strelou k pravej tyče.
     
    48:46
    Michal Chovan nezachytil puk v strednom pásme, nastala zaujímavá situácia. Prvý čiarový rozhodca kričal "hrajte !" a druhý samozrejme odpískal zakázané uvoľnenie.
     
    48:18
    Podkonickému v poslednej chvíli pred modrou čiarou vypichol puk Višnovský, puk končí mimo ľadovej plochy.
     
    47:48
    Vhadzovanie v strednom pásme vyhrávajú hostia, tí však prihrávajú Kamilovi Brabencovi, ten sa sťahuje do vlastného obranného pásma s pukom na hokejke.
     
    46:58
    Skalica dala gól!
    Tibor Kutálek krásne nahráva MIROSLAVOVI PREISINGEROVI pred prázdnu bránku, ten už iba zakončuje po spracovaní do prázdnej bránky. Asistencie: Tibor Kutálek, René Školiak.
     
    46:27
    Zvolen dal gól!
    MICHAL CHOVAN korčuľoval s pukom k bránke, pred sebou nemal žiadneho z hráčov hostí, z prava ho však dokorčulovával hráč Skalice. Michal naznačil strelu, potom si puk posunul dopredu a zakončil popod vyrážačku Trenčana. Asistencia: Lukáš Jurík.
     
    46:16
    Andrej Podkonický ľahko presúva puk na Martina Výborného pred bránku, ten však iba korčulou posiela puk k bránke, Adam Trenčan ho prikrýva.
     
    45:04
    Zvolen dal gól!
    MATEJ SÍKELA triafa z medzikružia presne do ľavého rohu bránky Adama Trenčana, ten mal pravdepodobne zakrytý výhľad, 4. formácia domácich teda vypracovala pre Zvolen gól. Asistencia:Patrik Huňady.
     
    44:58
    Méry prihrával Huňadymu v brejku, Huňady však puk netrafil a nevyužil tak možnosť výstrelu do poloprázdnej bránky.
     
    44:26
    Milan Jurík spracoval puk po Ďalogovej prihrávke, dostal sa medzi dvoch hráčov hostí no podarilo sa mu zakončiť, strieľa do pravého betónu Trenčana, brankár hostí bol úspešnejší.
     
    43:30
    Hostia sa proti tretiemu útoku Zvolena v oslabení znovu oslobodili.
     
    42:59
    Lukáš Jurík vnikol do pásma popri mantinely, nedokorčuloval však svoj puk, hostia sa oslobodzujú.
     
    42:19
    Michal Chovan strieľa po Muchovej prihrávke bez prípravy a nedôsledne od modrej čiary, Zvolen sa musí presunúť do obranného pásma.
     
    41:57
    Peter Hraško dostáva ideálny puk do medzikružia od Petra Zuzina spoza bránky, Hraško to však nevyužil a strieľa iba do výstroje.
     
    41:29
    Škvaridlo sa pohral s obrancom Skalice, dva krát sa cez neho predral pri mantinely, nasledoval faul Martina Bakoša, ten odchádza za sekanie na trestnú lavicu.
     
    41:00
    Hra v úvode tretej časti hry je rozhajdákaná, momentálne sa hosťom podarilo previniť sa zakázaným uvoľnením.
     
    40:25
    Kutálek prihrával na Preisingera, jeho strela končí na výstroji Šimka.
     
    40:11
    Zvolen aj do tretice vyhráva úvodné vhadzovanie.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Záver druhej časti hry patril jednoznačne domácim, 2 góly Petra Zuzina do šatne hostí 3 body naklonili výrazne na stranu Zvolena. Hostia pri poslednom góle domácich nemohli nič robiť, Kamil Brabenec naservíroval puk Zuzinovi jednoducho parádne. Trojgólové vedenia Zvolena pred treťou tretinou bude domácim pomáhať najmä psychicky, samozrejme to platí aj o hosťoch, no v opačnom zmysle. Ďalšia tretina začne približne o 18:50.
     
    39:25
    Zvolen dal gól!
    Kamil Brabenec si krásne počkal na nakorčulovanie PETRA ZUZINA pred bránku, keď už bol Zuzin v potrebnej blízkosti, Brabenec prihrával na teč, Zuzinovi sa podarilo tečovať puk ideálne a tak zmenil jeho trajektóriu, puk smeruje ku pravej tyčke a končí v bránke. Asistencia: Brabenec Kamil.
     
    38:51
    Zvolen robí chyby v obrane neustále, Lubor Pokovič teraaz prihral na hokejku súpera, svoju chybu však odčinil a korčuloval späť k vlastnej bránke pomôcť svojmu brankárovi.
     
    37:58
    Michal Chovan vybojoval pre Zvolen pásmo, potom však nasledovali iba prihrávky popri mantinely, ktoré neviedli k strele.
     
    37:16
    Zvolen dal gól!
    Andrej Podkonický najprv fauloval vo vlastnom obrannom pásme hráča hostí pred očami hlavného rozhodcu, následne posiela do brejku PETRA ZUZINA, ktorý nezaváhal a strieľa pod rameno Trenčana. Bez asistencii.
     
    36:58
    Zakázané uvoľnenie domácich po Juraškovom nedorozumení s Petrom Zuzinom.
     
    36:42
    Po súboji v rohu ľadovej plochy pri Adamovi Trenčanovi sa Baluška nepochopiteľne rozhodol hru prerušiť a poslať ju do stredného pásma.
     
    35:49
    Ján Mucha korčuloval do obrany a nedovolil hosťom zakombinovať následne vpredu Výborný prihráva na teč Huňadymu, ten pred bránkou neuspel.
     
    34:58
    Domáci sa však dostávajú do minútkového kŕču, Stieler nedokázal dopraviť puk do bránky po ideálnej prihrávke z rohu ľadovej plochy, následne sa ešte dva krát hostia pokúsili o vsietenie gólu, Marek Šimko však vykryl priestor bránky dobre.
     
    34:10
    Michal Srnec ohrozil bránku Šimka strelou od modrej čiary, domáci brankár vyráža puk vyrážačkou.
     
    33:39
    Zvolen znovu hrá svoju hru, hostia sa musia brániť aj počas hry 5 nať, Hraškova strela od modrej čiary skončila na výstroji Adama Trenčana.
     
    32:50
    Zvolen dal gól!
    Po strele Kamila Brabenca už domáci videli puk v sieti, Adam Trenčan to však špičkou hokejky vykryl, následne však hostia znovu chybujú v obrane a PATRIK HUŇADY si sám pred bránkou najprv položil brankára hostí, následne použil blafák a bekhendom zakončil do prázdnej bránky. Asistencie: Tomáš Méry, Matej Síkela.
     
    32:30
    Méry prenikol do pásma, Ján Mucha ho napodobnil, Zvolen bude hrať presilovú hru !
     
    32:15
    Faul na Milana Juríka nebol odpískaný, v hre sa pokračuje, následne padá v útočnej tretine aj Lubor Zuzin, ten sa s ťažkosťami dostáva na striedačku.
     
    31:35
    Michal Chovan prihrával z otočky na Lubora Pokoviča, neúspešne, pretože znovu šlo o ťažký puk.
     
    30:59
    Andrej Podkonický sa dostáva do brejku, nemá však potrebnú rýchlosť, o puk ho oberá vracajúci sa obranca Skalice.
     
    30:28
    Zvolen v druhej časti druhej tretiny o niečo aktívnejší ako hostia, k finálnemu zakončeniu sa však dostávajú iba zriedka.
     
    29:54
    Miroslav Preisinger strieľa z pravého kruhu na bránku Mareka Šimka, ten kryje jeho strelu pod vyrážačku, vhadzovať sa bude po ľavici brankára domácich.
     
    29:13
    Lubor Zuzin neuspel po strele do výstroje, následne ani Martin Ďaloga po dorážke.
     
    28:48
    Milan Jurík prihrával Petrovi Zuzinovi pred prázdnu bránku, šlo však o ťažký puk a tak Zuzin nedorazil puk do bránky.
     
    28:22
    Michal Chovan prihrával pred bránku naslepo, svojou prihrávkou nenašiel nikoho a puk končí v ľavom kruhu.
     
    27:51
    René Školiak mohol dorážať do prázdnej bránky po Kutálekovej strele, nedovolil mu to však obranca Zvolena.
     
    27:20
    Lukáš Jurík si spracoval puk v strednom pásme po nepresnej prihrávke hostí, následne s ním korčuluje do pásma, blafákom však nenašiel svojho spoluhráča a šanca jeho tímu je zmarená.
     
    26:36
    Kamil Brabenec strieľal iba do výstroje z bezprostrednej blízkosti bránky po prihrávke spoza nej.
     
    26:20
    Michal Chovan sa snažil individuálne prejsť cez trojicu hráčov hostí, znovu má smolu a padá na ľad po vlastnej chybe.
     
    25:55
    Zvolen sa dostáva von z pásma za hry 5 na 5, čo im určite pomôže v skonsolidovaní sa a návratu k hre predvádzanej pred druhým vyrovnávajúcim gólom hostí.
     
    25:32
    René Školiak strieľa z bekhendu po nakorčulovaní si do medzikružia iba do betónov, následne sa puk dostáva do rohu ľadovej plochy.
     
    24:45
    Zvolen sa po ľavej strane dostáva dopredu zásluhou Martina Ďalogu, tomu sa však podarilo iba puk dostať do rohu ľadovej plochy a tam ho stratiť.
     
    24:12
    Hostia pri väčšej streleckej chuti, momentálne bojuje o puk pri mantinely Výborný s dvoma skalickými hráčmi.
     
    23:19
    Zvolen doplatil znovu na nedôslednú hru v obrane, pri druhom góle hostí chyboval Ján Ťavoda.
     
    22:50
    Skalica dala gól!
    Martin Bakoš sa po ľavej strane dostáva pred bránku, strieľa, no jeho strela končí na betóne brankára domácich, následne sa však dostáva k puku JURAJ JURÍK, jeho strela do poloprázdnej bránky končí gólom. Asistencia: Bakoš Martin.
     
    22:16
    Zvolen sa rozhodol posunúť Síkelu do prvého útoku, zatiaľ však Matej Síkela nedokázal vystreliť v prvom útoku na bránku hostí.
     
    21:27
    Lukáš Jurík strieľa zo stredného pásma, jeho pokus končí na ochrannej sieti.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:47
    Zvolen dal gól!
    JÁN MUCHA strieľal po Michalovej Pichnarčíkovej prihrávke na modrú čiaru presne k pravej tyčke bránky hostí, Zvolen je vo vedení a využíva presilovú hru už po 12-tich sekundách.
     
    20:35
    Andrej Kudrna je vylúčený za hákovanie, Zvolen bude hrať presilovú hru.
     
    20:32
    Kamil Brabenec sa s pukom dostáva ľahko cez modrú čiaru, tesne pred pokusom o strelu však čiarový rozhodca prerušuje hru pre postavenie mimo hry.
     
    00:30
    Zvolen s pukom korčuluje do pásma, Peter Hraško však padá na modrej čiare, došlo teda iba k odovzdaniu puku.
     
    Dráma nekončí, hasiaci prístroj musel pomôcť ľadu k zamrazeniu. na prvý krát sa to nepodarilo, druhý pokus už bol úspešnejší.
     
    Zápas sa môže po dlhšej prestávke začať.
     
    Generálny manažér Milan Čanky iba nakukol na ľad pri vchode na rolbu, jeho pohľad pravepodobne pomohol situácii, pretože pán rolbár už všetko vyriešil a rolba sa s potleskom hrabe z ľadu !
     
    Hráči to vzdali, trojica mužov z technického personálu sa vŕta v črevách zvolenskej staručkej rolby, 4. sa díva na šikovné ručičky pánov spoza plexiskla.
     
    Višňovský sa snaží pomôcť rolbárom, nič však svojou univerzálnou hokejkou neopravil, k rolbe sa rúti Adam Trenčan !
     
    Začiatok druhej tretiny sa odďaľuje, rolba zastavila tesne pred vchodom na ľad - na štadióne hrá hudba z "A je to !"
     
    Oba tímy v prvej tretine strelili po jednom góle, Zvolenčania však otvárali gólové skóre v tomto zápase v 8. minúte zásluhou presnej strely Lukáša Juríka. O 4 minúty na to vyrovnával Andrej Kudrna, stav je teda vyrovnaný a v ďalšej tretine bude všetko otvorené. Ďalšia časť hry začne približne o 17:49.
     
    19:50
    V závere sa puk dostáva do obranného pásma domácich, odkiaľ sa už pravdepodobne nedostane, prvá časť hry je na svojom konci.
     
    19:11
    Po vhadzovaní strieľa bezprostredne Michal Chovan, jeho strela tesne míňa pravú tyčku bránky Adama Trenčana.
     
    18:49
    Vhadzovanie vo svojej útočnej tretine vyhrávajú domáci, následne sa však paradoxne dostávajú do šance hostia, Tibor Kutálek nedokázal poslať puk do bránky po prihrávke pred prázdnu svätiňu domácich !
     
    18:17
    Hra sa stále nemení, hrá sa zo strany na stranu, puk tentoraz končí pod betónmi Trenčana po nahodení Pokoviča od modrej čiary.
     
    17:42
    Marcel Holovič strieľal bez prípravy po prihrávke spoza bránky iba do výstroje, pokus to však bol sľubný.
     
    17:08
    Zvolen následne potočil svojho súpera v ich obrannom pásme, efektívnu strelu však domáci nevyslali.
     
    16:39
    Michal Chovan neprechádza dnu do pásma, puk tam ale dostáva a Tomáš Škvaridlo má priestor, čo aj využil a puk získava v rohu ľadovej plochy.
     
    16:01
    Oba tímy v plnom počte, Kamil Brabenec ohrozil bránku hostí, strieľal spoza obrancu z medzikružia iba tesne vedľa pravej tyčky bránky Trenčana.
     
    15:27
    Matej Síkela strieľal tentoraz z ľavého kruhu, puk po jeho strele smeroval vysoko nad.
     
    15:10
    Matej Síkela dostáva puk do pásma, následne však putuje na hokejky hráčov hostí, pretože Síkela nedokázal puk dokorčulovať.
     
    14:32
    Michal Chovan korčuloval na bránku hostí sám, zastavil ho však čiarový rozhodca, prerušovalo sa za postavenie mimo hry.
     
    14:01
    Andrej Podkonický a Martin Vyrúbalík putujú na trestnú lavicu, títo dvaja hráči sa pochytili za bránkou hostí, rozhodca prerušil hru a nemieni meniť svoje rozhodnutie. Martin Vyrúbalík dostáva trest za údery, Andrej Podkonický je vylúčený za údery + 10 minút osobný trest za zhodenie rukavíc. Trest Podkonického si odsedí mladý Martin Ďaloga.
     
    13:32
    Andrej Podkonický vysunul Petra Zuzina, ten však iba obišiel bránku, dostal sa do medzikružia a nedokázal efektívne zakončiť.
     
    13:09
    Dávid Stieler sa dokázal dostať do pásma domácich, spoza obrancu aj dokonca zakončoval, no jeho pokus bol zblokovaný a puk skončil na ochrannej sieti.
     
    12:41
    Hra je teda vyrovnaná, Zvolen ani Skalica však svoj štýl hry nemenia, oba tímy hrajú to isté, čo za stavu 0:0. Po vyrovnávajúciom góle hostí sa hra trochu upokojila, prelievala sa zo strany na stranu, až prišiel zákrok Šimka a následne reklamná prestávka.
     
    11:50
    Skalica dala gól!
    Po nedôslednej hre v obrane HKm domáci inkasovali. Marek Bartánus prihrával spoza bránky na ANDREJA KUDRNU, ktorý dokonca na dva krát posiela puk do bránky HKm strelou ponad ľavý betón brankára HKm. Asistencia: Marek Bartánus.
     
    10:27
    Andrej Podkonický strieľa spoza obrancu ponad bránku, Trenčan ešte stiahol hlavu, aby neinkasoval do prilby.
     
    09:50
    Zvolen mal ďalšiu možnosť udrieť v brejku, tentoraz však obrana hostí zabrala a pokazila úmysel domácim.
     
    09:00
    Marcel Holovič spracoval puk po krásnej prihrávke z vlastného obranného pásma a rúti sa na bránku Zvolena ! Jeho blafák a zakončenie bekhendom však Šimko zlikvidoval.
     
    07:54
    Zvolen dal gól!
    Tomáš Škvaridlo na modrej čiare pri svojej bránke získal puk po nepresnej prihrávke hráča hostí, následne korčuluje dopredu spolu s Lukášom Juríkom do brejku. Škvaridlo nachádza medzeru a prihráva LUKÁŠOVI JURÍKOVI, ktorý na druhej strane strieľa do prázdnej bránky. Asistencie: Tomáš Škvaridlo.
     
    07:38
    Zvolen vyhráva vhadzovanie v útočnom pásme, Pokovič nahadzuje puk na bránku, ten Trenčan iba vyráža pred seba, následne Brabenec netrafil puk v pokuse o dorážku.
     
    07:25
    Andrej Podkonický strieľa od modrej čiary, jeho strela je však tečovaný Preisingerom, následne Trenčan kryje puk.
     
    07:01
    Puk je za bránkou HKm, Ťavoda zle rozohráva a tak sa musí vrátiť znova za vlastnú bránku.
     
    06:13
    Lubor Zuzin sa natlačil pred bránky spoza nej, bekhendom strieľa k ľavej tyči po ľade, jeho strelu zlikvidoval betónom, následne dorážal Milan Jurík, no to už bol Trenčan na svojom mieste.
     
    05:32
    Kozákova tečovaná strela končí na ochrannej sieti, vhadzuje sa po pravici Mareka Šimka.
     
    05:19
    Ján Mucha spracoval puk po prihrávke z rohu ľadovej plochy, mal pred sebou voľný priestor, no príliš dlho čakal na zakončenie, priblížil sa k bránke a v úmysle oklamať brankára strieľa do bočnej siete.
     
    04:05
    Kamil Brabenec individuálne neuspel sám v útočnom pásme, po jeho akcii je však Zvolen stále v útoku.
     
    03:40
    Postavenie mimo hry hostí, vhadzovať sa bude pre úmysel pred Trenčanom.
     
    03:35
    Jaborník posiela puk na Stielera, ten však pri snahe zrýchliť puk tečuje a ten končí mimo ľadovej plochy.
     
    03:21
    Skaličania začínajú odznova, Barák posiela puk popri mantinely do pásma, hostia sa však dopustili postavenia mimo hry.
     
    02:34
    V ňom ale iba pár krát zakombinovali, príliš veľa prihrávok v útočnom pásme znamenalo stratu puku po zákroku obrancu HKm.
     
    02:19
    Michal Chovan nevybojoval puk smerujúci po obvode útočného pásma hostí, následne sa Skaličania dostávajú do protiútoku.
     
    01:44
    Vhadzovanie vo vlastnom obrannom pásme vyhráva Skalica, podarilo sa im však iba vyviesť puk a odovzdať ho súperovi pred ich bránkou.
     
    01:05
    Nebezpečný puk vo vlastnom obrannom pásme doslova vykopol Hraško, ten ideálnym zákrokom zabránil tvoriacej sa šanci Skalice.
     
    00:26
    Po pravej strane sa nepodarilo poslať puk do útočného pásma Juraškovi, následne hostia posielajú puk cez všetky čiary, vhadzuje sa po pravici Trenčana.
     
    00:10
    Zvolen získava puk a zakladá útok spoza vlastnej bránky.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HKm Zvolen: Šimko Marek (Škrečko Lukáš) - Juraško Michal (A), Hraško Peter - Pichnarčík Michal, Mucha Ján - Pokovič Lubor, Výborný Martin - Ťavoda Ján - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Zuzin Lubor, Jurík Milan, Ďaloga Martin - Méry Tomáš, Síkela Matej, Čanky Milan - Huňady Patrik

    HK 36 Skalica: Trenčan Adam (Kotvan Zdenko) - Vyrúbalík Martin, Jankovič Ivan - Gábriš Ladislav, Barák Jindřich - Kozák Lukáš, Trška Peter - Srnec Michal, Jaborník Henrich - Kutálek Tibor, Školiak René (A), Preisinger Miroslav - Višňovský Tibor (C), Holovič Marcel, Konečný Rastislav - Bartánus Marek, Kudrna Andrej, Bakoš Martin - Jurík Juraj, Stieler Dávid, Klejna Michal

    Rozhodca: Baluška - Gajan, Tornay.
     
    Na zvolenskom zimnom štadióne dnes budeme vidieť s najväčšou pravdepodobnosťou najvyššiu návštevu v tejto sezóne. Už v predošlom zápase na tomto štadióne proti Nitre sme konštatovali určitý vzrast návštevnosti, po výhre v Martine 3:1 by malo znova prísť o niečo viac ľudí na tribúny.

    Zvolen stále neprehral, 9 zápasov v rade dokázali rytieri spod Pustého hradu vyhrať, momentálne už 8-bodový náskok pred druhou Nitrou drží Zvolenčanov vysoko nad ostatnými tímami Tipsport extraligy. Zvolen zdolal z 10 možných súperov 9, práve dnešný súper je jediný tím, ktorý so Zvolenom ešte nehral. Dnes teda zvolenskí hokejisti buď spečatia a zaokrúhlia sériu víťazných zápasov na 10, druhá varianta je skalická stopka, ktorá by ale neznamenala zmenu lídra Tipsport extraligy. Po zápase v Martine sa Michal Chovan vyjadril, že to bol asi najhorší výkon Zvolena v tejto sezóne, napriek tomu víťazný. Chlapci si verili viac ako mohli, tréner Mikula ich pred týmto zápasom patrične "psychicky zhodí", čo by malo prispieť k ich výkonu v zápase.


    Skaličania ťahajú takisto sériu zápasov, no žiaľ pre nich ide o sériu nepriaznivú. Tri prehraté zápasy po sebe, naposledy doma s Košicami dávajú väčšie šance domácim. Zaujímavosťou bude premiéra Adama Trenčana na poste súpera HKm Zvolen, ktorý bol jeho predošlý zamestnávateľ. Adam sa rozhodol odísť zo Zvolena. Pre médiá sa vyjadril, že cítil, že potrebuje zmenu, jeho rozhodnutiu určite prispeli aj vtedajšie finančné problémy klubu.

    Dnes je ale všetko iné, ako v sezóne predošlej, preto podľa aktuálnej formy oboch tímov možno usúdiť, že Zvolenčania sú v tomto zápase favoritom.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 8. Jurík Lukáš (Škvaridlo Tomáš), 21. Mucha Ján (Pichnarčík Michal), 33. Huňady Patrik (Méry Tomáš, Síkela Matej), 38. Zuzin Peter, 40. Zuzin Peter (Brabenec Kamil), 46. Síkela Matej (Huňady Patrik), 47. Chovan Michal (Jurík Lukáš), 54. Brabenec Kamil (Juraško Michal, Hraško Peter) - 12. Kudrna Andrej (Bartánus Marek), 23. Jurík Juraj (Bakoš Martin), 47. Preisinger Miroslav (Kutálek Tibor, Školiak René)


    HKM Zvolen: Šimko Marek (Škrečko Lukáš) - Juraško Michal (A), Hraško Peter - Pichnarčík Michal, Mucha Ján - Pokovič Lubor, Výborný Martin - Ťavoda Ján - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Zuzin Lubor, Jurík Milan, Ďaloga Martin - Méry Tomáš, Síkela Matej, Čanky Milan - Huňady Patrik
    HK Skalica: Trenčan Adam (Kotvan Zdenko) - Vyrúbalík Martin, Jankovič Ivan - Gábriš Ladislav, Barák Jindřich - Kozák Lukáš, Trška Peter - Srnec Michal, Jaborník Henrich - Kutálek Tibor, Školiak René (A), Preisinger Miroslav - Višňovský Tibor (C), Holovič Marcel, Konečný Rastislav - Bartánus Marek, Kudrna Andrej, Bakoš Martin - Jurík Juraj, Stieler Dávid, Klejna Michal

    Rozhodčí: Baluška - Gajan, Tornay
    bahis siteleri