Zvolen – Skalica 8:3 (kon.) | Poprad – Martin 3:4 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 3:4 (po s.n.)
Košice – Žilina 5:0 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
8:3 (1:1, 4:1, 3:1)
HK Skalica
sk Úterý 09.10.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:01
    Milan Jurík strieľal do poloprázdnej bránky po odrazení puku "iba" do pravej tyčky.
     
    55:37
    Skalica v závere navyše fauluje, Zvolen bude hrať presilovú hru, Henrich Jaborník smeruje na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    53:52
    Zvolen dal gól!
    Michal Juraško nahadzoval puk už po pokazenej akcii domácich, pred bránkou bol spoločne s Brabencom aj Podkonický, prvý menovaný však bol úspešnejší a teda KAMIL BRABENEC tečuje puk presne ponad betón Trenčana, puk samozrejme končí v bránke. Asistencie: Juraško Michal, Hraško Peter.
     
    52:41
    Matejovi Síkelovi sa naskytla šanca, pred sebou mal jedného obrancu hostí, podarilo sa mu však ho obísť a vystreliť ponad betón Trenčana, ten sa však vytiahol a krásnym semaforom puk chytá.
     
    46:58
    Skalica dala gól!
    Tibor Kutálek krásne nahráva MIROSLAVOVI PREISINGEROVI pred prázdnu bránku, ten už iba zakončuje po spracovaní do prázdnej bránky. Asistencie: Tibor Kutálek, René Školiak.
     
    46:27
    Zvolen dal gól!
    MICHAL CHOVAN korčuľoval s pukom k bránke, pred sebou nemal žiadneho z hráčov hostí, z prava ho však dokorčulovával hráč Skalice. Michal naznačil strelu, potom si puk posunul dopredu a zakončil popod vyrážačku Trenčana. Asistencia: Lukáš Jurík.
     
    45:04
    Zvolen dal gól!
    MATEJ SÍKELA triafa z medzikružia presne do ľavého rohu bránky Adama Trenčana, ten mal pravdepodobne zakrytý výhľad, 4. formácia domácich teda vypracovala pre Zvolen gól. Asistencia:Patrik Huňady.
     
    41:29
    Škvaridlo sa pohral s obrancom Skalice, dva krát sa cez neho predral pri mantinely, nasledoval faul Martina Bakoša, ten odchádza za sekanie na trestnú lavicu.
     
    39:25
    Zvolen dal gól!
    Kamil Brabenec si krásne počkal na nakorčulovanie PETRA ZUZINA pred bránku, keď už bol Zuzin v potrebnej blízkosti, Brabenec prihrával na teč, Zuzinovi sa podarilo tečovať puk ideálne a tak zmenil jeho trajektóriu, puk smeruje ku pravej tyčke a končí v bránke. Asistencia: Brabenec Kamil.
     
    37:16
    Zvolen dal gól!
    Andrej Podkonický najprv fauloval vo vlastnom obrannom pásme hráča hostí pred očami hlavného rozhodcu, následne posiela do brejku PETRA ZUZINA, ktorý nezaváhal a strieľa pod rameno Trenčana. Bez asistencii.
     
    32:50
    Zvolen dal gól!
    Po strele Kamila Brabenca už domáci videli puk v sieti, Adam Trenčan to však špičkou hokejky vykryl, následne však hostia znovu chybujú v obrane a PATRIK HUŇADY si sám pred bránkou najprv položil brankára hostí, následne použil blafák a bekhendom zakončil do prázdnej bránky. Asistencie: Tomáš Méry, Matej Síkela.
     
    22:50
    Skalica dala gól!
    Martin Bakoš sa po ľavej strane dostáva pred bránku, strieľa, no jeho strela končí na betóne brankára domácich, následne sa však dostáva k puku JURAJ JURÍK, jeho strela do poloprázdnej bránky končí gólom. Asistencia: Bakoš Martin.
     
    20:47
    Zvolen dal gól!
    JÁN MUCHA strieľal po Michalovej Pichnarčíkovej prihrávke na modrú čiaru presne k pravej tyčke bránky hostí, Zvolen je vo vedení a využíva presilovú hru už po 12-tich sekundách.
     
    20:35
    Andrej Kudrna je vylúčený za hákovanie, Zvolen bude hrať presilovú hru.
     
    18:49
    Vhadzovanie vo svojej útočnej tretine vyhrávajú domáci, následne sa však paradoxne dostávajú do šance hostia, Tibor Kutálek nedokázal poslať puk do bránky po prihrávke pred prázdnu svätiňu domácich !
     
    14:01
    Andrej Podkonický a Martin Vyrúbalík putujú na trestnú lavicu, títo dvaja hráči sa pochytili za bránkou hostí, rozhodca prerušil hru a nemieni meniť svoje rozhodnutie. Martin Vyrúbalík dostáva trest za údery, Andrej Podkonický je vylúčený za údery + 10 minút osobný trest za zhodenie rukavíc. Trest Podkonického si odsedí mladý Martin Ďaloga.
     
    11:50
    Skalica dala gól!
    Po nedôslednej hre v obrane HKm domáci inkasovali. Marek Bartánus prihrával spoza bránky na ANDREJA KUDRNU, ktorý dokonca na dva krát posiela puk do bránky HKm strelou ponad ľavý betón brankára HKm. Asistencia: Marek Bartánus.
     
    09:00
    Marcel Holovič spracoval puk po krásnej prihrávke z vlastného obranného pásma a rúti sa na bránku Zvolena ! Jeho blafák a zakončenie bekhendom však Šimko zlikvidoval.
     
    07:54
    Zvolen dal gól!
    Tomáš Škvaridlo na modrej čiare pri svojej bránke získal puk po nepresnej prihrávke hráča hostí, následne korčuluje dopredu spolu s Lukášom Juríkom do brejku. Škvaridlo nachádza medzeru a prihráva LUKÁŠOVI JURÍKOVI, ktorý na druhej strane strieľa do prázdnej bránky. Asistencie: Tomáš Škvaridlo.
     
    07:38
    Zvolen vyhráva vhadzovanie v útočnom pásme, Pokovič nahadzuje puk na bránku, ten Trenčan iba vyráža pred seba, následne Brabenec netrafil puk v pokuse o dorážku.
     
    05:19
    Ján Mucha spracoval puk po prihrávke z rohu ľadovej plochy, mal pred sebou voľný priestor, no príliš dlho čakal na zakončenie, priblížil sa k bránke a v úmysle oklamať brankára strieľa do bočnej siete.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 8. Jurík Lukáš (Škvaridlo Tomáš), 21. Mucha Ján (Pichnarčík Michal), 33. Huňady Patrik (Méry Tomáš, Síkela Matej), 38. Zuzin Peter, 40. Zuzin Peter (Brabenec Kamil), 46. Síkela Matej (Huňady Patrik), 47. Chovan Michal (Jurík Lukáš), 54. Brabenec Kamil (Juraško Michal, Hraško Peter) - 12. Kudrna Andrej (Bartánus Marek), 23. Jurík Juraj (Bakoš Martin), 47. Preisinger Miroslav (Kutálek Tibor, Školiak René)


    HKM Zvolen: Šimko Marek (Škrečko Lukáš) - Juraško Michal (A), Hraško Peter - Pichnarčík Michal, Mucha Ján - Pokovič Lubor, Výborný Martin - Ťavoda Ján - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Zuzin Lubor, Jurík Milan, Ďaloga Martin - Méry Tomáš, Síkela Matej, Čanky Milan - Huňady Patrik
    HK Skalica: Trenčan Adam (Kotvan Zdenko) - Vyrúbalík Martin, Jankovič Ivan - Gábriš Ladislav, Barák Jindřich - Kozák Lukáš, Trška Peter - Srnec Michal, Jaborník Henrich - Kutálek Tibor, Školiak René (A), Preisinger Miroslav - Višňovský Tibor (C), Holovič Marcel, Konečný Rastislav - Bartánus Marek, Kudrna Andrej, Bakoš Martin - Jurík Juraj, Stieler Dávid, Klejna Michal

    Rozhodčí: Baluška - Gajan, Tornay
    bahis siteleri