Zvolen – Skalica 8:3 (kon.) | Poprad – Martin 3:4 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 3:4 (po s.n.)
Košice – Žilina 5:0 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.)
po s.n.
HK DUKLA Trenčín
3:4 (1:1, 2:1, 0:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Úterý 09.10.2012, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Rozhodujúci samostatný nájazd premenil MICHAL HUDEC !
     
    Za Banskú Bystricu Michal Hudec - jeho príklep končí v sieti !
     
    64:31
    Pekná individuálna akcia Gašparoviča cez dvoch hráčov v útočnom pásme, následne zakončoval útočník Dukly bekendom, ale Slipčenkovi neprepadol puk do bránky !
     
    54:55
    Závar pred Slipčenkom, Sojčík však pred prázdnou bránkou netrafil ideálne puk !
     
    53:22
    Banská Bystrica, Lunter, 2 min. faul lakťom.
     
    50:49
    Banská Bystrica dala gól!
    Presilovka Dukly sa skončila, no puk sa predsa len ocitá v sieti. MATEJ ČEŠÍK stál vo veľkom uhle, vyskúšal prekvapiť Kristína a dokonale sa mu to podarilo. Domácemu brankárovi totiž prepadol puk pomedzi betóny za bránkovú čiaru. Asistencie: Filip Nemček, Radomír Heizer.
     
    50:00
    Až teraz prišla strela od modrej, ktorú Kristín držal pevne v moci. Tomu však nechcel veriť Richter a osekával brankára Dukly hokejkou až pokým ho obrana domácich nespacifikovala.
     
    48:43
    Dukla, Nemčík, 2 min. krosček.
     
    46:55
    Poskakujúci puk po bránkovisku netriafa do prázdnej bránky Lelkeš ! Ďalšia stopercentná tutovka zo strany domácich, ktorá ostala nevyužitá.
     
    44:39
    Pardavý v ďalšej príležitosti na hetrik. Gašparovič ho našiel samého pred bystrickou bránkou, Pardavý puk jemne tečoval, ale Slipčenko stihol stiahnuť betóny.
     
    42:17
    Dukla, Češík, 2 min. faul lakťom.
     
    39:24
    Češík pred prázdnou bránkou, v ľahu však trafil Kristína a od neho sa puk odrazil od tyčky von !
     
    38:45
    Dukla, Gašparovič, 2 min. seknutie. Zbytočný faul teraz zo strany domácich hráčov a zbytočné oslabenie.
     
    37:22
    Obrovská šanca domácich. Pardavý viedol prečíslenie 2 proti 1, nechcel sa však ulakomiť, prihral Gašparovičovi pred prázdnu bránku, no tomu sa do koncovky vrhol skvelým zákrokom lapačkou Slipčenko !
     
    32:40
    Banská Bystrica, Češík, 2 min. krosček. Dukla si aktivitou vypýtala presilovku.
     
    32:11
    Dukla pri chuti. Imrich sa dostal k puku na modrej, videl pred Slipčenkom stojaceho Lelkeša, a tak mu puk poslal na teč. Druhému menovanému sa však na dvakrát brankára v službách baranov prekonať nepodarilo.
     
    31:19
    Trenčín dal gól!
    Trenčania ale ihneď odpovedajú rovnakou kartou. Bystričanov si rozobrali v pásme, Marosz videl periférne nabiehajúceho JÁNA PARDAVÉHO pred bránku, ktorý jeho prihrávku v páde umiestnil za Slipčenka. Asistencie: Rostislav Marosz, Miroslav Habšuda.
     
    30:47
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystrica sa napokon dočkala 4 sekundy pred koncom trestu Sojčíka. Barani hrali presilovku veľmi dobre, neraz podkúrili obrane a brankárovi Dukly, no využiť sa ju podarilo až FILIPOVI NEMČEKOVI, ktorý doklepol do bránky Češíkom tečovaný puk po strele Grmana. Asistencie: Matej Češík, Michal Grman.
     
    28:51
    Dukla, Sojčík, 2 min. podrazenie.
     
    27:52
    Trenčín dal gól!
    Nedáš - dostaneš sa teraz opäť potvrdilo. Najskôr mal oborvskú šancu Petro, ktorý sa ocitol úplne sám pred Kristínom, no bránku prestrelil. Biro následne v protiútoku našiel na útočnej modrej rozbehnutého JÁNA PARDAVÉHO, ktorý v samostatnom nájazde nachytal Slipčenka na hruškách a povymetal mu všetky pavučiny z ľavého horného rohu bránky. Asistencie: Marek Biro, Rostislav Marosz.
     
    26:55
    Dukla v pätici a hneď v možnosti na rýchly brejk. Tybor sa snažil obkorčuľovať bránku a prihrať pred prázdnu Sojčíkovi, ale tento zámer mu nevyšiel vďaka padajúcemu obrancovi baranov.
     
    24:55
    Dukla, Ďurkech, 2 min. nedovolené bránenie.
     
    24:55
    Obrovská hrubka Ďurkecha, ktorý stratil puk a daroval Bystričanom možnosť samostatného nájazdu. Včas však ešte stihol zatiahnuť ručnú !
     
    18:05
    Trenčín dal gól!
    Dukla nakoniec veľmi dobre zakombinovala na konci presilovka. Tá sa už skončila a Trenčania sa dočkali vyrovnania. Perfektnú akciu zakončil do prázdnej bránky ONDREJ MIKULA, ktorého pred ňou peknou prihrávkou našiel Šišovský, ktorý preukaz obrovský prehľad v hre. Asistencie: Peter Šišovský, Ondrej Broska.
     
    15:57
    Banská Bystrica, Predajniansky, 2 min. hákovanie.
     
    14:01
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystričania dokázali svoju prvú presilovku hneď premeniť na gól a vedú 1:0. Puk sa dostal na modrú čiaru, odkiaľ ho strieľanou prihrávkou poslal Bambúch smerom na bránku a pred Kristínom puk perfektne tečoval RADOMÍR HEIZER. Asistencie: Lukáš Bambúch, Filip Nemček.
     
    13:08
    Tybor vystihol rozohrávku hostí, vnikol do útočného pásma a vystrelil. Sliepčenko jeho pokus len vyrazil pred seba, následne sa dostal útočník Dukly aj k dorážke. Poskakujúci puk na bránkovej čiare však ani Sojčík nedokázal poslať do bránky.
     
    08:30
    Po chybe Trenčanov ďalšia gólovka Banskej Bystrice. V prečíslení 2 proti 1 hádzal žabkou puk Češík na strelu z prvej Lamperovi, ktorý ho ideálne trafil, ale vyznamenal sa domáci Kristín skvelým presunom v bránke !
     
    07:39
    Bystrica sa ocitla v ďalšej šanci. Jeden z útočníkov baranov dostával prihrávku pred opustenú bránku, ale netrafil ho a tak vzniklo prečíslenie domácich hokejistov. Sojčík posunul puk Tyborovi, ktorý v bezprostrednej blízkosti pred Slipčenkom brankára Bystrice neprekonal.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 19. Mikula (Šišovský, Broska), 28. Pardavý (Biro, Marosz), 32. Pardavý (Marosz, Habšuda) - 15. Heizer (Bambúch, Nemček), 31. Nemček (Češík, Grman), 51. Češík (Nemček, Heizer), 65. Hudec


    HK DUKLA Trenčín: Kristín - Biro, Bokroš, Imrich, Bagin, Bednár, Habšuda, Nemčík, Ďurkech – Gašparovič, Marosz, Pardavý, Sojčík, Lelkeš, Tybor, Šišovský, Broska, Mikula, Mravík, Adamec, Jakúbek.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Slipčenko – Bambúch, Richter, Kubka, Ketner, Predajniansky, Grman, Zigo, Styk – Lunter, Hudec, Sýkora, Šimun, Heizer, Jabrocký, Lamper, Češík, Nemček, Jankovič, Petro, Hlinka.

    Diváci: 1590
    bahis siteleri