TPS – Djurgården 3:2 (kon.) | Tappara – Brynäs 1:3 (kon.)
konec
TPS Turku
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Djurgårdens IF
Pondělí 15.10.2012, 17:30European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je tu konec! Domácím se podařil dokonalý obrat, kdy ze stavu 0:2 dokázali otočit na konečných 3:2 a vítězí v tomto posledním utkání divize Europhean Trophy!

    Nakonec můžeme shrnout, že byli v tomto utkání lepší, i když hosté byli kvalitním soupeřem a je jen otázka, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby se jim podařilo proměnit alespoň jednu z mnoha nabízených příležitostí hrát přesilovou hru...

    Tolik z dnešního on-line přenosu, u toho dalšího se s vámi těším nashledanou! (19:35:50)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:05
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:28
    A nyní již hrají hosté v šesti proti pěti, Reideborn je na střídačce, hostující brána prázdná! Sledujeme poslední desítky vteřin třetí třetiny!
     
    58:15
    Je to tak! Již na půl cesty mezi bránou a střídačkou byl gólman Djurgardenu, Reideborn, ale nakonec se ještě do brány bleskově vrací.
     
    58:00
    Začíná poslední dvouminutovka třetí třetiny. Hosté jsou aktivnější, ale nedaří se jim lépe prokombinovat do třetiny TPS, jsou z toho většinou střely ze střední vzdálenosti, které však domácí likvidují bez problémů... Bude svědky hry bez brankáře?
     
    57:03
    Výstavní "hit" domácího Vahalahtiho! Na super "hity" je to 1:1!
     
    56:21
    Domácí v plném počtu.
     
    55:34
    Hostům se ale přesilová hra opět nedaří, tak jako v celém průběhu utkání. Zatím to vypadá, jako by ani žádná přesilová hra nebyla...
     
    54:16
    Djurgarden se v posledních minutách dokázal dostat více do hry, TPS bylo pod tlakem a jen za cenu faulu zastavuje domácí Ehrhardt hostujícího háče, za což dostává dvouminutový trest.
     
    52:37
    Lennhammer střelou od modré mohl zaskočit domácího Engrena, ale domácí obrana dokázala tvrdou střelu zblokovat. Puk končí mimo hřiště.
     
    50:37
    Velká šance domácích, pronikající Vahalahti po výborné přihrávce od Willsieho, pálí na bránu Reideborna, puk však těsně míjí pravou tyč brány!
     
    50:02
    Domácí v plném počtu.
     
    49:05
    Landeskog pálí z voleje, střela od modré však nepřekvapila Engrena. Domácí hájí jednobrankové vedení!
     
    48:02
    Ölvestad výborně pronikal před Engrena, jedině faulem ho mohl zastavit domácí Friman, který je za tento zárkok "odměněn" dvouminutovým trestem. To budou těžké minuty pro domácí!
     
    47:00
    A hosté dokazují, že zápas ještě nevypouští! Teď dokázali přetlačit domácí, ale chybí jim zatím přesné zakončení!
     
    45:53
    Dokonalý obrat se povedl TPS Turku, ale pozor, do konce třetí třetiny zbývá ještě necelých patnáct minut a hosté budou nebezepční, tak jako nyní Blomstrand, kterého v poslední chvíli zastavuje domácí obrana!
     
    44:17
    TPS právě vstřelilo branku!


    Po přesné přihrávce Lockeho se dokázal při přečíslední dva na jednoho prosadit VELI-MATTI VITTASMÄKI, který již zakončoval do prázdné brány! Moc pěkný hokejový moment! Asistence: Locke.
     
    43:05
    Murray je v tomto utkání viditelně při chuti! Skvělou individuální akcí se dokázal prodrat až před domácího gólmana, ten ho ale dokázal výborně vybruslit!

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 34. Virtala (Vittasmäki, Hattunen), 36. Vahalahti (Pikkarainen, Willsie), 45. Vittasmäki (Locke) - 14. Eriksson H. (Eklund), 29. Eriksson H. (Granath)


    TPS Turku: Niittymäki (Engren) - Vahalahti, Locke, Willsie, Friman, Erhardt - Hattunen, Virtala, Kulmala, Pikkarainen, Seppänen - Mähönen, Tuominen, Seinelä, Vittismäki, Lehtonen - Kuru, Laakso, Virtanen, Siiki, Lindsten
    Djurgårdens IF: Reideborn (Pickard) - Åberg, Ljungh, Landeskog, Murray, Granath - Ölvestad, Ottosson, Wennberg, Gustafsson, Lennhammer - Tim Eriksson, Eklund, Henrik Eriksson, D. Lidström, Pettersson - Blomstrand, Homlqvist, Falk, Andersson
    bahis siteleri