TPS – Djurgården 3:2 (kon.) | Tappara – Brynäs 1:3 (kon.)
konec
TPS Turku
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Djurgårdens IF
Pondělí 15.10.2012, 17:30European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    A nyní již hrají hosté v šesti proti pěti, Reideborn je na střídačce, hostující brána prázdná! Sledujeme poslední desítky vteřin třetí třetiny!
     
    57:03
    Výstavní "hit" domácího Vahalahtiho! Na super "hity" je to 1:1!
     
    54:16
    Djurgarden se v posledních minutách dokázal dostat více do hry, TPS bylo pod tlakem a jen za cenu faulu zastavuje domácí Ehrhardt hostujícího háče, za což dostává dvouminutový trest.
     
    50:37
    Velká šance domácích, pronikající Vahalahti po výborné přihrávce od Willsieho, pálí na bránu Reideborna, puk však těsně míjí pravou tyč brány!
     
    50:02
    Domácí v plném počtu.
     
    49:05
    Landeskog pálí z voleje, střela od modré však nepřekvapila Engrena. Domácí hájí jednobrankové vedení!
     
    48:02
    Ölvestad výborně pronikal před Engrena, jedině faulem ho mohl zastavit domácí Friman, který je za tento zárkok "odměněn" dvouminutovým trestem. To budou těžké minuty pro domácí!
     
    44:17
    TPS právě vstřelilo branku!


    Po přesné přihrávce Lockeho se dokázal při přečíslední dva na jednoho prosadit VELI-MATTI VITTASMÄKI, který již zakončoval do prázdné brány! Moc pěkný hokejový moment! Asistence: Locke.
     
    39:35
    Seinelä posílá svůj tým opět do oslabení, za faul na Murrayho odchází na další dvě minuty na trestnou lavici. Trest bude zřejmě přerušen poločasovou přestávkou.
     
    35:36
    TPS právě vstřelilo branku!


    A pozor - domácí se vrací do zápasu! Po skvělé přihrávce Pikkarainena se dokázal přízemní střelou prosadit VILLE VAHALAHTI! Asistence: Pikkarainen, Willsie.
     
    33:28
    TPS právě vstřelilo branku!


    Tak přece! Domácí snižují a konečně využívají výhodu přesilové hry! Až druhý gól ve vlastní síti je dokázal vybičovat k lepšímu hokeji a MARKO VITALA snižuje stav utkání po dorážce a snižuje stav utkání! Asistence: Vittasmäki, Hattunen.
     
    32:03
    Murray fauluje domácího Seinelä a znovu oslabuje svůj tým. TPS má výhodu přesilové hry.
     
    30:02
    Nečekaná změna na postu gólmana u domácího mužstva, již po dvou obdržených gólech odchází Niittymäki, střídá ho Engren.
     
    28:28
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!


    Hosté jdou do dvoubrankového vedení a opět dává gól dnes výborný HENRIK ERIKSSON, který doráží Niittymäkim vyražený puk, po střele Granatha, téměř do prázdné brány domácích! Asistence: Granath.
     
    23:50
    Další nedovolený zákrok, další vyloučení... hostující Sörensen odchází za sekání na trestnou lavici a přesilovou hru si vyzkouší i domácí.
     
    20:50
    Hned v úvodu druhé třetiny posílá domácí do čtyř Willsie, který hákuje hráče Djurgardenu a hosté tak mají výhodu přesilové hry!
     
    17:50
    Hry v plném počtu si však zatím příliš užívat nemůžeme, vidíme další vyloučení, tentokrát na straně hostů, kdy je za sekání vyloučen Ölvestad. Domácí mají šanci na srovnání skóre!
     
    15:20
    Pouze za cenu faulu brání domácí Locke hostujícího Landeskoga a za podražení odchází na dvě minuty na trestnou lavici. První přesilová hra hostů v tomto utkání.
     
    13:34
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!


    Hostující HENRIK ERIKSSON se přece jen dokázal prosadit! Po výborné kombinaci s Eklundem dokázal zblízka překonat Niittymäkiho a Djurgarden se ujímá vedení! Asistence: Eklund.
     
    10:04
    Ale pozor, velká šance hostů, kteří zatím zvládají své oslabení na jedničku! Do brejku se dostává H. Eriksson, ale výborný zákrok Niittymäkiho!
     
    08:56
    Tlak hostů přerušuje až sekání Landeskoga, který tak oslabí svůj tým a ten se bude znovu bránit přesilové hře TPS.
     
    05:06
    Dobře střílí domácí Kulmala, ale Reideborn chytá.
     
    03:48
    Sledujeme první vyloučení! Willsieho, kterého je v úvodu utkání doslova "plný led", nedovoleně bránil hostující Lennhammer, domácí budou mít výhodu přesilové hry!

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 34. Virtala (Vittasmäki, Hattunen), 36. Vahalahti (Pikkarainen, Willsie), 45. Vittasmäki (Locke) - 14. Eriksson H. (Eklund), 29. Eriksson H. (Granath)


    TPS Turku: Niittymäki (Engren) - Vahalahti, Locke, Willsie, Friman, Erhardt - Hattunen, Virtala, Kulmala, Pikkarainen, Seppänen - Mähönen, Tuominen, Seinelä, Vittismäki, Lehtonen - Kuru, Laakso, Virtanen, Siiki, Lindsten
    Djurgårdens IF: Reideborn (Pickard) - Åberg, Ljungh, Landeskog, Murray, Granath - Ölvestad, Ottosson, Wennberg, Gustafsson, Lennhammer - Tim Eriksson, Eklund, Henrik Eriksson, D. Lidström, Pettersson - Blomstrand, Homlqvist, Falk, Andersson
    bahis siteleri