Chabarovsk – Ufa 5:2 (kon.) | Novokuzněck – Kazaň 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Nižněkamsk 4:5 (kon.)
Riga – Čeljabinsk 3:5 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:5 (1:0, 2:4, 1:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Úterý 23.10.2012, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak tohle nikdo nečekal! Nižněkamsk se po většinu třetí třetiny bránil, ale nakonec bere tři body a lví podíl na tom má i česká dvojce! Deset vteřin před koncem rozhodl o výhře Neftěchimiku NAJL JAKUPOV, který prostřelil Gajdučenka - 4:5! Asistence: Petr Koukal a Tomáš Netík.
     
    51:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jenže nyní se už ani oni neubránili a je vyrovnáno! Druhou branku dnes střílí KONSTANTIN GLAZAČEV, jenž rozjásal šest tisíc diváků v hale v Novosibirsku - 4:4! Asistence: Jori Lehterä.
     
    39:42
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak to je ohromný obrat hostujícího týmu! V oslabení ujel NIKOLAJ BĚLOV a přesnou ranou k tyči překonává Glasse, čímž zároveň posílá Neftěchimik poprvé v dnešní klání do vedení - 3:4! Bez asistence.
     
    35:59
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Sledujeme opravdu bláznivý zápas! Nejprve se Novosibirsk dostal v jedné minutě do dvoubrankového vedení, během šedesáti sekund o něj ale přichází! Brankáře Glasse prostřelil z druhé vlny najetý JEVGENIJ BLOCHIN - 3:3! Asistence: Martin Cibák a Egor Milovzorov.
     
    34:56
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Ale tak jednoznačné to nebude! Neftěchimik založil akci z vlastní poloviny, Selujanovovu ránu dorazil za záda Glasse EGOR MILOVZOROV - 3:2! Asistence: Alexander Selujanov a Oscar Osala.
     
    28:53
    Sibir právě vstřelil branku!
    Krutá minuta nám naprosto mění vývoj zápasu! Sedmnáct vteřin po Kopějkinově trefě se domácí prosazují potřetí, po průniku do pásma vyslal na Sokolova střelu VIKTOR DRUGOV a ta skončila v síti - 3:1! Bez asistence.
     
    28:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jenže tři vteřiny po návratu Blochina do hry se domácí dokázali prosadit! Šťastnou branku vstřelil ALEXANDER KOPĚJKIN, díky které je Novosibirsk vítězství opět o krůček blíže - 2:1! Bez asistence.
     
    22:24
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté začali více tlačit na pilu a spolupráce bratrů Alševských znamená vyrovnání! Stanislav Alševskij posunul puk na JAROSLAVA ALŠEVSKYHO, který propasíroval kotouč za záda Glasse - 1:1! Asistence: Stanislav Alševskij.
     
    11:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jenže převaha Nižněkamsku nic neřeší, domácí se dostávají do vedení! Postarala se o to kompletní první formace, která po ukázkové kombinaci útočné trojky přinesla kotouč na hokejku KONSTANTINA GLAZAČEVA, který propálil hostujícího brankáře Sokolova - 1:0! Asistence: Jori Lehterä a Jonas Enlund.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 12. Glazačev (Lehterä, Enlund), 29. Kopějkin, 29. Drugov, 52. Glazačev (Lehterä) - 23. Alševskij J. (Alševskij S.), 35. Milovzorov (Selujanov, Osala), 36. Blochin (Cibák, Milovzorov), 40. Bělov, 60. Jakupov (Koukal, Netík)


    HC Sibir Novosibirsk: Glass (41. Gajdučenko) - Zajcev, Kulda, Alexejev, Kudroč, Kavarajev, Kutuzov, Ignatovič - Lehterä, Enlund, Glazačev - Kopějkin, Krivonožkon, Nikulin - Šumankov, Drugov, Soloduchin - Gračov, Sannikov, Maljleš - Veličkin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sokolov (Dalton) – Selujanov, Mamašov, Běrezin, Blochin, Plechanov, Bělov, Rozin, Groť – Netík, Koukal, Nakupov – Milovzorov, Osala, Cibák - Alševskij S., Alševskij J., Chochrjakov – Zjanov, Komaristij, Polygalov.

    Rozhodčí: Karabanov, Rabodin - Sazonov, Pavlov

    Diváci: 6000
    bahis siteleri