Feyenoord – Ajax 2:2 (kon.) | Zwolle – Eindhoven 1:2 (kon.) | Heracles – Heerenveen 6:3 (kon.)
Waalwijk – Twente 0:1 (kon.) | Arnhem – Alkmaar 1:2 (kon.)
konec
Feyenoord Rotterdam
2:2 (1:1)
Ajax Amsterdam
Neděle 28.10.2012, 12:30 • De Kuip, Rotterdam • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Krásný fotbalový okamžik! GRAZIANO PELLÈ si jedním dotekem zpracoval centr a druhým z otočky vymetl volejem horní roh Vermeerovy brány!
     
    48
    Ajax právě vstřelil branku!
    Po žluté kartě následoval přímý kop, který rozehrál Eriksen, zatočil míč do vápna přesně na SIEMA DE JONGA a ten v houštině těl sklepl přesně do branky!
     
    23
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Bleskurychlá akce Feyenoordu po pravé straně, Verhoek nacentroval na Immerse, ten promáchl, ale naštěstí pro domácí byl na levé straně ještě JEAN-PAUL BOËTIUS a ten odkrytou bránu v pohodě trefil. Ve svém debutu si tak připisuje i gól!
     
    12
    Ajax právě vstřelil branku!
    CHRISTIAN ERIKSEN se trefuje a otevírá skóre. Dostal skvělou přihrávku od Babela, prodral se mezi Janmaatem a de Vrijem a křížnou střelou o tyč překonává gólmana domácích.

    Aleš Pur

    Branky: 23. Boëtius, 90. Pellè - 12. Eriksen, 48. de Jong

    Karty:   48. Immers (FEY), 50. de Vrij (FEY), 52. Martins Indi (FEY), 84. Clasie (FEY), 90+1. Pellè (FEY) - 16. Moisander (AJA), 84. de Jong (AJA)   75. Moisander (AJA)


    Feyenoord Rotterdam: Lamprou - Janmaat, de Vrij (69. Nelom), Mathijsen (78. Achahbar), Martins Indi - Leerdam, Immers, Clasie - W. Verhoek (60. Schaken), Pellè, Boëtius. Trenér: Ronald Koeman.
    Ajax Amsterdam: Vermeer - van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind - de Jong, C. Poulsen, Schöne (78. Dijks) - Sana (46. Sulejmani), Eriksen, Babel (89. Enoh). Trenér: Frank de Boer.

    Rozhodčí: Bas Nijhuis
    bahis siteleri