Motor ČB – Pardubice 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 3:4 (kon.) | Třinec – Vítkovice 5:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 1:4 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:2 (po pr.) | Kladno – Sparta 5:1 (kon.)
Plzeň – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 28.10.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskurychle využívají dvojnásobnou početní výhodu a jdou do tříbrankového trháku! Po vyhraném buly se kotouč dostal k Lukáši Zíbovi, který namazal Martinu Růžičkovi na jeho střeleckou parketu! Růžička se ale zachoval jako týmový hráč a našel ještě lépe stojícího RADKA BONKA! Třinecký kapitán z voleje propálil bezmocného Málka! Asistence: Martin Růžička, Lukáš Zíb.
     
    51:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ale bleskurychle vrátili k puku a povedlo se jim odskočit na rozdíl dvou branek! Za Málkovou svatyni kotouč vybojovalo duo Zagrapan - Růžička. Druhý jmenovaný poté adresoval krásnou přihrávku na zcela nehlídaného RADKA BONKA, který střelou k pravé tyči propálil bezmocného Málka! Asistence: Martin Růžička, Marek Zagrapan.
     
    46:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Schyluje se k dramatu! VIKTOR UJČÍK se dokázal prodrat mezi dvěma obránci až k zakončení, střelou po ledě překonal brankáře Hrubce! Asistence: Karol Sloboda, Jiří Burger.
     
    31:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté korigují stav zápasu! Před Hrubcem se zcela nehlídán objevil ROMAN SZTURC! Hostující forward naznačil kličku na levou ruku, stáhl kotouč zpátky a přišpendlil černou gumu pod horní tyč domácí branky! Asistence: Petr Strapáč.
     
    24:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané dokázali ustát tlak hostů a kontrovat třetí brankou v Málkově kleci! Za hostující brankou držel kotouč Jan Peterek, ten našel na brankovišti stojícího MARTINA RŮŽIČKU, který střelou z první propálil bezmocného Málka! Asistence: Jan Peterek, Marek Zagrapan
     
    09:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Tohle pravidlo opět zafungovalo! Hosté drželi třinecké pod tlakem, Hrubce ale nepřekonali. Oceláři se poté vydali do protiakce tří proti dvěma. Kotouč vedl Bonk, třinecký kapitán našel volného MARKA ZAGRAPANA, který výstavní střelou podruhé propálil Málka! Asistence: Radek Bonk, Lukáš Zíb.
     
    05:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři nakonec dokázali zužitkovat přesilovku a jdou do vedení! Kotouč se od Růžičky dostal k Radku Bonkovi, který chtěl zakončit z první. Třinecký kapitán ale trefil pouze před sebou stojícího beka. Kotouč se ale odrazil zpět na hůl Bonka, ten zvedl hlavu, našel zcela nehlídaného MARKA ZAGRAPANA, jenž už pouze doklepl kotouč do odkryté branky Vítkovic! Asistence: Radek Bonk, Martin Růžička.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 5. Zagrapan (Bonk, Růžička), 10. Zagrapan (Bonk, Zíb), 25. Růžička (Peterek, Zagrapan), 52. Bonk (Růžička, Zagrapan), 55. Bonk (Růžička, Zíb) - 32. Szturc (Strapáč), 47. Ujčík (Sloboda, Burger)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) - Hrabal, Zíb, Kesla, Galvas, Klouček, Lojek - Růžička, Bonk, Zagrapan - Orsava, Peterek, Adamský - Rákos, Polanský, Květoň - Klimenta, Podešva, Hrňa.
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Rehák, Sloboda, Malík, Voráček, Štencel, Barinka – Szturc, Strapáč, Šedivý – Klimek, Burger, Ujčík – Svačina, Roman, Huna – Walker, Hlinka, Kucsera.

    Rozhodčí: Homola, Polák - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri