Most – Hr. Králové 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 0:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Kadaň 2:1 (kon.)
Ústí n/L – Třebíč 4:2 (kon.) | Beroun – Šumperk 5:3 (kon.) | Písek – Benátky n/J 1:7 (kon.)
Olomouc – Jihlava 4:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 31.10.2012, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se aktuálně skvěle rozjeli! LUKÁŠ KUCSERA z pravé kruhu dokázal přehodit ležícího Novotného, a navýšil tak náskok Mory na tři góly! Asistence: Radim Kucharczyk, Tomáš Houdek.
     
    46:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bartoňovu ránu neudržel Novotný ve své lapačce, JIŘÍ ŘÍPA pak už měl snadnou práci se zametením puku do jihlavské klece! Asistence: Jakub Bartoň, Jakub Herman.
     
    22:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zeman zpětnou nahrávkou našel RADKA HUBÁČKA, který z bezprostřední blízkosti překonal Halásze projektilem nad vyrážečkou! Asistence: Adam Zeman, Michael Polcar.
     
    21:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Před Novotného se propracoval Řípa, jehož pokus sice hostující strážce svatyně dokázal vyrazit, ale jen k MATĚJI PEKROVI, který doklepl puk do odkryté klece! Asistence: Jiří Řípa, Jakub Herman.
     
    12:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kucharczyk se dokázal probít do pozice mezi kruhy, odkud se snažil prostřelit Novotného. Jeho pokus se však až ke gólmanovi Dukly nedostal, odrazil se totiž od klubka hráčů ke ZBYŇKU HAMPLOVI, který doklepl puk do hostující svatyně! Asistence: Radim Kucharczyk, Lukáš Kucsera.
    Marken.cz

    Tomáš Schmiedt

    Branky a nahrávky: 13. Hampl (Kucharczyk, Kucsera), 22. Pekr (Řípa, Herman), 47. Řípa (Bartoň, Herman), 48. Kucsera (Kucharczyk, Houdek) - 23. Hubáček (Zeman, Polcar)


    HC Olomouc: Halász (Lukáš) – Bartoň (C), Ondrušek, Lhotský, Staněk, Cartelli, Houdek, Janáček, Nedbálek – Pekr, Řípa, Herman – Švaňhal,Diviš, Selingr – Kucharczyk, Kucsera, Hampl – Rác, Heža, Vodný.

    HC Dukla Jihlava: Novotný (Rittich) – Ficenc (C), Podlipnik, Kolafa, Jaroš, Jícha, Drtina, Zadražil – Čachotský, Maliník, Hodek – Jeslínek, Krupka, Filip – Pekárek, Pometlo, Malec – Hubáček, Zeman, Polcar – Kadlec.

    Rozhodčí: Minář, Přikryl – Wesley, Kašík

    Diváci: 1202
    bahis siteleri