Vítkovice – Litvínov 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:4 (po s.n.) | Pardubice – Kladno 6:9 (kon.)
Chomutov – Třinec 5:3 (kon.) | Sparta – Motor ČB 5:4 (po pr.) | Liberec – Plzeň 1:8 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:8 (0:2, 1:4, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Pátek 02.11.2012, 18:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku prakticky okamžitě využívají. Gulaš postrčil kotouč do středu, kde stál připraven na střelu JOZEF BALEJ a prostřelil Pince. Asistence: Milan Gulaš.
     
    46:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jeden z oněch protiútoků končí kotoučem v brance Pince. Růžička vyslal MILANA GULAŠE a ten se v samostatném úniku nemýlil. Asistence: Dan Růžička.
     
    36:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Okamžitě po vhazování hosté udeřili. Straka vyhrál buly na TOMÁŠE VLASÁKA a jeho střela prolétla klubkem těl až za Pince. Asistence: Martin Straka.
     
    33:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí odčarovali Raska. V přesilové hře pálil od modré Šmíd a kotouč proklouzl až za Raska, kde jej z bezprostřední blízkosti dorazil do branky WAYNE SIMMONDS. Asistence: Ladislav Šmíd a Petr Nedvěd.
     
    31:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další branka hostí po libereckém zaváhání. Kovář získal ve středním pásmu kotouč a prostrčil ho na střed JOZEFU BALEJOVI, který se řítil sám na Pince. A jelikož měl dost času i na dvě dorážky, dostal kotouč až do sítě. Asistence: Jan Kovář a Jakub Jeřábek.
     
    24:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují už na čtyři branky. Nepřesnou rozehrávku sebral Vlasák a společně s MARTINEM STRAKOU vyrazil na jediného obránce. Vlasák si jej poté položil na led a naservíroval kotouč Strakovi, ten znovu neměl žádný problém. Asistence: Tomáš Vlasák.
     
    21:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté Čuttův trest využívají. Pletka napálil z mezikruží odražený kotouč, který se od zadního mantinelu odrazil zpět před branku. Tam číhal ONDŘEJ KRATĚNA a poslal pryž do sítě. Asistence: Václav Pletka.
     
    12:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásnou kombinaci předvedla trojice Gulaš, Vlasák a skórující MARTIN STRAKA. Tomu jeho spoluhráči připravili kotouč rovnou do prázdné branky a Pavelec byl absolutně bez šance. Asistence: Tomáš Vlasák a Milan Gulaš.
     
    10:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se v přesilovce ujímají vedení. Velký závar na brankovišti dopadl nejlépe pro VÁCLAVA PLETKU, který se za pomocí spoluhráčů dostal k dorážce do prázdné branky a nemýlil se. Asistence: Ondřej Kratěna a Jan Kovář.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 34. Simmonds (Šmíd, Nedvěd) - 11. Pletka (Kratěna, J. Kovář), 13. Straka (Vlasák, Gulaš), 22. Kratěna (Pletka), 25. Straka (Vlasák), 32. Balej (J. Kovář, Jeřábek), 37. Vlasák (Straka), 47. Gulaš (D. Růžička), 49. Balej (Gulaš)


    Bílí Tygři Liberec: Pavelec (25. Pinc) - Čakajík, Šmíd, Výtisk, Cebák, Čutta, Havíř, Štich - Bárta, Dušek, Víšek, Galamboš, R. Vlach, Kudrna, Filippi, Stewart, Kica, Simmonds, Bulíř, Nedvěd.
    HC Škoda Plzeň: Rask (47. Svoboda) - Frolo, Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Marušák, Slovák, D. Růžička - Balej, Schleiss, Kratěna, Vlasák, Straka, Kašpařík, Lev, J. Kovář, Hollweg, Dvořák, Havlíček, Gulaš, Pletka.

    Rozhodčí: Kalivoda, Wagner - Kis, Rozlílek.
    bahis siteleri