Vítkovice – Litvínov 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:4 (po s.n.) | Pardubice – Kladno 6:9 (kon.)
Chomutov – Třinec 5:3 (kon.) | Sparta – Motor ČB 5:4 (po pr.) | Liberec – Plzeň 1:8 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:8 (0:2, 1:4, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Pátek 02.11.2012, 18:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Ještě se bude vylučovat. Lev (PLZ) je vyloučen za hrubost.
     
    51:52
    Liberečtí si zahrají další přesilovku. Frolo (PLZ) atakoval Vlacha, jenž byl bez kotouče a jde pykat za nedovolené bránění.
     
    49:02
    Přesilovku si zahrají také Tygři. St. Pierre (PLZ) jde pykat za podražení.
     
    48:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku prakticky okamžitě využívají. Gulaš postrčil kotouč do středu, kde stál připraven na střelu JOZEF BALEJ a prostřelil Pince. Asistence: Milan Gulaš.
     
    48:22
    Po Pincově zákroku se na brankovišti do křížku dostalo téměř celé osazenstvo, z nějž si rozhodčí vybírají Tomáše Filippiho, Jakuba Čuttu (oba LIB), Milana Gulaše a Jana Kováře (oba PLZ) a trestají je za hrubost. Čutta navíc dostává dvě minuty za krosček a Plzeň si tak zahraje přesilovou hru.
     
    46:18
    V přerušení dochází ke změně v plzeňské brance. Tuukka Rask míří na střídačku a do brankoviště nastupuje Adam Svoboda. Těžko říci, co za tímto krokem stojí.
     
    46:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jeden z oněch protiútoků končí kotoučem v brance Pince. Růžička vyslal MILANA GULAŠE a ten se v samostatném úniku nemýlil. Asistence: Dan Růžička.
     
    42:37
    Kotouč končí po vyhození na liberecké lavičce. A dle všeho bez teče, David Štich (LIB) tak míří na trestnou lavici. Plzeň bude hrát proti třem.
     
    41:46
    Možnost početní výhody dostávají i hosté. Jan Víšek (LIB) zahákoval v útočném pásmu a míří na lavici hanby.
     
    40:40
    Druhý gól v zápase měl na hokejce Simmonds. Rask se ale zvládl přesunout s prudkou přehrávkou a betony zasáhnout.
     
    39:04
    Třetinu dohrají Tygři v přesile. Dvořák (PLZ) je potrestán za vysokou hůl, tentokrát na dvě minuty.
     
    37:39
    Simmonds mohl přidat další zásah. Stewart za brankou vybojoval kotouč, poslal ho na Nedvěda a ten dával na druhou stranu brankoviště Simmondsovi, ten si ale poskakující kotouč správně nesrovnal.
     
    36:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Okamžitě po vhazování hosté udeřili. Straka vyhrál buly na TOMÁŠE VLASÁKA a jeho střela prolétla klubkem těl až za Pince. Asistence: Martin Straka.
     
    33:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí odčarovali Raska. V přesilové hře pálil od modré Šmíd a kotouč proklouzl až za Raska, kde jej z bezprostřední blízkosti dorazil do branky WAYNE SIMMONDS. Asistence: Ladislav Šmíd a Petr Nedvěd.
     
    33:42
    Dvě minuty za podražení forčekujícího Kudrny dostává Tuukka Rask (PLZ). Trest odpyká Havlíček.
     
    31:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další branka hostí po libereckém zaváhání. Kovář získal ve středním pásmu kotouč a prostrčil ho na střed JOZEFU BALEJOVI, který se řítil sám na Pince. A jelikož měl dost času i na dvě dorážky, dostal kotouč až do sítě. Asistence: Jan Kovář a Jakub Jeřábek.
     
    29:16
    Ve vlastním oslabení zahrozil Jeřábek, Pinc ale mezírku mezi betony utěsnil. Za následnou potyčku na brankovišti vyloučeni an dvě minuty Chris Stewart (LIB) a Ryan Hollweg (PLZ). Pokračuje liberecká přesilovka, a to ještě devět vteřin.
     
    27:25
    Liberečtí dostávají šanci na návrat do utkání. Marušák (PLZ) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    27:10
    Vyložená šance pro domácí. Víšek dostal kotouč mezi brankovištěm a levým kruhem a měl volnou dráhu na Raska. Ten ale vyšvihl lapačku a kotouč mířící do horního rohu vytěsnil.
     
    24:04
    Po čtvrté brance dochází ke střídání gólmanů na straně Liberce. Pavelce, na jehož triko nejde ale ani jedna branka, střídá Marek Pinc.
     
    24:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují už na čtyři branky. Nepřesnou rozehrávku sebral Vlasák a společně s MARTINEM STRAKOU vyrazil na jediného obránce. Vlasák si jej poté položil na led a naservíroval kotouč Strakovi, ten znovu neměl žádný problém. Asistence: Tomáš Vlasák.
     
    22:07
    Tuukka Rask si za brankou zbytečně zkomplikoval situaci, čehož využil Simmonds a na brankovišti našel najetého Stewarta. Kanadský forward ale z úhlu zasáhl jen boční síť. Neúspěšný byl následně i Filippi, který si nedokázal převzít kotouč.
     
    21:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté Čuttův trest využívají. Pletka napálil z mezikruží odražený kotouč, který se od zadního mantinelu odrazil zpět před branku. Tam číhal ONDŘEJ KRATĚNA a poslal pryž do sítě. Asistence: Václav Pletka.
     
    20:27
    Liberečtí budou 28 vteřin ve třech. Jakub Čutta (LIB) je potrestán za sekání.
     
    18:56
    Liberečtí jdou do čtyř, tentokrát ale po hodně přísném výroku sudího. Vyloučeným je Jan Výtisk (LIb), který u mantinelu zastavil jednoho z pronikajících útočníků a dostává dvě minuty za faul loktem.
     
    15:12
    Zvýšit náskok hostů mohl Jan Kovář, který se proháčkoval až před Pavelce. Liberecký gólman si ale tentokrát poradil.
     
    13:01
    Liberečtí jdou znovu do oslabení. Bátra (LIB) v útočném pásmu zahákoval soupeře v útočném pásmu a míří na trestnou.
     
    12:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásnou kombinaci předvedla trojice Gulaš, Vlasák a skórující MARTIN STRAKA. Tomu jeho spoluhráči připravili kotouč rovnou do prázdné branky a Pavelec byl absolutně bez šance. Asistence: Tomáš Vlasák a Milan Gulaš.
     
    12:16
    Ohromná šance hostí. Mezi kruhy se zcela sám a s volnou cestou na branku ocitl Vlasák, jeho jedovatý pokus vykopl Pavelec betonem.
     
    10:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se v přesilovce ujímají vedení. Velký závar na brankovišti dopadl nejlépe pro VÁCLAVA PLETKU, který se za pomocí spoluhráčů dostal k dorážce do prázdné branky a nemýlil se. Asistence: Ondřej Kratěna a Jan Kovář.
     
    08:57
    V největší šanci dosavadního průběhu utkání se objevil domácí Kica. Ten vyrazil do útoku ve vlastním oslabení a jeho pokus z pravého kruhu po zásahu Raska jen těsně minul levou tyč jeho branky.
     
    08:39
    Proti čtyřem si zahrají i hosté. David Havíř (LIB) je potrestán za podražení.
     
    01:53
    První vyloučení duelu. Dvořák (PLZ) za brankou zasáhl do obličeje Výtiska a dostává trest za vysokou hůl. Jelikož se jednalo o krvavé zranění, trest je čtyřminutový.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 34. Simmonds (Šmíd, Nedvěd) - 11. Pletka (Kratěna, J. Kovář), 13. Straka (Vlasák, Gulaš), 22. Kratěna (Pletka), 25. Straka (Vlasák), 32. Balej (J. Kovář, Jeřábek), 37. Vlasák (Straka), 47. Gulaš (D. Růžička), 49. Balej (Gulaš)


    Bílí Tygři Liberec: Pavelec (25. Pinc) - Čakajík, Šmíd, Výtisk, Cebák, Čutta, Havíř, Štich - Bárta, Dušek, Víšek, Galamboš, R. Vlach, Kudrna, Filippi, Stewart, Kica, Simmonds, Bulíř, Nedvěd.
    HC Škoda Plzeň: Rask (47. Svoboda) - Frolo, Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Marušák, Slovák, D. Růžička - Balej, Schleiss, Kratěna, Vlasák, Straka, Kašpařík, Lev, J. Kovář, Hollweg, Dvořák, Havlíček, Gulaš, Pletka.

    Rozhodčí: Kalivoda, Wagner - Kis, Rozlílek.
    bahis siteleri