Jihlava – Liberec 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:2 (kon.)
Písek – HC Plzeň 0:0 (14:45)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 04.11.2012, 12:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Děkuji vám za pozornost, přeji vám hezký zbytek dne! Tím však onlajny z Kotliny nekončí! V 15:00 začíná zápas juniorky s Krkonošemi. Přeji vám hezký zbytek dne a zase někdy napočtenou! (14:13:31)
     
    Rebelové nakonec ve třetí třetině dokázali dvěma brankami soupeři odskočit a na jejich vítězství nic nezměnilo ani snížení Zahradníka pár vteřin před koncem! Rebelové si tak připisují třetí výhru v sezoně!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Hradec právě vstřelil branku!

    Že by drama? Hradec totiž jedenáct vteřin před koncem zápasu snižuje na rozdíl jediné branky! David Chalupa našel před brankou nepokrytého TOMÁŠE ZAHRADNÍKA, který střelou mezi nohy brankáře Jana Brože snižuje na 3:2! Asistence: David Chalupa a Nicolas Bureš.
     
    59:22
    Radovan Pavlík se dostal mezi kruhy ke střele, ale ta skončila jen na tyči Brožovy branky! Následně se provinil nedovoleně Marek Bancíř (HBR), který si tak na chvilku odpočine na lavici hanby.
     
    58:36
    Královští lvi jsou frustrováni. Ke střele se sice dostali, ale Jan Brož se opět ukázal. Nakonec se puku chopil Rostislav Klofáč, ale jeho nahrávka na Tomáše Cejpka skončila jen na mantinelu.
     
    57:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Jedenáct vteřin před návratem vyloučeného hradeckého hráče na led se domácí družina prosazuje! Lukáš Vala projel do útočné třetiny a za modrou čárou zkusil své střelecké štěstí. Brankář Martin Chour jeho pokus pouze vyrazit a kotouč mu za jeho záda bleskově vrátil JAKUB KRAUČUK, který tak navyšuje vedení domácí družiny! Asistence: Lukáš Vala.
     
    56:14
    Rebelové drží Hradecké sevřené v pásmu a zakládá od modré čáry střílel Marek Bancíř, ale jeho pokus skončil jen na připraveném Martinovi Chourovi, který střelu schoval v náručí.
     
    56:00
    Hradec Králové dokázal vyhodit kotouč ven ze třetiny, ale následně se do útoku vrátila domácí družina, leč její střela skončila jen na holi brankáře Martina Choura.
     
    55:24
    Rebelové budou hrát v přesilové hře. Hradecký hráč se totiž provinil hrou vysokou holí a odpočine si tak na trestné lavici.
     
    55:18
    Rebelové se dostali do dobré šance, brankář Martin Chour nevěděl, kam odrazil kotouč, ale nikdo z domácích jej nedokázal doklepnout za jeho záda.
     
    54:46
    Martin Hejna spolu s Radovanem Pavlíkem zastavili výhoz Rebelů a první jmenovaný nakonec nahazoval puk na branku, ale Jan brož holí puk sklepl a následně pokryl lapačkou.
     
    54:13
    Hradec králové drží Rebely sevřené v jejich obranném pásmu a ti se osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění. Jan Brož bude muset být znovu v pozoru.
     
    54:00
    Velmi agilní Tomáš Hofman se dostal dobrou prací rukama až před branku, ale zde byl odstaven protihráčem a Jan Brož pokryl kotouč pod lapačku.
     
    53:12
    Rebelové se nyní dostali do útočné třetiny a Tomáš Nguyen se dostal ke střele z mezikruží, ale jeho pokus skončil jen na připraveném betonu Martina Choura.
     
    52:15
    Hradec Králové se opět dostal do těsné blízkosti branky domácích, ale Jan Brož puk za čáru nepustil. Následně však zůstal ležet na ledě pod jedním z hráčů hostů.
     
    51:31
    Tomáš Zahradník se dostal po krásné individuální akci až ke střele z pravého kruhu, ale jeho pokus skončil vysoko nad Brožovou brankou a o mantinel se dostal do ochranné sítě.
     
    50:34
    Hradec Králové odehrál oslabení velmi dobře a ke střele se nakonec dostal Tomáš Hofman, ale jeho dělovka od modré čáry jen těsně minula branku. Královští lvi jsou v plném počtu.
     
    49:41
    Hradec Králové již ve čtyřech dokázal znovu vyhodit, ale Rebelové se bleskově dostali znovu do útočné třetiny, ovšem jejich střela mířila nad branku, jelikož byla ztečovaná.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Suchý, 41. Bancíř (Nguyen), 58. Kraučuk (L. Vala) - 30. Pavlík (Bureš), 60. Zahradník (Chalupa, Bureš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Jelínek, L. Vala "C", Lacina "A", Vacek, Veselka, Klofáč, Vlach, Benák, Nguyen, Kraučuk, Němec, Cejpek "A", Bancíř, Bušek, Michálek, Hrabaň, Semrád, Suchý, Kolouch
    Královští lvi Hradec Králové: Chour (Červený) - Čech, Brádler, Matouš, Šebek, Zahradník "C", Martinec, Malík "A", Luštinec, Havránek, Hejna, Hnik, Píč, Hofman, Matějček, Fanderlík, Bureš, Hidveghy, Chalupa, Pavlík "A"

    Rozhodčí: Libor Paur - Jaroslav Kuřítko, Gabriela Šťastná
    thejrc.org