Jihlava – Liberec 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:2 (kon.)
Písek – HC Plzeň 0:0 (14:45)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 04.11.2012, 12:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:49
    Hradec právě vstřelil branku!

    Že by drama? Hradec totiž jedenáct vteřin před koncem zápasu snižuje na rozdíl jediné branky! David Chalupa našel před brankou nepokrytého TOMÁŠE ZAHRADNÍKA, který střelou mezi nohy brankáře Jana Brože snižuje na 3:2! Asistence: David Chalupa a Nicolas Bureš.
     
    57:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Jedenáct vteřin před návratem vyloučeného hradeckého hráče na led se domácí družina prosazuje! Lukáš Vala projel do útočné třetiny a za modrou čárou zkusil své střelecké štěstí. Brankář Martin Chour jeho pokus pouze vyrazit a kotouč mu za jeho záda bleskově vrátil JAKUB KRAUČUK, který tak navyšuje vedení domácí družiny! Asistence: Lukáš Vala.
     
    40:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové bleskově využívají svou přesilovou hru a dostávají se podruhé v zápase do vedení! Tomáš Nguyen ihned po návratu z trestné lavice sebral kotouč a nastřelil jej před Martina Choura, kde se puk odrazil na hůl MARKA BANCÍŘE, který polovysokou střelou vrací na domácí hole náskok! Asistence: Tomáš Nguyen.
     
    29:22
    Hradec právě vstřelil branku!

    Královští lvi srovnávají v přesilové hře se svým soupeřem krok! Hradečtí rozjeli kombinaci, u pravého mantinelu kvedlal s kotoučem Nicolas Bureš, jenž následně našel na modré čáře volného RADOVANA PAVLÍKA, který napřáhl "až ke stropu" a svou dělovkou nedal Brožovi sebemenší šanci, Ten měl zakrytý výhled a o přesnosti Pavlíkovy střely svědčí i fakt, že břinkla o tyčku! Asistence: Nicolas Bureš.
     
    05:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak domácí se nakonec prosazují! Pokus Lukáše Valy sebrali Rebelové na levém mantinelu a dostali svého soupeře znovu pod tlak. Po nahození se před brankou pralo o kotouč několik hráčů a nakonec jej pod betonem Martina Choura do branky dotlačil DOMINIK SUCHÝ! Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Suchý, 41. Bancíř (Nguyen), 58. Kraučuk (L. Vala) - 30. Pavlík (Bureš), 60. Zahradník (Chalupa, Bureš)


    BK Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Jelínek, L. Vala "C", Lacina "A", Vacek, Veselka, Klofáč, Vlach, Benák, Nguyen, Kraučuk, Němec, Cejpek "A", Bancíř, Bušek, Michálek, Hrabaň, Semrád, Suchý, Kolouch
    Královští lvi Hradec Králové: Chour (Červený) - Čech, Brádler, Matouš, Šebek, Zahradník "C", Martinec, Malík "A", Luštinec, Havránek, Hejna, Hnik, Píč, Hofman, Matějček, Fanderlík, Bureš, Hidveghy, Chalupa, Pavlík "A"

    Rozhodčí: Libor Paur - Jaroslav Kuřítko, Gabriela Šťastná