Jihlava – Liberec 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:2 (kon.)
Písek – HC Plzeň 0:0 (14:45)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 04.11.2012, 12:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Děkuji vám za pozornost, přeji vám hezký zbytek dne! Tím však onlajny z Kotliny nekončí! V 15:00 začíná zápas juniorky s Krkonošemi. Přeji vám hezký zbytek dne a zase někdy napočtenou! (14:13:31)
     
    Rebelové nakonec ve třetí třetině dokázali dvěma brankami soupeři odskočit a na jejich vítězství nic nezměnilo ani snížení Zahradníka pár vteřin před koncem! Rebelové si tak připisují třetí výhru v sezoně!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Hradec právě vstřelil branku!

    Že by drama? Hradec totiž jedenáct vteřin před koncem zápasu snižuje na rozdíl jediné branky! David Chalupa našel před brankou nepokrytého TOMÁŠE ZAHRADNÍKA, který střelou mezi nohy brankáře Jana Brože snižuje na 3:2! Asistence: David Chalupa a Nicolas Bureš.
     
    59:22
    Radovan Pavlík se dostal mezi kruhy ke střele, ale ta skončila jen na tyči Brožovy branky! Následně se provinil nedovoleně Marek Bancíř (HBR), který si tak na chvilku odpočine na lavici hanby.
     
    58:36
    Královští lvi jsou frustrováni. Ke střele se sice dostali, ale Jan Brož se opět ukázal. Nakonec se puku chopil Rostislav Klofáč, ale jeho nahrávka na Tomáše Cejpka skončila jen na mantinelu.
     
    57:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Jedenáct vteřin před návratem vyloučeného hradeckého hráče na led se domácí družina prosazuje! Lukáš Vala projel do útočné třetiny a za modrou čárou zkusil své střelecké štěstí. Brankář Martin Chour jeho pokus pouze vyrazit a kotouč mu za jeho záda bleskově vrátil JAKUB KRAUČUK, který tak navyšuje vedení domácí družiny! Asistence: Lukáš Vala.
     
    56:14
    Rebelové drží Hradecké sevřené v pásmu a zakládá od modré čáry střílel Marek Bancíř, ale jeho pokus skončil jen na připraveném Martinovi Chourovi, který střelu schoval v náručí.
     
    56:00
    Hradec Králové dokázal vyhodit kotouč ven ze třetiny, ale následně se do útoku vrátila domácí družina, leč její střela skončila jen na holi brankáře Martina Choura.
     
    55:24
    Rebelové budou hrát v přesilové hře. Hradecký hráč se totiž provinil hrou vysokou holí a odpočine si tak na trestné lavici.
     
    55:18
    Rebelové se dostali do dobré šance, brankář Martin Chour nevěděl, kam odrazil kotouč, ale nikdo z domácích jej nedokázal doklepnout za jeho záda.
     
    54:46
    Martin Hejna spolu s Radovanem Pavlíkem zastavili výhoz Rebelů a první jmenovaný nakonec nahazoval puk na branku, ale Jan brož holí puk sklepl a následně pokryl lapačkou.
     
    54:13
    Hradec králové drží Rebely sevřené v jejich obranném pásmu a ti se osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění. Jan Brož bude muset být znovu v pozoru.
     
    54:00
    Velmi agilní Tomáš Hofman se dostal dobrou prací rukama až před branku, ale zde byl odstaven protihráčem a Jan Brož pokryl kotouč pod lapačku.
     
    53:12
    Rebelové se nyní dostali do útočné třetiny a Tomáš Nguyen se dostal ke střele z mezikruží, ale jeho pokus skončil jen na připraveném betonu Martina Choura.
     
    52:15
    Hradec Králové se opět dostal do těsné blízkosti branky domácích, ale Jan Brož puk za čáru nepustil. Následně však zůstal ležet na ledě pod jedním z hráčů hostů.
     
    51:31
    Tomáš Zahradník se dostal po krásné individuální akci až ke střele z pravého kruhu, ale jeho pokus skončil vysoko nad Brožovou brankou a o mantinel se dostal do ochranné sítě.
     
    50:34
    Hradec Králové odehrál oslabení velmi dobře a ke střele se nakonec dostal Tomáš Hofman, ale jeho dělovka od modré čáry jen těsně minula branku. Královští lvi jsou v plném počtu.
     
    49:41
    Hradec Králové již ve čtyřech dokázal znovu vyhodit, ale Rebelové se bleskově dostali znovu do útočné třetiny, ovšem jejich střela mířila nad branku, jelikož byla ztečovaná.
     
    49:05
    Rebelové kombinovali v útočném pásmu, ale bez střeleckého, respektive gólového, efektu. Hradec Králové nyní dokázal vyhodit kotouč až k Brožovi.
     
    48:28
    Padesát jedna vteřin budou hrát Rebelové v přesilovce pět na tři. Na trestnou lavici míří střelec jediné hradecké branky Radovan Pavlík (HKR) za sekání.
     
    48:00
    Jenže Hradec Králové výborně brání a drží Rebely v jejich pásmu. Jan brož navíc musel u tyčky výborně zasahovat a prostor u tyče utěsnil.
     
    47:19
    Martin Hejna (HBR) dává Rebelům šanci vstřelit další branku, jelikož míří na trestnou lavici. Havlíčkův Brod tak získává další šanci na gól.
     
    46:39
    Rostislav Klofáč při střele od modré čáry zlomil hůl a Hradec králové uháněl tři na jednoho! Ve velké šanci se ocitl František Hnik, který však celou akci zadrbal, když tak dlouho váhal s přihrávkou, až okamžik prováhal a Havránka nenašel!
     
    45:48
    Rebelové vyvezli kotouč do útočné třetiny, ale opět vznikla jen mlýnice u mantinelu o to, kdo získá kotouč. Hraje se spíše silový hokej, který svědčí především domácím hokejistům.
     
    44:28
    Také na protější straně kluziště vznikl souboj o kotouč, v němž byl seknut Jan Jelínek, ale rozhodčí tento zákrok nechal bez odezvy. Následně se na druhou stranu probíjel Tomáš Hofman, jenž prošel přes tři hráče, ale trefil jen dobře vyjetého Jana Brože do hrudi!
     
    43:37
    V levém rohu útočného pásma vznikl souboj o kotouč, který byl zašlápnut Janem Vackem. Buly proběhne na levém kruhu před Brožovou brankou.
     
    42:24
    Královští lvi i nadále tlačí domácí hokejisty do jejich pásma. rebelové nyní osvobozují své barvy od tlaku je výhozem na zakázané uvolnění.
     
    41:58
    Hradec Králové se tlačí před domácí branku, ale brankář Jan Brož zatím spíše sleduje hru před sebou, jelikož obrana Rebelů funguje výborně.
     
    40:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové bleskově využívají svou přesilovou hru a dostávají se podruhé v zápase do vedení! Tomáš Nguyen ihned po návratu z trestné lavice sebral kotouč a nastřelil jej před Martina Choura, kde se puk odrazil na hůl MARKA BANCÍŘE, který polovysokou střelou vrací na domácí hole náskok! Asistence: Tomáš Nguyen.
     
    40:45
    Hradec vyvezl kotouč za Jana Brože. Domácí hokejisté jsou již v plném počtu, jelikož z trestné lavice se na led vrátil Tomáš Nguyen a zakládají brejk.
     
    40:23
    Hradec Králové vyhrál úvodní vhazování, ale v útočné třetině se faulem loktem provinil David Malík (HKR), který tak oslabuje svůj celek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky 2. třetiny:

    Góly: 0:1 (Pavlík)
    Vyloučení: 4:3 (navíc Čech 10 min. OT)
    Využití: 0:1. V oslabení: 0:0
    Zakázaná uvolnění: 2:1

    Celkem po druhé třetině:

    Góly: 1:1 (Suchý - Pavlík)
    Vyloučení: 8:6 (navíc Malík, Čech (oba HKR) 10 min. OT)
    Využití: 0:1. V oslabení: 0:0
    Zakázaná uvolnění: 4:2
     
    Také druhá perioda nabídla jednu branku. Tu měl na rozdíl od první třetiny na svědomí Hradec Králové, za nějž vyrovnal Radovan Pavlík. Druhá polovina zápasu znovu nabídla několik vyloučených hráčů na obou stranách.

    Třetí třetina začne zhruba ve 13:37.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Královští lvi jsou v plném počtu - vzájemné vyloučení vypršelo. Rebelové však vyvezli kotouč za Choura a hra se zde pozdrží, jelikož Hradec hrál vysokou holí.
     
    38:59
    Hradečtí hokejisté kombinovali a jejich přesilovkový ťukec skončil až střelou z levého křídla, jíž domácí muž s maskou schoval ve své lapačce.
     
    38:38
    Trestná lavice domácích se opět otevírá. Hradec Králové se rychle dostal do útočné třetiny a Tomáš Nguyen (HBR) zde podrazil svého protihráče.
     
    37:37
    Hru pozdržely menší dohady, jelikož Adam Čech (HKR) na trestné lavici udělal nějaké nepěkné gesto, na což hlavního rozhodčího upozornili časoměřiči zatroubením na sirénu. Adam Čech tak navíc dodatečně vyfasoval desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    37:28
    Tvrdým pokusem ihned po vhazování se blýskl Dominik Suchý, ale jen o milimetry minul bližší tyčku. Hradec Králové následně vyhazuje kotouč na zakázané uvolnění.
     
    36:59
    Hradec Králové byl nyní pánem ledu, ale jeho kombinace příliš nebezpečí pro domácího brankáře nepřinesla. Naopak! Na druhou stranu mířil po chytrém nahození Jakuba Laciny David Michálek, jenž si vyměnil puk s protihráčem a objel branku. Jeho zakončení však brankář Chour dokázal s vypětím všech sil zneškodnit. Následně vznikla strkanice, po níž na trestnou lavici míří za hrubost Adam Čech (HKR) a Tomáš Cejpek (HBR).
     
    35:42
    Emoce, emoce hýbou havlíčkobrodským stadionem! Hradečtí hokejisté vydolovali kotouč zpod Jana Brože a dostali jej do branky, ale rozhodčí Libor Paur ani na chvilku neváhal a rozpažil, jelikož několik vteřin předtím odpískal hru jako přerušenou. Protesty Hradeckých jsou marné, pískot rozhodčího byl jasně patrný dávno před dosažením gólu.
     
    35:14
    Královští lvi nyní kombinovali v útočné třetině, ale domácí muž s maskou mohl být relativně v klidu, jelikož střela Martina Hejny skončila nad brankou.
     
    34:34
    Hradec Králové uháněl s pukem do útočné třetiny, ale na modré čáře byli zastaveni obranou Rebelů, která následně vyhodila kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    34:07
    Hradečtí hokejisté jsou již v plném počtu, ale i nadále byli na puku domácí borci. Jejich tlak, který postupně kulminoval překazili až hradečtí obránci, kteří vypíchli kotouč tak důkladně, že skončil na zadní síťce Chourovy svatyně.
     
    33:19
    Rebelové však již nyní kombinují a ze spodku levého kruhu to zkusil lišácky Tomáš Nguyen (HBR), ale Chour zasáhl vyrážečkou a kotouč se dostal za branku.
     
    32:40
    Rebelové jsou již v plném počtu, ale museli začít od znovu z hloubi svého obranného pásma, ale zastavil je ofsajd. Hradec tak šetří čas.
     
    32:06
    Ondřej Veselka kombinoval s Janem Jelínkem, ale jejich kombinace nebyla povedená a Nicolas Bureš dokázal vyhodit puk do útočné třetiny.
     
    31:48
    Je to tady znovu. Opět se nám začínají plnit trestné lavice. Tentokrát do boxu hříšníků míří agilní Tomáš Hofman (HKR) za faul kolenem.
     
    31:12
    A dokonce se dostali i ke střele, ale pokus z mezikruží byl zablokován a skončil v ochranné síti nad brankou, jíž hájí Jan Brož.
     
    30:57
    Rebelové vyvezli kotouč do útočné třetiny, ale Královští lvi se na zadním mantinelu opět chopili hrací gumy a zakládají protiakci.
     
    30:33
    Přesilová hra je ta tam. Rebelové také míří do čtyř. Královští lvi vyvezli kotouč do útočné třetiny, ale Daniel Kolouch (HBR) se provinil proti pravidlům a pyká za nesportovní chování.
     
    30:05
    Havlíčkův Brod nyní založil akci z hloubi svého obranného pásma a nakonec si zahraje přesilovou hru. Lukáš Brádler (HKR) v útočné třetině přidržel protihráče a míří na trestnou lavici.
     
    29:22
    Hradec právě vstřelil branku!

    Královští lvi srovnávají v přesilové hře se svým soupeřem krok! Hradečtí rozjeli kombinaci, u pravého mantinelu kvedlal s kotoučem Nicolas Bureš, jenž následně našel na modré čáře volného RADOVANA PAVLÍKA, který napřáhl "až ke stropu" a svou dělovkou nedal Brožovi sebemenší šanci, Ten měl zakrytý výhled a o přesnosti Pavlíkovy střely svědčí i fakt, že břinkla o tyčku! Asistence: Nicolas Bureš.
     
    29:01
    Rebelové se budou muset bránit. Tlak Královských lvů ukončil až napadením protihráče Marek Bancíř (HBR), který si tak posedí na trestné lavici.
     
    28:14
    Do útočné třetiny se dostala družina Hradce Králové. Radovan Pavlík se výborně vyhnul protihráči a našel na druhé straně volného Tomáše Hofmana, který však trefil jen bleskový beton domácího gólmana!
     
    27:19
    V tlaku byl nyní Hradec Králové a vše uťal až tvrdou ranou od modré čáry Adam Čech, leč jeho pokus trefil jen hokejku bránícího hráče a kotouč skončil ve středním pásmu.
     
    26:27
    Nejprve Radovan Pavlík dokázal dostat puk do středního pásma, ale nakonec se ke kotouči dostal David Michálek, který však narazil na výborného obránce Františka Hnika.
     
    25:16
    Daniel Kolouch zavezl kotouč do útočné třetiny, kde se nakonec ke střele od modré čáry dostal Jiří Benák, ale jeho pokus skončil jen na hrudi Martina Choura. Připraven dorážet byl navíc ještě Tomáš Nguyen. O to důležitější bylo, že Chour jeho pokus nevyrazil.
     
    24:53
    Královští lvi se nyní na chvilku usadili v pásmu a zle zatápěli Rebelům. Nakonec se domácí družina chopila kotouče, ale nedala si přesnou nahrávku a píská se zakázané uvolnění.
     
    24:22
    Začíná nám přihořívat! Královéhradečtí založili bleskovou akci a z levého křídla se tvrdým pokusem prezentoval Tomáš Hofman, ale Brožovy betony zaduněly Kotlinou a jeho pokus zneškodnily.
     
    23:45
    Ke střele se od levého mantinelu dostal Daniel Kolouch a lehce zatopil Martinu Chourovi, ale ten nadvakrát jeho pokus zkrotil.
     
    23:10
    Kotouč se nyní vyskytuje především ve střední třetině, kde o něj všichni bojují. Začátek druhé části je zatím trošku vlažný.
     
    22:17
    Hradecká kombinace skončila v levém rohu útočného pásma, kde vznikla velká tahanice o kotouč. Nakonec domácí dostávají hrací gumu do středního pásma.
     
    21:34
    Havlíčkův Brod se chvilku zdržoval před hostující brankou, ale nakonec se kotouče chopili opět Královští lvi, kteří míří kupředu.
     
    20:50
    Krátce předtím, než naskočil David Bušek na led, střílel od modré čáry Adam Čech, ale jeho dělovku vykopl betonem Jan Brož.
     
    20:09
    Havlíčkův Brod vyhrál buly a hned se cpal kupředu, ale Daniel Kolouch byl asi v metrovém ofsajdu. Buly na útočné modré Královských lvů.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky 1. třetiny:

    Góly: 1:0 (Suchý)
    Vyloučení: 4:3 (navíc Malík 10 min. OT)
    Využití: 0:0. V oslabení: 0:0
    Zakázaná uvolnění: 2:1
     
    Máme za sebou zajímavou první třetinu, kterou začal lépe Hradec Králové, ale jako první se prosadili Rebelové, konkrétně Dominik Suchý. Závěr třetiny byl kouskován vyloučeními, ale další gól už nepřinesl.

    Druhá třetina začne zhruba ve 12:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:43
    Hradečtí hokejisté byli nastěhovaní před domácí brankou a tvrdě dotírali. Ovšem havlíčkobrodský muž s maskou předvedl několik dobrých zákroků a následně Rebelové vyhazují.
     
    18:50
    Havlíčkův Brod vyvezl kotouč do středního pásma, ale kotouče se chopil Vítek Martinec, jehož pokus ramenem vyrazil Jan Brož. Následně vznikla u mantinelu tahanice o kotouč, v níž nedovoleně zasáhl soupeře David Bušek (HBR).
     
    18:18
    Rebelové jsou v plném počtu. Královští lvi sice závěr přesilovky strávili před Janem Brožem, ale ohrozit jej nedokázali a tak jejich výhoda končí.
     
    17:07
    Lukáš Vala ujel v oslabení hostujícím obráncům a mohl navýšit vedení Rebelů! Svůj nájezd zakončil naznačením pohybu do jedné a pak i do druhé strany, ale jeho zakončení vytáhl lapačkou skvělý Martin Chour!
     
    16:42
    Hradec Králové chvilku bez efektu kombinoval před Brožem, ale domácí dokázali rychle kotouč vyhodit.
     
    16:18
    S vyloučenými hráči se nám roztrhl pomyslný pytel. Královští lvi zavezli kotouč do útočné třetiny a v pravém rohu obranného pásma podržel protihráče Jakub Lacina (HBR).
     
    15:32
    Rebelové jsou v plném počtu. Ze spodku levého kruhu to zkoušel chytře ještě Tomáš Zahradník, ale Brož se oklamat nenechal a zasáhl betonem. Domácí vyvážejí kotouč.
     
    15:01
    Hradec Králové je stále před domácí brankou. Dvě střely od modré znovu mířily směrem k domácí kleci, ale obránci Rebelů je vždy zablokovali do ochranné sítě.
     
    14:33
    Hostující celek je v plném počtu a drží kotouč před Janem Brožem. Dvakrát nebezpečně mířil na branku od modré čáry Nicolas Bureš, ale vždy mu chyběly jen milimetry.
     
    13:32
    Jenž domácím se početní výhoda příliš nevede a navíc se o ní sami připravují. David Bušek (HBR) podržel pronikajícího Tomáše Zahradníka a posedí si na trestné lavici.
     
    12:33
    Rebelové budou hrát minutu a padesát jedna vteřin čtyři na tři! David Malík (HKR) dostal trest za napadení a navíc vyfasoval ještě desítku za nesportovní chování. Menší trest odpyká Robert Šebek.
     
    12:24
    Kotouč byl nyní zašlápnut u levého mantinelu a výsledkem je vyloučení na obou stranách. Za domácí míří na lavici hanby Rostislav Klofáč (HBR) za nedovolené bránění. Za hosty sedí Štěpán Havránek (HKR) za vražení na hrazení.
     
    12:06
    Rebelové se po delší době dostali ke slovu v útočné třetině a vydobyli si na svém soupeři zakončení, ale Martin Chour si se střelou z pravého křídla poradil a schoval ji v lapačce.
     
    11:28
    A nyní se dokonce tlačili Královští lvi do útočné třetiny, ale Marek Bancíř tělem odstavil protihráče a domácí muž s maskou pak lehce pokryl kotouč pod lapačku.
     
    10:52
    Havlíčkův Brod nyní krouží s kotoučem v útočné třetině, ale nedostává se ke střele. Aktivní bránění Hradce Králové a dobrý presing přinášejí své ovoce.
     
    09:53
    Touše se chopili Královští lvi a za modrou čárou napřáhl Tomáš Hofman, ale jeho pokus skončil jen na připraveném Brožovi. Následně opět vznikla malá strkanice.
     
    09:38
    Havlíčkobrodští jsou nyní na kotouči a snaží se s ním projít až před hradeckého brankáře, ale to se jim nedaří. Soupeř výborně brání prostor u své obranné modré čáry.
     
    08:41
    Rebelové vyvezli kotouč před Choura, ale příliš nebezpečného tak nepředvedli. Následně vyvezl kotouč Hradec a po tvrdé střele od modré, jíž Brož schoval do lapačky, vznikla na jeho brankovišti rozmíška mezi Vítkem Martincem a Markem Bancířem, kterou utnul až rozhodčí Kuřítko.
     
    08:01
    Hra se nyní drží u modré čáry Rebelů. Oba celky se snaží projít přes ní do šance, ale tento prostor je pro oba týmy zapovězen. Hradec se nyní dokonce dopustil ofsajdu.
     
    07:17
    Rebelům se nedaří projít přes střední pásmo. Nyní na modré čáře zachyboval Dominik Suchý a kupředu uháněl Radovan Pavlík, ale jeho střelu z pravého kruhu bleskově zastavil vyrážečkou domácí brankář.
     
    06:44
    Nyní tlak Královských lvů ukončuje tečovaný kotouč, který se ocitl v ochranné síti. Oba celky střídají. Buly před domácí brankou.
     
    06:12
    Hradec Králové se snaží něco s výsledkem udělat a nyní jsou to Hradečtí, kdo má soupeře pod zámkem. Nicméně brankář Rebelů Jan Brož jejich pokusy v pohodě chytá.
     
    05:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak domácí se nakonec prosazují! Pokus Lukáše Valy sebrali Rebelové na levém mantinelu a dostali svého soupeře znovu pod tlak. Po nahození se před brankou pralo o kotouč několik hráčů a nakonec jej pod betonem Martina Choura do branky dotlačil DOMINIK SUCHÝ! Bez asistence.
     
    05:25
    Ovšem dopustili se zakázaného uvolnění a ihned po buly střílel od modré čáry domácí kapitán Lukáš Vala, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    05:08
    Rebelové se dostali do útočné třetiny, ale jejich akce se nepovedla dle původních záměrů a Královští lvi jsou v plném počtu. Navíc s pukem na holi.
     
    04:40
    A Hradec Králové druhou polovinu oslabení zvládá výborně. Nyní držel nějakou dobu puk před Brožem, který následně hrací gumu zalehl po nahození Tomáše Hofmana od levého hrazení.
     
    04:00
    Tak nyní Královští lvi utínají tlak Rebelů a vyhazují kotouč až za branku Jana Brože. Zde rozehrává David Bušek.
     
    03:34
    Havlíčkobrodští jsou v tlaku a ostřelují Martina Choura. Ten je však zatím pozorný a střela v pohodě chytá. Naposledy měl i trochu štěstí, když jej dělovka Marka Bancíře trefila do hrudi.
     
    03:08
    Rebelové zavezli kotouč do útočné třetiny, ale na zadním mantinelu o něj přišli a kupředu se dostávali Královští lvi. Ovšem domácí se do útoku rychle vrátí. Maritn Hejna (HKR) si při přechodu modré čáry počínal nedovoleně a míří na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    02:19
    Rebelové byli nyní chvilku pod tlakem a Brož musel likvidovat další štiplavý pokus od levého hrazení. Následně se však již domácím povedlo uklidnit hru, ale následná akce domácích skončila po nepřesné rozehře Dominika Suchého jen icingem.
     
    01:11
    Po zakázaném uvolnění ze strany Rebelů rozpoutala hradecká družina peklo před domácím gólmanem. David Malík nejprve z mezikruží backhandem vyprášil betony domácího muže s maskou. Kotouč se však vykutálel na levý kruh, odkud tvrdě pálil ještě Štěpán Havránek, ale Brožova lapačka výborně zasáhla. Následně ještě nahazoval před branku kotouč Tomáš Hofman, ale to už si domácí brankář v klidu pohlídal!
     
    00:24
    Úvodní buly vyhrál Hradec Králové, ale domácí hokejisté dobře napadali a drželi soupeře v jejich obraném pásmu. Kotouč nakonec vydoloval Rostislav Klofáč, ale jeho nahození před brankou nikdo netečoval a kotouč tak pouze projel brankovištěm.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hokejisté obou celků se již pozdravili poklepáním holemi na modré čáře. Kapitáni si podali ruku s hlavním rozhodčím, kterým je dnes pan Libor Paur. Nyní ještě týmové pokřiky a jdeme na to!
     
    Oba dva celky jsou již na ledové ploše a jsou v plném rozcvičení. V brance domácího celku by se měl představit znovu Jan Brož. Do svatyně Hradce Králové se pak vrací Martin Chour, jehož v minulém utkání mezi tyčemi nahradil Patrik Červený.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Jelínek, L. Vala "C", Lacina "A", Vacek, Veselka, Klofáč, Vlach, Benák, Nguyen, Kraučuk, Němec, Cejpek "A", Bancíř, Bušek, Michálek, Hrabaň, Semrád, Suchý, Kolouch

    Královští lvi Hradec Králové: Chour (Červený) - Čech, Brádler, Matouš, Šebek, Zahradník "C", Martinec, Malík "A", Luštinec, Havránek, Hejna, Hnik, Píč, Hofman, Matějček, Fanderlík, Bureš, Hidveghy, Chalupa, Pavlík "A"

    Rozhodčí: Libor Paur - Jaroslav Kuřítko, Gabriela Šťastná.
     
    Havlíčkův Brod si v minulém týdnu připsal na své konto další tři body. Dokázal totiž uspět na ledě Tábora, který tak porazili i v odvetě. Navíc proti tomuto soupeři letos ještě nedostali gól. Naopak nepříliš slavně vyhlíží fakt, že šlo o teprve druhou výhru mladých Rebelů v sezoně, což jim tedy zaručuje předposlední místo. Ve čtvrtek pak družina Rebelů vyrazila bojovat do Pardubic, ale zde nedokázala najít recept na skvělého brankáře Perníkářů a prohrála 0:3. V posledních kolech se do výborné pohody dostává brankář Jan Brož, jenž je Brodu oporou.

    Sestava z minulého kola (Pardubice - H. Brod 3:0):
    Brož (Marek) – Bancíř, Benák, Bušek, Klofáč, Lacina, Suchý, Vacek – Cejpek, Jelínek, Kolouch, Kraučuk, Michálek, Vala, Veselka, Vlach

    Královští lvi jsou na tom tabulkově lépe oproti jejich hostitelům. Východočeši jsou totiž na pátém místě, které okupují o skóre před pražskou Spartou. Minulý víkend sehráli Královéhradečtí vyrovnanou a urputnou bitvu na ledě Komety Brno, kde však prohráli 1:2. Chuť si však Královští lvi nahradili ve čtvrtek, kdy před sedmasedmdesáti diváky v ochozech jejich stadionu zdolali výše postavenou Jihlavu. O dvě branky se postaral nejproduktivnější hráč Hradce Tomáš Zahradník.

    Sestava z minulého kola (H. Králové - Jihlava 5:2):
    Červený – Brádler, Bureš, Čech, Š. Havránek, Luštinec, Píč – Chalupa, Hejna, Hidveghy, Hnik, Hofman, Malík, Martinec, Matějček, Matouš, Pavlík, Zahradník
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze čtrnáctého kola extraligy mladšího dorostu. Dnes se v havlíčkobrodské Kotlině střetnou celky HC Rebel Havlíčkův Brod a Královští lvi Hradec Králové. Utkání začíná v 12:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Suchý, 41. Bancíř (Nguyen), 58. Kraučuk (L. Vala) - 30. Pavlík (Bureš), 60. Zahradník (Chalupa, Bureš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Jelínek, L. Vala "C", Lacina "A", Vacek, Veselka, Klofáč, Vlach, Benák, Nguyen, Kraučuk, Němec, Cejpek "A", Bancíř, Bušek, Michálek, Hrabaň, Semrád, Suchý, Kolouch
    Královští lvi Hradec Králové: Chour (Červený) - Čech, Brádler, Matouš, Šebek, Zahradník "C", Martinec, Malík "A", Luštinec, Havránek, Hejna, Hnik, Píč, Hofman, Matějček, Fanderlík, Bureš, Hidveghy, Chalupa, Pavlík "A"

    Rozhodčí: Libor Paur - Jaroslav Kuřítko, Gabriela Šťastná