Jihlava – Liberec 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:2 (kon.)
Písek – HC Plzeň 0:0 (14:45)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 04.11.2012, 12:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:22
    Radovan Pavlík se dostal mezi kruhy ke střele, ale ta skončila jen na tyči Brožovy branky! Následně se provinil nedovoleně Marek Bancíř (HBR), který si tak na chvilku odpočine na lavici hanby.
     
    55:24
    Rebelové budou hrát v přesilové hře. Hradecký hráč se totiž provinil hrou vysokou holí a odpočine si tak na trestné lavici.
     
    48:28
    Padesát jedna vteřin budou hrát Rebelové v přesilovce pět na tři. Na trestnou lavici míří střelec jediné hradecké branky Radovan Pavlík (HKR) za sekání.
     
    40:23
    Hradec Králové vyhrál úvodní vhazování, ale v útočné třetině se faulem loktem provinil David Malík (HKR), který tak oslabuje svůj celek.
     
    38:38
    Trestná lavice domácích se opět otevírá. Hradec Králové se rychle dostal do útočné třetiny a Tomáš Nguyen (HBR) zde podrazil svého protihráče.
     
    37:37
    Hru pozdržely menší dohady, jelikož Adam Čech (HKR) na trestné lavici udělal nějaké nepěkné gesto, na což hlavního rozhodčího upozornili časoměřiči zatroubením na sirénu. Adam Čech tak navíc dodatečně vyfasoval desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    36:59
    Hradec Králové byl nyní pánem ledu, ale jeho kombinace příliš nebezpečí pro domácího brankáře nepřinesla. Naopak! Na druhou stranu mířil po chytrém nahození Jakuba Laciny David Michálek, jenž si vyměnil puk s protihráčem a objel branku. Jeho zakončení však brankář Chour dokázal s vypětím všech sil zneškodnit. Následně vznikla strkanice, po níž na trestnou lavici míří za hrubost Adam Čech (HKR) a Tomáš Cejpek (HBR).
     
    31:48
    Je to tady znovu. Opět se nám začínají plnit trestné lavice. Tentokrát do boxu hříšníků míří agilní Tomáš Hofman (HKR) za faul kolenem.
     
    30:33
    Přesilová hra je ta tam. Rebelové také míří do čtyř. Královští lvi vyvezli kotouč do útočné třetiny, ale Daniel Kolouch (HBR) se provinil proti pravidlům a pyká za nesportovní chování.
     
    30:05
    Havlíčkův Brod nyní založil akci z hloubi svého obranného pásma a nakonec si zahraje přesilovou hru. Lukáš Brádler (HKR) v útočné třetině přidržel protihráče a míří na trestnou lavici.
     
    29:01
    Rebelové se budou muset bránit. Tlak Královských lvů ukončil až napadením protihráče Marek Bancíř (HBR), který si tak posedí na trestné lavici.
     
    18:50
    Havlíčkův Brod vyvezl kotouč do středního pásma, ale kotouče se chopil Vítek Martinec, jehož pokus ramenem vyrazil Jan Brož. Následně vznikla u mantinelu tahanice o kotouč, v níž nedovoleně zasáhl soupeře David Bušek (HBR).
     
    16:18
    S vyloučenými hráči se nám roztrhl pomyslný pytel. Královští lvi zavezli kotouč do útočné třetiny a v pravém rohu obranného pásma podržel protihráče Jakub Lacina (HBR).
     
    13:32
    Jenž domácím se početní výhoda příliš nevede a navíc se o ní sami připravují. David Bušek (HBR) podržel pronikajícího Tomáše Zahradníka a posedí si na trestné lavici.
     
    12:33
    Rebelové budou hrát minutu a padesát jedna vteřin čtyři na tři! David Malík (HKR) dostal trest za napadení a navíc vyfasoval ještě desítku za nesportovní chování. Menší trest odpyká Robert Šebek.
     
    12:24
    Kotouč byl nyní zašlápnut u levého mantinelu a výsledkem je vyloučení na obou stranách. Za domácí míří na lavici hanby Rostislav Klofáč (HBR) za nedovolené bránění. Za hosty sedí Štěpán Havránek (HKR) za vražení na hrazení.
     
    03:08
    Rebelové zavezli kotouč do útočné třetiny, ale na zadním mantinelu o něj přišli a kupředu se dostávali Královští lvi. Ovšem domácí se do útoku rychle vrátí. Maritn Hejna (HKR) si při přechodu modré čáry počínal nedovoleně a míří na trestnou lavici za nedovolené bránění.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Suchý, 41. Bancíř (Nguyen), 58. Kraučuk (L. Vala) - 30. Pavlík (Bureš), 60. Zahradník (Chalupa, Bureš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Jelínek, L. Vala "C", Lacina "A", Vacek, Veselka, Klofáč, Vlach, Benák, Nguyen, Kraučuk, Němec, Cejpek "A", Bancíř, Bušek, Michálek, Hrabaň, Semrád, Suchý, Kolouch
    Královští lvi Hradec Králové: Chour (Červený) - Čech, Brádler, Matouš, Šebek, Zahradník "C", Martinec, Malík "A", Luštinec, Havránek, Hejna, Hnik, Píč, Hofman, Matějček, Fanderlík, Bureš, Hidveghy, Chalupa, Pavlík "A"

    Rozhodčí: Libor Paur - Jaroslav Kuřítko, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri