Dynamo Kyjev – Porto 0:0 (kon.) | PSG – Dinamo Záhřeb 4:0 (kon.) | Schalke – Arsenal 2:2 (kon.)
Olympiakos – Montpellier 3:1 (kon.) | Anderlecht – Zenit 1:0 (kon.) | AC Milán – Malaga 1:1 (kon.)
Manchester City – Ajax 2:2 (kon.) | Real Madrid – Dortmund 2:2 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
4:0 (1:0)
GNK Dinamo Záhřeb
Úterý 06.11.2012, 20:45 • Parc des Princes, Paříž • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    80
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Další fotbalová paráda v podání Zlatana Ibrahimoviče. Dlouho čaroval s míčem před hranicí šestnáctky, poté si vyměnil míč s Matuidim, který mu poslal skvělý míč dovnitř pokutového území. Ibrahimovič však těsně před brankářem sklouznul, ale v pádu ještě dokázal nahrát čerstvému GUILLAUMEMU HOARAUOVI, kterému stačilo trefit odkrytou branku. Možná trochu kruté pro švédského fotbalistu, který se podílel na všech brankách svého týmu, ani jednu si na své konto však nepřipsal.
     
    65
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Domácí si vypracovali už zřejmě dostačující náskok. U zrodu třetího gólu domácích znovu Ibrahimovič, který posunul na JÉRÉMYHO MENEZE, který si ve vápnu položil jednoho z obránců ap řízemní střelou zakončil za bezmocného Kelavu.
     
    61
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Zlatan Ibrahimovič stál s míčem na hranici vápna, chvíli se rozmýšlel, co s míčem udělá, když v tom uviděl nabíhajícího BLAISEHO MATUIDIHO, který střelou mezi Kelavovy nohy zvyšuje na 2:0.
     
    16
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Domácí stoper Alex, který už se na začátku utkání tlačil do koncovky, se nyní dočkal branky a posíla PSG do vedení 1:0. Tohle si svěřenci trenéra Ancelottiho nacvičili náramně. Kop od rohového praporku si vzal na starosti "Ibra", nakrátko rozehrál na Lavezziho, který míč Švédovi vrátil a ten následně centroval na naběhnuvšího ALEXE, který přízemní střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síť za Kelavou.

    David Jahoda

    Branky: 16. Alex, 61. Matuidi, 65. Menez, 80. Hoarau

    Karty:   92. Rabiot (PSG) - 45. Ademi (ZAG), 78. Vida (ZAG)


    Paris Saint-Germain: Sirigu – Jallet (C), Alex, T. Silva, Maxwell – Sissoko (46. Verratti), Matuidi, Rabiot – Lavezzi (68. Pastore), Ibrahimovič, Menez (76. Hoarau).
    GNK Dinamo Záhřeb: Kelava (C) – Pivarič, Šimunič (62. Čop), Vida, Puljič, Vrsaljko – Kovačič (85. Halilovič), Sammir, Ademi, Brozovič - Rukavina (73. Calello).

    Rozhodčí: Gil – Sadczuk, Borkowski (všichni POL)
    bahis siteleri