Nancy – Rennes 1:3 (kon.)
konec
AS Nancy-Lorraine
1:3 (0:1)
Stade Rennes
Pátek 09.11.2012, 20:45 • Stade Marcel Picot, Nancy • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    85
    Rennes právě vstřelilo branku!

    A opět se potvrdilo pravidlo, nedáš dostaneš. Hosté se vydali dopředu, na dlouhý míč si naběhl JONATHAN PITRIOPA, který lehkým obloučkem přehodil vyběhnutého Ndyho a následně uklidil míč do opuštěné branky.
     
    75
    Rennes právě vstřelilo branku!

    A hosté jdou opět do vedení. Po dlouhém nákopu se míč dostal na roh velkého vápna domácích, kde ho z voleje napálil ROMAIN ALESSANDRINI, který vymetl všechny pavučiny v levém horním rohu. Fantastická branka, kterou zřejmě ještě několikrát uvidíme.
     
    51
    Nancy právě vstřelilo branku!

    A domácí se přeci jen dočkali. Po skvělé a rychlé akci po levé straně si vzal ve vápně míč SIMON ZENKE, který se parádně uvolnil a následně poslal kulatý nesmysl přesně do pravého horního rohu hostující branky.
     
    22
    Rennes právě vstřelilo branku!

    A hosté ze svého tlaku vytěžili vedoucí branku. Po parádním centru z levé strany si na míč naskočil na malém vápně MEVLUT ERDING, který hlavičkou překonal domácího brankáře.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 51. Zenke - 22. Erding, 75. Alessandrini , 85. Pitriopa

    Karty:   45. Mollo (NAN) - 82. Boye (REN)


    AS Nancy-Lorraine: Ndy - Sami, Luiz (C), Haidara, Puygrenier - Mangani, Mollo (60.Grange), Karaboue - Ayasse (80.Efoulou), Bakar, Zenke
    Stade Rennes: Costil - Catherine, Biyik, Boye, Mavinga - M´Vila, Makoun - Pitriopa, Feret (77.Danze), Alessandrini - Erding

    Rozhodčí: Lesage - Mercier, Viala
    bahis siteleri