Nancy – Rennes 1:3 (kon.)
konec
AS Nancy-Lorraine
1:3 (0:1)
Stade Rennes
Pátek 09.11.2012, 20:45 • Stade Marcel Picot, Nancy • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Zdramatizovat tento duel mohl Zenke, který z pravé strany napálil míč do břevna!
     
    85
    Rennes právě vstřelilo branku!

    A opět se potvrdilo pravidlo, nedáš dostaneš. Hosté se vydali dopředu, na dlouhý míč si naběhl JONATHAN PITRIOPA, který lehkým obloučkem přehodil vyběhnutého Ndyho a následně uklidil míč do opuštěné branky.
     
    83
    S míčem se do vápna hostů dostal Zenke, který byl faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop. K míči se postavil střídající Paul Aloo Efoulou, jenže jeho ránu Costil vystihl a míč vyrazil!
     
    82
    Žlutou kartu uviděl hostující Boye.
     
    81
    Byla nařízena penalta, kterou budou zahrávat domácí!
     
    77
    Hosté střídají. Odešel Feret a zahraje si Danze.
     
    75
    Rennes právě vstřelilo branku!

    A hosté jdou opět do vedení. Po dlouhém nákopu se míč dostal na roh velkého vápna domácích, kde ho z voleje napálil ROMAIN ALESSANDRINI, který vymetl všechny pavučiny v levém horním rohu. Fantastická branka, kterou zřejmě ještě několikrát uvidíme.
     
    68
    Hostující hráč utekl po levé straně, centroval na malé vápno, kde byl Makoun, ale byl tísněn a poslal míč těsně vedle branky. To nebyla vůbec špatná pozice, ale nutno dodat, že hostující borec to měl hodně těžké.
     
    60
    Domácí střídají. Ze hřiště odešel Mollo a zahraje si Grange.
     
    58
    Na centrovaný míč si naskočil jeden z domácích hráčů a málem poslal Nancy do vedení. Jenže na brankové čáře míč vykopl hostující Pitriopa.
     
    56
    Po rychlém brejku mohl vrátit vedení na stranu Rennes Alessandrini, ale z úhlu branku domácích těsně minul. Hostující borec to ale nemyslel vůbec špatně a moc nechybělo.
     
    51
    Nancy právě vstřelilo branku!

    A domácí se přeci jen dočkali. Po skvělé a rychlé akci po levé straně si vzal ve vápně míč SIMON ZENKE, který se parádně uvolnil a následně poslal kulatý nesmysl přesně do pravého horního rohu hostující branky.
     
    50
    Nyní to dopadlo o poznání lépe. Na velkém vápně si míč zpracoval Karaboue, který vypálil, ale kulatý nesmysl poslal pouze do míst, kde stál připravený Costil!
     
    45
    Frustrovaný domácí Mollo nakopl rohový praporek, který rozpulil a rozhodčí ho za to ocenil žlutou kartou.
     
    29
    Z dálky vypálil Makoun a jeho dělovka skončila jen těsně vedle levé tyče. To nebyl vůbec špatný pokus.
     
    22
    Rennes právě vstřelilo branku!

    A hosté ze svého tlaku vytěžili vedoucí branku. Po parádním centru z levé strany si na míč naskočil na malém vápně MEVLUT ERDING, který hlavičkou překonal domácího brankáře.
     
    14
    První náznak šance! Po centru z levé strany se dostával k míči domácí Zenke, ale na poslední chvíli před ním zahrál na rohový kop jeden z hostujících borců.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 51. Zenke - 22. Erding, 75. Alessandrini , 85. Pitriopa

    Karty:   45. Mollo (NAN) - 82. Boye (REN)


    AS Nancy-Lorraine: Ndy - Sami, Luiz (C), Haidara, Puygrenier - Mangani, Mollo (60.Grange), Karaboue - Ayasse (80.Efoulou), Bakar, Zenke
    Stade Rennes: Costil - Catherine, Biyik, Boye, Mavinga - M´Vila, Makoun - Pitriopa, Feret (77.Danze), Alessandrini - Erding

    Rozhodčí: Lesage - Mercier, Viala
    bahis siteleri