Chomutov – K. Vary 5:0 (kon.) | HC Kladno – HC Plzeň 2:1 (kon.) | Vsetín – Kometa Brno 2:1 (kon.)
Hr. Králové – Liberec 3:5 (kon.) | Vítkovice – Přerov 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 1:5 (kon.)
Olomouc – Třinec 1:4 (kon.) | Slavia – Letňany 6:2 (kon.) | Jihlava – Písek 4:2 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 2:3 (kon.) | Havířov – Zlín 5:4 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 23.11.2012, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:52
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Smrtící úder osm vteřin před koncem kazí naděje Rebelů na bodový zisk...! Obrovskou chybu vyrobila domácí obrana, která nechala Michala Špačka před brankou. Hostující hráč sebral kotouč vyražený Vaněčkem, ale trefil jen beton domácího čaroděje. Následně však puk bleskově doklepl do sítě FILIP KUŤÁK, který tak rozhodl o výsledku! Asistence: Michal Špaček.
     
    57:46
    Čaroděj dobroděj? Ne! Čaroděj Vaněček! Radek Chvojka vyšťoural na brankovišti puk, který naservíroval na Martina Hlaváčka, kterého však s vypětím všech sil domácí muž s maskou vychytal! Bravurní zákrok mladého reprezentanta!
     
    57:36
    Po icingu se vhazovalo před Vaněčkem, který se parádně vyrážečkou natáhl po střele Jiřího Kysely, která mířila pod horní tyčku. Následně ještě puk chtěl dorážet Filip Havrda, ale dostal se z úhlu a trefil jen gólmana. Rebelové vyhazují na zakázané uvolnění.

    Time-out pro tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
     
    55:19
    Pardubičtí v oslabení útočí! Jiří Kysela zavezl kotouč do útočné třetiny, kde se vyhnul protihráči a naservíroval kotouč na Filipa Havrdu, který však z úhlu kotouč za přesouvajícího se Vaněčka nedostal!
     
    54:26
    Přesilovka pro Rebely. Ondřej Bohuněk (PCE) dostal dvě minuty za podražení.
     
    52:37
    Nyní již však Pardubice kombinují a Michal Špaček se dostal na modré čáře ke střele a jeho dělovka jen o milimetry minula horní tyč domácí klece! Gólman Vaněček možná ještě hřbetem lapačky puk nadzvedl!
     
    51:20
    A domácí se budou muset bránit. Filip Nováček (HBR) se provinil krosčekem a sedí na trestné lavici.
     
    47:03
    Ke střele se dostal Daniel Divecký, jenž napřáhl na modré čáře, ale jeho pokus pod břevno vyšáhl a do ochranné sítě poslal Vítek Vaněček!
     
    45:28
    Dvojka šikulů zručnějších než Pat a Mat Chvojka - Kuťák se opět dostala do dobré šance! První jmenovaný poslal puk na levý kruh, kde se do puku opřel právě Filip Kuťák, kterého však vychytal chrániči bránící Filip Nováček!
     
    41:16
    Pardubice jsou lepším týmem a za Vaněčkem dokonce zazvonila tyčka. Následně pálil od modré čáry Jakub Procházka, ale Vaněček se parádně roztáhl a puk schoval do lapačky!
     
    39:27
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubičtí se krátce před koncem druhé periody dostali znovu ke střeleckému slovu a znovu srovnávají stav zápasu. Filip Kuťák si sjel z levého kruhu až k brance a zakončil, ale trefil jen nastavené Vaněčkovy betony. K hrací gumě se následně dostal MARTIN HLAVÁČEK, který mezi betony domácího gólmana vyrovnal skóre! Asistence: Filip Kuťák.
     
    38:21
    Michal Špaček se dostal po akci Pardubic mezi kruhy ke střele a domácí gólman svůj tým podržel, jelikož přes chumel hráčů si kotouč našel a schoval jej v lapačce!
     
    32:37
    Domácí se však o výhodu sami připravili. Pardubice nadvakrát vyvezli kotouč do útočné třetiny, kde fauloval Rostislav Klofáč (HBR) - vysoká hůl.
     
    31:52
    Další přesilovka pro domácí. Jiří Kysela (PCE) na brankovišti fauloval Tomáše Ludvíka a sedí na dvě minuty.
     
    31:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Také Rebelové využívají přesilovku a znovu vedou! A branka to byla panečku krásná! Liridon Dupljaku dostal na pravém mantinelu kotouč, který posunul na modrou čáru a Daniel Salát chytrým dloubáčkem nahazoval na bránu, kde před Stibůrkem tečoval kotouč mezi jeho betony TOMÁŠ LUDVÍK, který rozjásal Kotlinu! Asistence: Daniel Salát a Liridon Dupljaku.
     
    30:53
    Přesilovka také pro Rebely. Na trestnou lavici míří pardubický Miloš Kalous (PCE) za podražení.
     
    29:33
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Rebelové nechali na pravém kruhu volný prostor a hosté toho dokázali náležitě využít! RADEK CHVOJKA napřáhl a dělovkou břinkl o zadní tyčku a kotouč zapadl za záda bezmocně se ohlížejícího Vítka Vaněčka! Bez asistence.
     
    28:56
    Pardubice opět začaly tlačit a domácí se provinili faulem. Matias Mäki (HBR) dostal dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    23:27
    Rebelové se dostali do velké šance! Domácí hráč vypíchl kotouč a dopředu uháněl Liridon Dupljaku, ale jakoby mu došla na pravém kruhu šťáva a trefil jen připravený beton Stibůrka!
     
    22:55
    Máme zde prvního vyloučeného. Na trestnou lavici míří Rostislav Klofáč (HBR) za držení hole.
     
    12:03
    Martin Hlaváček projel do útočné třetiny a jeho pokus z levého kruhu zastavil betony Vaněček. Kus černé pryže však rychle převzal Radek Velinský a tvrdou ranou z pravého kruhu vyrazil Vaněček za bránu!
     
    05:07
    Pardubice vaří! Nejprve se Ondřej Bohuněk dostal k puku a trefil jen Vaněčkovy betony. Pokračující tlak Pardubic vyústil v pokus Ondřeje Panny, který byl sám na brankovišti, ale trefil je připravené betony Vítka Vaněčka!
     
    01:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se vymanili z tlaku soupeře a dostávají se do vedení! Liridon Dupljaku zachytil kotouč od Michala Špačka a uháněl na Stibůrka, jehož trefil do betonu, od něž se dostala černá guma na hůl ONDŘEJE HLÍDKA, který ji dopravil za záda dezorientovaného gólmana Pardubic. Asistence: Liridon Dupljaku.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Hlídek (Dupljaku), 32. Ludvík (Salát, Dupljaku) - 30. Chvojka, 40. Hlaváček (Kuťák), 60. Kuťák (Špaček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Novák) - D. Vala, Krajcigr, Cívka, Klofáč, Salát, Bancíř - Hlídek, Ludvík, Dupljaku, Mäki, Nováček, Mozr, Semrád, L. Vala, Krajhanzl, M. Polák
    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (Vejmelka) - Kalous, Kracík, Budík, Procházka, O. Petric, Divecký, Horyna - Kuťák, Chvojka, Hlaváček, Panna, Špaček, Bohuněk, Havrda, Kysela, Barkóci, Velinský, O. Polák, Drobný

    Rozhodčí: Jan Doležal - Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri