Chomutov – K. Vary 5:0 (kon.) | HC Kladno – HC Plzeň 2:1 (kon.) | Vsetín – Kometa Brno 2:1 (kon.)
Hr. Králové – Liberec 3:5 (kon.) | Vítkovice – Přerov 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 1:5 (kon.)
Olomouc – Třinec 1:4 (kon.) | Slavia – Letňany 6:2 (kon.) | Jihlava – Písek 4:2 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 2:3 (kon.) | Havířov – Zlín 5:4 (po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 23.11.2012, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Už už už to vypadalo mna remízu, ale Pardubice dokázaly osm vteřin před koncem zápasu rozhodnout o výhře svého celku, jelikož se asi ze třetí dorážky prosadil Filip Kuťák, který je tak nový pardubický Hero. Domácí několikrát fantasticky podržel gólman Vítek Vaněček.

    Já vám děkuji za pozornost, přeji vám hezký zbytek večera a někdy příště u onlajnu z Kotliny se těším napočtenou! (20:02:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Smrtící úder osm vteřin před koncem kazí naděje Rebelů na bodový zisk...! Obrovskou chybu vyrobila domácí obrana, která nechala Michala Špačka před brankou. Hostující hráč sebral kotouč vyražený Vaněčkem, ale trefil jen beton domácího čaroděje. Následně však puk bleskově doklepl do sítě FILIP KUŤÁK, který tak rozhodl o výsledku! Asistence: Michal Špaček.
     
    58:52
    Ondřej Panna zakončil tlak Pardubic střelou z pravého kruhu, ale jeho přízemní pokus skončil jen na betonech připraveného Vítka Vaněčka.
     
    57:46
    Čaroděj dobroděj? Ne! Čaroděj Vaněček! Radek Chvojka vyšťoural na brankovišti puk, který naservíroval na Martina Hlaváčka, kterého však s vypětím všech sil domácí muž s maskou vychytal! Bravurní zákrok mladého reprezentanta!
     
    57:36
    Po icingu se vhazovalo před Vaněčkem, který se parádně vyrážečkou natáhl po střele Jiřího Kysely, která mířila pod horní tyčku. Následně ještě puk chtěl dorážet Filip Havrda, ale dostal se z úhlu a trefil jen gólmana. Rebelové vyhazují na zakázané uvolnění.

    Time-out pro tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
     
    56:55
    Hosté jsou již v plném počtu a paradoxně až tehdy se dostávají do útočné třetiny, ale Antonín Stibůrek může být v klidu, jelikož obránci nepouští Rebely ke střele.
     
    56:03
    Domácím se nepovedlo zajet do útočné třetiny a Pardubice opět drží hrací gumu před domácí brankou. Od modré ještě střílel Kracík, ale střelou na vzdálenější tyč bránu minul.
     
    55:19
    Pardubičtí v oslabení útočí! Jiří Kysela zavezl kotouč do útočné třetiny, kde se vyhnul protihráči a naservíroval kotouč na Filipa Havrdu, který však z úhlu kotouč za přesouvajícího se Vaněčka nedostal!
     
    54:53
    Pardubice dokázaly vyhodit kotouč ven ze třetiny a Adam Kracík dokonce zakončoval, ale minul branku.
     
    54:26
    Přesilovka pro Rebely. Ondřej Bohuněk (PCE) dostal dvě minuty za podražení.
     
    54:19
    Jak říká kolega vedle mě, dnes to vypadá na prodloužení, jelikož puk nyní poletuje z pásma do pásma a ani jeden z týmů se nedokáže usadit.
     
    53:32
    Rebelové v plném počtu. V poslední chvíli dokázal kotouč odpálil ven ze třetiny Filip Nováček, který předtím zblokoval střelu Adama Kracíka.
     
    52:52
    Vhazovalo se ve středním pásmu, jelikož u mantinelu zůstal otřesen jeden z domácích hráčů a ihned po buly domácí vyhazují kotouč.
     
    52:37
    Nyní již však Pardubice kombinují a Michal Špaček se dostal na modré čáře ke střele a jeho dělovka jen o milimetry minula horní tyč domácí klece! Gólman Vaněček možná ještě hřbetem lapačky puk nadzvedl!
     
    52:08
    Hostům se nepovedlo podržet puk před Vaněčkem a musí opět začínat od své bedny.
     
    51:44
    Domácí dokázali vyhodit kotouč až ke Stibůrkově brance.
     
    51:20
    A domácí se budou muset bránit. Filip Nováček (HBR) se provinil krosčekem a sedí na trestné lavici.
     
    50:59
    Rebelové drží puk za bránou, kde s ním zdatně operují, že by je z fleku vzali do ordinace v růžové zahradě, ale Pardubice jim jejich kouzlení kazí.
     
    50:07
    David Krajhanzl byl v útočném pásmu odstaven od puku a kupředu se hnaly Pardubice, ale zakončení Filipa Havrdy skončilo opět jen na připraveném Vítku Vaněčkovi.
     
    49:31
    Michal Špaček se na levém kruhu odprostil od dvou protihráčů a vypálil, ale kotouč zaplul jen do připravené Vaněčkovy náruče.
     
    48:40
    Michal Špaček od levého mantinelu našel na modré čáře volného kapitána Jakuba Procházku, který svůj pokus nasměroval jen do Vaněčkova betonu.
     
    47:59
    Daniel Salát nejprve výborně odstavil od kotouče Martina Hlaváčka a chvilku na to i Radka Chvojku. K tomu ještě navíc dokázal dostat hrací gumu ven ze třetiny. Výborná práce.
     
    47:03
    Ke střele se dostal Daniel Divecký, jenž napřáhl na modré čáře, ale jeho pokus pod břevno vyšáhl a do ochranné sítě poslal Vítek Vaněček!
     
    46:41
    Rebelové vyvezli puk, ale v útočné třetině dlouho nevydrželi. Na druhé straně to samé, akorát v červenomodrém, předvedly Pardubice.
     
    45:28
    Dvojka šikulů zručnějších než Pat a Mat Chvojka - Kuťák se opět dostala do dobré šance! První jmenovaný poslal puk na levý kruh, kde se do puku opřel právě Filip Kuťák, kterého však vychytal chrániči bránící Filip Nováček!
     
    44:24
    David Krajhanzl se proháčkoval ke střele, kterou mu vykryl Stibůrek, ale následně byl zpacifikován Michalem Špačkem, který jej poslal k zemi.
     
    43:32
    Michal Špaček se od pravého manťáku vykličkoval až mezi kruhy, kde se dostal ke střele, ale výborně mu své chrániče nastavil obránce David Vala.
     
    42:47
    Radek Chvojka se dostal na pravém kruhu ke střele, ale nasměroval ji jen do hrudi nastaveného Vítka Vaněčka.
     
    42:26
    Filip Havrda se dostal na modré čáře ke střele, která se mu ale vůbec nepovedla a šourala se po zemi, až se došourala do Vaněčkovy lapačky.
     
    41:16
    Pardubice jsou lepším týmem a za Vaněčkem dokonce zazvonila tyčka. Následně pálil od modré čáry Jakub Procházka, ale Vaněček se parádně roztáhl a puk schoval do lapačky!
     
    40:43
    Ondřej Bohuněk se dostal na pravém hrazení ke střele, ale byl blíže jak Kuťák a zakončil jen do Vaněčka. Ten byl na bližší tyči připraven.
     
    40:12
    Filip Kuťák se na pravém mantinelu dostal ke střele, ale nemířil vůnbec přesně.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči jsou již na ledě připravení k tomu, aby začala třetí třetina, která nám přinese rozuzlení tohoto drámatu.
     
    Pardubice ve druhé třetině dvakrát dokázaly vyrovnat. Nejprve se o to postaral krásnou ránou Chvojka, ale Rebelové dokázali odpovědět také krásným gólem z hole Ludvíka, ale půl minuty před koncem srovnal Hlaváček.

    Další třetině začne zhruba v 19:29.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubičtí se krátce před koncem druhé periody dostali znovu ke střeleckému slovu a znovu srovnávají stav zápasu. Filip Kuťák si sjel z levého kruhu až k brance a zakončil, ale trefil jen nastavené Vaněčkovy betony. K hrací gumě se následně dostal MARTIN HLAVÁČEK, který mezi betony domácího gólmana vyrovnal skóre! Asistence: Filip Kuťák.
     
    39:07
    Mezi kruhy se dostal ke střele Liridon Dupljaku, který si na levém křídle slušně našlápl, ale svůj pokus nasměroval jen do připraveného Antonína Stibůrka.
     
    38:48
    Kupředu se dostala také družina Rebelů, ale Vojtěch Budík dokázal domácí obrat o kotouč a dostat jej zpět na pardubické hole.
     
    38:21
    Michal Špaček se dostal po akci Pardubic mezi kruhy ke střele a domácí gólman svůj tým podržel, jelikož přes chumel hráčů si kotouč našel a schoval jej v lapačce!
     
    37:39
    Štěpán Mozr nyní uháněl s kotoučem, ale neměl patřičnou rychlost a dojeli ho dva hráči, a tak v tísni nahrál Nováčkovi na paty.
     
    36:38
    S kotoučem jsou opět Pardubice, ale Pojišťováci se nedokážou přes skvěle bránící Rebely dostat ke střele, a tak je Vaněček relativně v pohodě.
     
    35:57
    Rebelové vyhráli buly a tlačili se kupředu, ale na modré čáře je zastavil ofsajd, a tak si může pardubický gólman oddychnout.
     
    35:38
    Rebelové byli nyní opět pod tlakem ČSOB Pojišťovny, ale ta jim nenabízela novou výhodnou smlouvu, ale spíše jim podsouvala své umění. Vše však vyřešil Vaněček a také na David Vala, který na zadním mantinelu zašlápl puk.
     
    34:47
    Domácí jsou také již v plném počtu, v závěru přesilovky vyhodili kotouč až za branku hájenou Antonínem Stibůrkem.
     
    34:29
    A dokonce se dostaly ke střele, ale Ondřej Panna svou střelu nasměroval jen do připraveného gólmana Rebelu.
     
    33:55
    Pardubice jsou v plném počtu a pevně usazené před domácím brankářem, kde opět rozpumpovávají útočnou pumpu naplno.
     
    33:36
    Jiří Drobný se dostal na modrou čáru, odkud nahodil kotouč na bránu a připravený Vaněček puk odrazil vyrážečkou do rohu pásma.
     
    32:37
    Domácí se však o výhodu sami připravili. Pardubice nadvakrát vyvezli kotouč do útočné třetiny, kde fauloval Rostislav Klofáč (HBR) - vysoká hůl.
     
    31:52
    Další přesilovka pro domácí. Jiří Kysela (PCE) na brankovišti fauloval Tomáše Ludvíka a sedí na dvě minuty.
     
    31:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Také Rebelové využívají přesilovku a znovu vedou! A branka to byla panečku krásná! Liridon Dupljaku dostal na pravém mantinelu kotouč, který posunul na modrou čáru a Daniel Salát chytrým dloubáčkem nahazoval na bránu, kde před Stibůrkem tečoval kotouč mezi jeho betony TOMÁŠ LUDVÍK, který rozjásal Kotlinu! Asistence: Daniel Salát a Liridon Dupljaku.
     
    30:53
    Přesilovka také pro Rebely. Na trestnou lavici míří pardubický Miloš Kalous (PCE) za podražení.
     
    30:38
    Opět Michal Semrád, který se ihned po vhazování probíjel z levého kruhu před branku, ale svým zakončením trefil jen brankový oblouk.
     
    30:16
    Rebelové se dostali před branku Pardubic a Michal Semrád se dostal ke střele, kterou však podržel Antonín Stibůrek na hrudi.
     
    29:33
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Rebelové nechali na pravém kruhu volný prostor a hosté toho dokázali náležitě využít! RADEK CHVOJKA napřáhl a dělovkou břinkl o zadní tyčku a kotouč zapadl za záda bezmocně se ohlížejícího Vítka Vaněčka! Bez asistence.
     
    29:22
    Rebelové vyhodili kotouč za branku Antonína Stibůrka, odkud musí Pardubice začít nový útok.
     
    28:56
    Pardubice opět začaly tlačit a domácí se provinili faulem. Matias Mäki (HBR) dostal dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    28:32
    Filip Kuťák zavezl kotouč do útočné třetiny a na pravém kruhu našel volného Radka Velinského, který na bližší tyči nepřekvapil připraveného Vítka Vaněčka.
     
    27:47
    Pardubice nyní znovu zatlačily Rebely před jejich gólmana, který nyní musel vytáhnout další důležitý zákrok po střele Filipa Havrdy, jehož střelu napodruhé pokryl.
     
    26:57
    Také Rebelové se snažili projít do útočné třetiny a dostat se před gólmana, ale jejich akci zkazil vypíchnutím kotouče Vojtěch Budík.
     
    26:10
    Rebelové zachytili kotouč za brankou, kde se jej chopil Rostislav Klofáč a obratem jej poslal do střední třetiny.
     
    25:41
    Pardubičtí si znovu vypracovávali tlak, který byl však přerušen pro přihrávku rukou. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    25:08
    Domácí jsou v plném počtu, ale kotouč mají na holi Pardubice, které opět operují před Vaněčkovou klecí.
     
    24:45
    Rebelové znovu vyhodili kotouč za Stibůrka, kde dobře napadá Tomáš Ludvík.
     
    24:16
    Rebelové dostali kotouč do střední třetiny, ale Pardubice se znovu nastěhovaly před Vaněčka a zle mu zatápí.
     
    23:27
    Rebelové se dostali do velké šance! Domácí hráč vypíchl kotouč a dopředu uháněl Liridon Dupljaku, ale jakoby mu došla na pravém kruhu šťáva a trefil jen připravený beton Stibůrka!
     
    22:55
    Máme zde prvního vyloučeného. Na trestnou lavici míří Rostislav Klofáč (HBR) za držení hole.
     
    22:48
    Matias Mäki zavezl kotouč do útočné třetiny, ale zde se za brankou nedostal k šanci a puk vyváží hostující celek.
     
    22:12
    Pardubice se nyní dostaly do dobré šance, ale mezi kruhy se hostujícímu střelci nepovedlo zamířit přesně a trefil jen hruď připraveného Vítka Vaněčka.
     
    21:43
    Hraje se svižný hokej ze strany na stranu a z pásma do pásma, ale ani jeden z celků se zde nedokáže udržet a dostat se je střele.
     
    20:48
    Rebelové byli nyní pod drobným tlakem, ale vyvezli kotouč a dostali se až před Stibůrka, který však pokryl pod lapačku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči již najíždějí a ledovou plochu a z teplých kabin již na ledovou plochu vyjíždí také trojice hlavních rozhodčích.
     
    První třetinu vyhrála domácí družina, která svého soupeře zaskočila hned ve druhé minutě, kdy Dupljakův nájezd dorazil za Stibůrka Hlídek. Pardubice poté přidaly na důrazu a tlačily se do koncovky, ale v brance rebelů dnes stojí skvělý Vítek Vaněček.

    Další třetina začne zhruba v 18:43.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Pojišťováci se tlačili před branku Vítka Vaněčka, ale Ondřej Bohuněk svůj kotouč nasměroval jen do obránce, který stál před ním.
     
    19:03
    Lukáš Vala se dostal ke kotouči ve střední třetině, kde zachytil rozehrávku soupeře a tlačil se kupředu, ale nahrávku nad mantinel poslal jen na střídačku hostů.
     
    18:39
    Hra vysokou holí v pravém rohu obranného pásma Rebelů zastavila akci Pardubic. Buly ve středním pásmu vyhání hru od Vaněčkovy branky.
     
    17:46
    Domácí hráči se dostali za modrou čáru a Tomáš Ludvík se dostal ke střele, kterou však podržel na hrudi připravený Antonín Stibůrek.
     
    16:45
    Pardubice opět byly nastěhované před Vaněčkem, který musel být na pozoru, ale Marek Bancíř se chopil puku a vyhodil jej do brejku pro Tomáše Ludvíka, kterého však přesprintoval obránce,
     
    15:52
    Velký kus práce nyní odvedl Dominik Cívka, který za bránou odstavil Filipa Havrdu, který za bránou kouzlil s pukem.
     
    14:54
    Ondřej Hlídek dostal kotouč na modrou čáru a sklepl si ho, ale následně se zamotal, zřejmě do tkaničky od bruslí, a spadl. je po šanci.
     
    13:59
    Jan Krajcigr rozjel útočnou akci z vlastního obranného pásma, ale před vlastní brankou pokryl znovu kotouč připravený Antonín Stibůrek.
     
    13:18
    Domácí hráči se nyní vymanili z drobné přesily soupeře a vydali se do brejku, který však skončil jen na Stibůrkovi, který pokryl klouzající kotouč.
     
    12:03
    Martin Hlaváček projel do útočné třetiny a jeho pokus z levého kruhu zastavil betony Vaněček. Kus černé pryže však rychle převzal Radek Velinský a tvrdou ranou z pravého kruhu vyrazil Vaněček za bránu!
     
    11:20
    Martin Hlaváček dostal kotouč za bránu, ale Jan Krajcigr zabojoval a hrací gumu dojel. Nyní jí mají na holi domácí hráči.
     
    10:25
    Agilní David Barkóci se nyní dostal dvakrát ke střele. Dvakrát k však pohořel na připraveném Vaněčkovi, který jeho druhý pokus z levého kruhu podržel na hrudi.
     
    09:38
    David Krajhanzl nyní roztáčel útočné fintičky v útočné třetině, ale nebyl podpořen spoluhráči, a tak byl na zadním mantinelu odstaven protihráči.
     
    08:26
    Rebelové nyní překazili další útočné choutky hostů, které zastavil na modré čáře David Vala, který poslal kotouč k modré čáře.
     
    07:13
    Rebelové puk v útočné třetině dlouho neudrželi a hostující hráči se vydali na zteč, ale na modré čáře je zastavilo postavení mimo hru.
     
    06:56
    Tlak hostů však na chvilku přerušuje jejich vlastní úmyslný ofsajd. Vhazuje se před brankou Antonína Stibůrka.
     
    06:25
    Rebelové jsou nyní pod pardubickou nadvládou. Hosté si dělají, co chtějí a domácí obránci létají jako hadr na holi. Naposledy zachránil na modré čáře akci soupeře Jan Krajcigr.
     
    05:07
    Pardubice vaří! Nejprve se Ondřej Bohuněk dostal k puku a trefil jen Vaněčkovy betony. Pokračující tlak Pardubic vyústil v pokus Ondřeje Panny, který byl sám na brankovišti, ale trefil je připravené betony Vítka Vaněčka!
     
    04:29
    Špatná nahrávka Bancíře dala šanci hostům, ale Filip Kuťák nedokázal zpracovat nahrávku Radka Chvojky před branku.
     
    04:03
    David Barkóci vybruslil z rohu kluziště, ale se svou střelou nepřekvapil Vaněčka, který vychytal jeho pokus betony. Následně Rebelové vyhazují opět přes všechny čáry.
     
    03:38
    Michal Špaček se na vrcholu levého kruhu dostal ke střele, ale Vaněček jej vychytal vyrážečkou. Následně domácí vyhodili na icing.
     
    03:11
    Ke střele se po několika rychlých nahrávkách dostal Liridon Dupljaku a s jeho propagační střelou na bližší tyč neměl pardubický gólman problémy.
     
    02:42
    Pardubice se snažily o odpověď, ale prakticky se mohli prosadit Rebelové, kteří uháněli kupředu, ale Filip Nováček nepodal přesnou nahrávku.
     
    01:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se vymanili z tlaku soupeře a dostávají se do vedení! Liridon Dupljaku zachytil kotouč od Michala Špačka a uháněl na Stibůrka, jehož trefil do betonu, od něž se dostala černá guma na hůl ONDŘEJE HLÍDKA, který ji dopravil za záda dezorientovaného gólmana Pardubic. Asistence: Liridon Dupljaku.
     
    01:35
    Nyní jsou v tlaku Pardubice a domácí hráči nejsou schopni vyvézt kotouč z obranného pásma.
     
    00:23
    První akce obou celků byly zastaveny za modrou čárou. Velkého aplausu se dočkal hráč hostů, který k zemi bodycheckoval Matiase Mäkiho.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou již na ledové ploše a pozdravili se na modré čáře. Nyní budou následovat týmové pokřiky. Ještě vám představím rozhodčí. Tím hlavním je pan Jan Doležal z Havlíčkova Brodu a na čarách mu bude asistovat jihlavské duo Václav Guth - David Rittich.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Novák) - D. Vala, Krajcigr, Cívka, Klofáč, Salát, Bancíř - Hlídek, Ludvík, Dupljaku, Mäki, Nováček, Mozr, Semrád, L. Vala, Krajhanzl, M. Polák

    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice: Stibůrek (Vejmelka) - Kalous, Kracík, Budík, Procházka, O. Petric, Divecký, Horyna - Kuťák, Chvojka, Hlaváček, Panna, Špaček, Bohuněk, Havrda, Kysela, Barkóci, Velinský, O. Polák, Drobný

    Rozhodčí: Jan Doležal - Václav Guth, David Rittich.
     
    Sestavy z minulých kol:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (28. Vaněček) - Cívka "A", Ludvík "C", Klofáč, Kraučuk, Hlídek, Bancíř, L. Vala, Salát, Krajcigr, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, D. Vala "A", Dupljaku, Mäki

    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice: Vejmelka (Stibůrek) - Budík, Divecký, Horyna, Kalous, Kracík, O. Petric, Procházka - Barkóci, Bohuněk, Drobný, Havrda, Hlaváček, Chvojka, Kuťák, Kysela, Panna, Polák, Špaček, Velínský
     
    Pardubice hostily v sobotu jihočeský celek z Českých Budějovic. Díky tomu, že Východočeši v posledních minutách dvěma brankami překonali soupeřova gólmana, byl zápas i po šedesáti pěti minutách vyrovnaný, a proto musely rozhodovat až nájezdy. Penaltová loterie pak rozhodla ve prospěch Motoru. Do tohoto zápasu nastoupila znovu nová akvizice mezi tyčemi - třebíčský Karel Vejmelka, jenž patří k oporám našich mládežnických kategorií. Se třinácti vstřelenými brankami je Michael Špaček nejlepším střelcem Pojišťovny. Nejproduktivnějším hráčem je však Radovan Chvojka, mezi obránci pak bodově dominuje Jakub Procházka.

    Forma Pardubic:

    MBL - PCE 2:3p
    LIB - PCE 7:0
    PCE - JIH 2:3sn
    HKR - PCE 4:1
    PCE - CBU 3:4sn
     
    Rebelové v úterý dohrávali odložený zápas s Hradcem Králové a svou šňůru porážek prodloužili na patnáct. Do zápasu s Pardubicemi tedy půjdou s jasným cílem - zapomenout na špatné výsledky a pokusit se prolomit nepříznivou sérii. Havlíčkův Brod se bude opírat zejména o svou maskovanou oporu, reprezentanta do sedmnácti let, Vítka Vaněčka. Do hry se v minulém zápase vrátil Filip Nováček, který hýřil aktivitou, ale na výhru to nestačilo. Nejlepším střelcem Brodu je Liridon Dupljaku a obráncům kraluje David Vala.

    Forma Brodu:

    MBL - HBR 3:0
    HBR - LIB 0:1
    PIS - HBR 6:2
    CBU - HBR 2:1
    HBR - HKR 1:5
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z jednadvacátého kola extraligy staršího dorostu. Dnes se proti sobě postaví zatím poslední HC Rebel Havlíčkův Brod a šestá HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Utkání začíná v 18:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Hlídek (Dupljaku), 32. Ludvík (Salát, Dupljaku) - 30. Chvojka, 40. Hlaváček (Kuťák), 60. Kuťák (Špaček)


    BK Havlíčkův Brod: Vaněček (Novák) - D. Vala, Krajcigr, Cívka, Klofáč, Salát, Bancíř - Hlídek, Ludvík, Dupljaku, Mäki, Nováček, Mozr, Semrád, L. Vala, Krajhanzl, M. Polák
    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (Vejmelka) - Kalous, Kracík, Budík, Procházka, O. Petric, Divecký, Horyna - Kuťák, Chvojka, Hlaváček, Panna, Špaček, Bohuněk, Havrda, Kysela, Barkóci, Velinský, O. Polák, Drobný

    Rozhodčí: Jan Doležal - Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri