Sunderland – West Brom 2:4 (kon.) | Everton – Norwich 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Queens Park 3:1 (kon.)
Stoke – Fulham 1:0 (kon.) | Wigan – Reading 3:2 (kon.) | Aston Villa – Arsenal 0:0 (kon.)
konec
Manchester United
3:1 (0:0)
Queens Park Rangers
Sobota 24.11.2012, 16:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    72
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Anderson, kterého obtěžovali hned tři protihráči, připravil stoprocentní gólovou akci pro JAVIERA HERNÁNDEZE, který se Andersonovi odměňuje vstřelenou brankou. HERNÁNDEZ si ukázkově zpracoval balon, nelekl se dvou dotírajících se protihráčů a vystřelil. Brankář Cesar byl prakticky bez šance, protože střela, kterou HERNÁNDEZ adresoval byla velmi přesná.
     
    68
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Rooney nacentroval balon do pokutového území, kde se k míči probojoval DAREN FLETCHER, jenž přesnou trefou hlavou posílá United do vedení.
     
    64
    Manchester United právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno, o vyrovnávací branku se postaral JONNY EVANS. United zahrávali rohový kop a na centrovaný míč si vyskočil Welbeck, jenž hlavičkoval na zadní tyč, kde byl zapomenutý EVANS, který přesnou trefou hlavou uklidil balon do brány.
     
    52
    QPR právě vstřelili branku!
    Nejen, že prší, ale hosté přichystali pro United bouřku v podobě vedoucího gólu, o který se zasloužil JAMIE MACKIE. Lindegaard sice první střelu vytěsnil, ale míč se odrazil přesně do těch míst, kde stál MACKIE, jenž se přesnou trefou do odkryté brány nemýlil.

    Lucie Rapantová

    Branky: 64. Evans, 68. Fletcher, 72. Hernández - 52. Mackie

    Karty:   55. Scholes (MAN) - 58. M'Bia (QPR)


    Manchester United: Lindegaard - Rafael, Evans, Ferdinand, Evra - Young (58. Anderson), Fletcher, Scholes (58. Hernández), Rooney, Welbeck (79. Powell) - van Persie.
    Queens Park Rangers: Cesar - Hill, Nelsen, M'Bia, Traore (61. Ferdinand) - Derry, Faurlin (84. Granero), Mackie, Taarabt (73. Hoilett) - Dyer, Cisse.

    Rozhodčí: Probert - Beck, Child
    bahis siteleri