Sunderland – West Brom 2:4 (kon.) | Everton – Norwich 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Queens Park 3:1 (kon.)
Stoke – Fulham 1:0 (kon.) | Wigan – Reading 3:2 (kon.) | Aston Villa – Arsenal 0:0 (kon.)
konec
Manchester United
3:1 (0:0)
Queens Park Rangers
Sobota 24.11.2012, 16:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Van Persie spálil stoprocentní gólovou šanci. Anderson mu adresoval přihrávku do běhu, van Persie si udělal kličku a vystřelil, ale jeho pokus zblokoval jeden z obránců na rohový kop.
     
    90+2
    Hernández mohl přidat dnešní druhou branku, ale příliš dlouho váhal, a tak o míč ve velkém vápně nakonec přišel.
     
    88
    Důležitý obranný zákrok si připsal Rafael, který zastoupil Lindegaarda. Do zakončení hlavou se probojoval Granero a Rafael skvěle tuto střelu odhlavičkoval na rohový kop.
     
    84
    Hosté využívají posledního střídání. Na trávník se podívá Granero, který nahradí Faurlina.
     
    79
    Máme zde avizované střídání. Ze hry odchází Welbeck, kterého nahrazuje Powell.
     
    73
    Hrací plochu opouští Taarabt, nahrazuje ho Hoilett.
     
    72
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Anderson, kterého obtěžovali hned tři protihráči, připravil stoprocentní gólovou akci pro JAVIERA HERNÁNDEZE, který se Andersonovi odměňuje vstřelenou brankou. HERNÁNDEZ si ukázkově zpracoval balon, nelekl se dvou dotírajících se protihráčů a vystřelil. Brankář Cesar byl prakticky bez šance, protože střela, kterou HERNÁNDEZ adresoval byla velmi přesná.
     
    68
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Rooney nacentroval balon do pokutového území, kde se k míči probojoval DAREN FLETCHER, jenž přesnou trefou hlavou posílá United do vedení.
     
    64
    Manchester United právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno, o vyrovnávací branku se postaral JONNY EVANS. United zahrávali rohový kop a na centrovaný míč si vyskočil Welbeck, jenž hlavičkoval na zadní tyč, kde byl zapomenutý EVANS, který přesnou trefou hlavou uklidil balon do brány.
     
    62
    Na trávníku nyní můžeme sledovat souboj bratrů. Proti sobě se postavili Rio Ferdinand a Anton Ferdinand.
     
    61
    Hrací plochu opouští Traore, nahrazuje ho Ferdinand.
     
    60
    Evans hledal přesnou přihrávkou na vzdálenější tyči osamoceného Rooneyho, ale tomu se nepodařilo balon zasáhnout, a dopravit jej tak do odkryté brány. Tato neproměněná šance může domácí ještě mrzet.
     
    58
    Žlutou kartu obdržel M'Bia.
     
    58
    Ferguson připravil hned dvojí střídání. Hrací plochu opustil Scholes s Youngem, nahradili je Anderson a Hernández.
     
    55
    Žlutou kartu obdržel Scholes.
     
    52
    QPR právě vstřelili branku!
    Nejen, že prší, ale hosté přichystali pro United bouřku v podobě vedoucího gólu, o který se zasloužil JAMIE MACKIE. Lindegaard sice první střelu vytěsnil, ale míč se odrazil přesně do těch míst, kde stál MACKIE, jenž se přesnou trefou do odkryté brány nemýlil.
     
    43
    K odraženému balonu se v pokutovém území probojoval Rooney, jenž adresoval na Cesarovu svatyni jedovatou střelu, ale Cesar vyrazil pohotovým zákrokem balon do bezpečí.
     
    41
    V pokutovém území byl faulovaný Young, ale sudí penaltu neodpískal.
     
    37
    Mackie si naběhl na centrovaný balon a dopravil jej hlavou do brány, nicméně sudí branku neuznal, protože Mackie se v době přihrávky ocitl v ofsajdu.
     
    34
    Na pravém křídle obdržel přihrávku Welbeck, jenž se dostal až do velkého vápna, kde přesnou přihrávkou našel Rooneyho, který vystřelil z první, ale mířil přesně do těch míst, kde stál připravený Cesar a ten vyrazil balon do bezpečí.
     
    26
    V zajímavé šanci se ocitl Young, když k němu propadl míč. Young okamžitě vystřelil a jeho pokus skončil jen pár centimetrů vedle Cesarovy levé tyče.
     
    16
    Rafael adresoval skvělou přihrávku do velkého vápna, kde si balon zpracoval van Persie, udělal si dvě kličky, ale narazil do svých protihráčů. Balonu se ještě zmocnil Scholes, který na hranici malého vápna v souboji se svým protihráčem upadl, a tak z této nadějné akce vůbec nic nebylo.

    Lucie Rapantová

    Branky: 64. Evans, 68. Fletcher, 72. Hernández - 52. Mackie

    Karty:   55. Scholes (MAN) - 58. M'Bia (QPR)


    Manchester United: Lindegaard - Rafael, Evans, Ferdinand, Evra - Young (58. Anderson), Fletcher, Scholes (58. Hernández), Rooney, Welbeck (79. Powell) - van Persie.
    Queens Park Rangers: Cesar - Hill, Nelsen, M'Bia, Traore (61. Ferdinand) - Derry, Faurlin (84. Granero), Mackie, Taarabt (73. Hoilett) - Dyer, Cisse.

    Rozhodčí: Probert - Beck, Child
    bahis siteleri