Bayern – Hannover 5:0 (kon.) | Schalke – Frankfurt 1:1 (kon.) | Wolfsburg – W. Brémy 1:1 (kon.)
Mohuč – Dortmund 1:2 (kon.) | Fürth – Norimberk 0:0 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
5:0 (3:0)
Hannover 96
Sobota 24.11.2012, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov (Německo) • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    67
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak tomu říkám start! Čerstvý MARIO GOMEZ si svou odhodlaností došel pro gól! Tělem si odstavil bránícího Hagguiho a postupoval vpřed. Z velmi ostrého úhlu nakonec vypálil a střela to byla povedená! Zieler dělal co mohl, na tento pokus ale nedosáhl.
     
    63
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je debakl! Hannover bude odjíždět minimálně se čtyřmi fíky. Toni Kroos po avizovaném faulu centroval do šestnáctky hostů, kde se nejlépe zorientoval DANTE, jenž hlavou dopravil balón za brankovou čáru.
     
    37
    Bayern právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché. S hosty už to v tuto chvíli vypadá opravdu kriticky. Thomas Müller si narazil se svým spoluhráčem, načež poslal míč na velké vápno, kde se nacházel FRANCK RIBÉRY. Ten nad ničím sáhodlouze nepřemýšlel, ukázkově si zpracoval kulatý nesmysl, přičemž prošel mezi dvěma protihráče a technickou ranou překonává hostujícího muže v rukavicích!
     
    24
    Bayern právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo jde do dvoubrankového vedení! Philip Lahm stál na pravé straně hřiště, odkud poslal do pokutového území nadýchaný centr. Na ten si počíhal TONI KROOS a z první se opředl do míče. Krásná střela končí až v síti, čímž dostala do varu domácí fanoušky! Hostující strážce svatyně Zieler neměl žádný nárok na úspěch.
     
    3
    Bayern právě vstřelil branku!
    Thomas Müller vyvezl míč z pravé strany do středu a za šestnáctkou vystřelil, Ron-Robert Zieler míč vyrazil na roh. Po něm se krásně prosadil JAVIER MARTINEZ, který nůžkami v malém vápně nedal Zielerovi sebemenší šanci.

    FB

    Sanny Muharem

    Branky: 3. Martinez, 24. Kroos, 37. Ribéry, 63. Dante, 67. Gomez

    Karty:   23. Madnžukič (BAY), 39. Schweinsteiger (BAY) - 42. Sobiech (HAN), 56. Stindl (HAN)


    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm (c), Dante, Badstuber, Alaba – Martinez, Schweinsteiger (70. Tymoščuk) – Müller (75. Shaqiri), Kroos, Ribéry – Mandžukič (66. Gomez)
    Hannover 96: Zieler – Cherundolo (c), Eggimann, Haggui, Rausch – Stindl, Schmiedebach (41. Schulz), Pinto, Huszti – Sobiech, Diouf (79. Nikci).

    Rozhodčí: Zwayer – Salver, Pelgrim.
    bahis siteleri