Bayern – Hannover 5:0 (kon.) | Schalke – Frankfurt 1:1 (kon.) | Wolfsburg – W. Brémy 1:1 (kon.)
Mohuč – Dortmund 1:2 (kon.) | Fürth – Norimberk 0:0 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
5:0 (3:0)
Hannover 96
Sobota 24.11.2012, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov (Německo) • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    79
    Další střídání, nyní na straně Hannoveru. Dohrál Diouf, naopak na trávník putuje Nikci. Co tato změna přinese?
     
    75
    Trenér Bayernu chce nechat zahrát co nejvíce hráčů, a tak patnáct minut před koncem vyčerpává poslední možnost střídání. Na hřiště míří Shaqiri, ten nahrazuje Müllera.
     
    73
    No a v další šanci se ocitl i Müller, který z malého vápna napálil míč přímo do hostujícího gólmana!
     
    72
    Bayern chtěl ztrestat otevřená vrátka v hostující obraně. Ribéry s Gomezem se vydali dopředu, přičemž oba dva vyprodukovali dvě velmi povedené rány. Dvakrát perfektně zasáhl Zieler.
     
    70
    Bayern Mnichov znovu střídá. Za rozhodnutého stavu si zápasové tempo okusí také Antolij Tymoščuk, jenž zauje místo po Bastinu Schweinsteigerovi.
     
    67
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak tomu říkám start! Čerstvý MARIO GOMEZ si svou odhodlaností došel pro gól! Tělem si odstavil bránícího Hagguiho a postupoval vpřed. Z velmi ostrého úhlu nakonec vypálil a střela to byla povedená! Zieler dělal co mohl, na tento pokus ale nedosáhl.
     
    66
    Domácí kouč sahá ke změně. Dohráno má Mandžukič, ten přepustí místo Gomezovi.
     
    63
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je debakl! Hannover bude odjíždět minimálně se čtyřmi fíky. Toni Kroos po avizovaném faulu centroval do šestnáctky hostů, kde se nejlépe zorientoval DANTE, jenž hlavou dopravil balón za brankovou čáru.
     
    60
    Po Lahmově centru se Bayern Mnichov znovu málem prosadil! Ze všech nejvýše si vyskočil Martinez, jeho hlavičku ale chytá hostující strážce svatyně!
     
    56
    Stindlův zákrok v žádném případě nešel ruku v ruce s pravidly. Hlavní rozhodčí jej odměňuje žlutou kartou.
     
    53
    Domácí tým mohl přidat další gólovou trefu! Ribéry našel krásnou uličkou Kroose, jenž se snažil z ostrého úhlu přehodit Zielera. Brankář Hannoveru ale pohotově zasáhl, čímž zachraňuje svůj celek od další pohromy.
     
    42
    Artur Sobiech teď nevybíravě dojel hráče Bayernu. V tomto momentně je žlutá karta na místě.
     
    41
    A máme tu první střídání. Hostující kouč nejspíše reaguje na nepříznivý vývoj, a tak sáhl ke změně. Na plac se podívá Schulz, jen nahradí Schmiedebache.
     
    39
    Za předchozí faul se nyní do nelichotivé statistiky hlavního arbitra zapisuje Bastian Schweinsteiger, jenž dostává žlutou kartu.
     
    37
    Bayern právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché. S hosty už to v tuto chvíli vypadá opravdu kriticky. Thomas Müller si narazil se svým spoluhráčem, načež poslal míč na velké vápno, kde se nacházel FRANCK RIBÉRY. Ten nad ničím sáhodlouze nepřemýšlel, ukázkově si zpracoval kulatý nesmysl, přičemž prošel mezi dvěma protihráče a technickou ranou překonává hostujícího muže v rukavicích!
     
    24
    Bayern právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo jde do dvoubrankového vedení! Philip Lahm stál na pravé straně hřiště, odkud poslal do pokutového území nadýchaný centr. Na ten si počíhal TONI KROOS a z první se opředl do míče. Krásná střela končí až v síti, čímž dostala do varu domácí fanoušky! Hostující strážce svatyně Zieler neměl žádný nárok na úspěch.
     
    23
    Mandžukič si teď počínal nedovoleně, za což vidí od hlavního arbitra kartu barvy žluté.
     
    3
    Bayern právě vstřelil branku!
    Thomas Müller vyvezl míč z pravé strany do středu a za šestnáctkou vystřelil, Ron-Robert Zieler míč vyrazil na roh. Po něm se krásně prosadil JAVIER MARTINEZ, který nůžkami v malém vápně nedal Zielerovi sebemenší šanci.

    FB

    Sanny Muharem

    Branky: 3. Martinez, 24. Kroos, 37. Ribéry, 63. Dante, 67. Gomez

    Karty:   23. Madnžukič (BAY), 39. Schweinsteiger (BAY) - 42. Sobiech (HAN), 56. Stindl (HAN)


    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm (c), Dante, Badstuber, Alaba – Martinez, Schweinsteiger (70. Tymoščuk) – Müller (75. Shaqiri), Kroos, Ribéry – Mandžukič (66. Gomez)
    Hannover 96: Zieler – Cherundolo (c), Eggimann, Haggui, Rausch – Stindl, Schmiedebach (41. Schulz), Pinto, Huszti – Sobiech, Diouf (79. Nikci).

    Rozhodčí: Zwayer – Salver, Pelgrim.
    bahis siteleri