Dortmund – Düsseldorf 1:1 (kon.) | Hannover – Fürth 2:0 (kon.) | Hamburg – Schalke 3:1 (kon.)
Frankfurt – Mohuč 1:3 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
1:1 (1:0)
Fortuna Düsseldorf
Úterý 27.11.2012, 20:00 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Taktické střídání hostů. Ze hřiště odchází Stefan Reisinger a na hřiště vstupuje Andre Fomitschow.
     
    90
    Dortmund útočí, přitom však zapomíná na zadní vrátka. Hosté se dostali do přečíslení a jen díky rychlému návratu a nepřesnému zakončení Reisingera neutrpěl újmu.
     
    89
    Robbie Kruse (DSF) fauloval a pak i přes hvizd rozhodčího pelášil s míčem k půlící čáře, jako by se nechumelilo. Samozřejmě moc dobře věděl, co dělá, i když se snažil sudímu vysvětlil, že nic neslyšel. Kruse dostává žlutou kartu.
     
    87
    A to třeba nyní. Ivan Paurevič (DSF) musel faulovat a jelikož to byl faul před velkým vápnem na žlutou kartu, musel jít Paurevič do sprch. Byla to totiž jeho druhá žlutá.
     
    83
    Obrovskou šanci zazdil Großkreutz! Leitner našel na pravé straně Piszczeka, který dával Großkreutzovi na malé vápna. Ten však v tutové šanci přestřelil bránu.
     
    81
    Poslední střídání Dortmundu. Ze hry odchází Jakub Blaszczykowski a nahrazuje ho Julian Schieber.
     
    78
    Düsseldorf právě vstřelil branku!

    Vyrovnáno! Velký šok pro Dortmund. Ve čtyřech lidech se Düsseldorfu podařilo vyšachovat obranu domácích. Centr z levé strany si našel nabíhajícího STEFANA REISINGERA, který koníčkem překonal Weidenfellera.
     
    75
    Druhé střídání domácích. Ze hry odchází Marco Reus a pustí do hry Ivana Perišiče. Trenér Klopp už Reuse šetří na víkendový super duel proti Bayernu.
     
    74
    Při předchozí akci ještě hosté faulovali. Konkrétně to byl Ivan Paurevič (DSF) a viděl tak žlutou kartu.
     
    72
    První střídání si připravili i hosté. Ze hry odchází Ken Ilsö a na hřiště nastupuje Dani Schahin.
     
    68
    Dortmund poprvé střídá. Ze hry odchází kapitán Sebastian Kehl a pouští na hřiště Moritze Leitnera.
     
    65
    Kruse pálil, ovšem jeho pokus šel vedle. Mezitím však Neven Subotič (DOR) mimo hru doslova sestřelil Lambertze a může být rád, že vidí pouze žlutou kartu.
     
    57
    Ovšem teď měli hosté velkou šanci, když se dostali do přečíslení. Kruse vedl míč po levé straně, dostal se do vápna, kde mohl zakončovat. Ještě si však míč více potáhl do středu vápna a dělal tak kličku vyběhnuvšímu brankáři Weidenfellerovi. Nakonec to ale Kruse přehnal a byl rád, že ještě přihrál Reisingerovi. Ten však při střele do poloprázdné brány nastřelil svého spoluhráče Ilsöa.
     
    48
    Centr Dortmundu z pravé strany zamířil málem až do brány a proti Blaszczykowski pokusu musel zasahovat brankář Kruse, který musel předvést obratný zákrok.
     
    43
    Dortmund právě vstřelil branku!

    Parádní akce Dortmundu po centru z levé strany. JAKUB BLASZCZYKOWSKI sklepl hlavou míč Großkreutzovi, ten mu míč do vápna vrátil a polský reprezentant pak uklidil míč svoji perfektní střelou pod břevno.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 43. Blaszczykowski - 78. Reisinger

    Karty:   65. Subotič (DOR) - 74. Paurevič (DSF), 89. Kruse (DSF)   87. Paurevič (DSF)


    Borussia Dortmund: (4 - 2 - 3 - 1) Weidenfeller - Pisczek, Subotič, Santana, Schmelzer - S. Bender, Kehl (68. Leitner) - Blaszcykowski (81. Schieber), Reus (75. Perišič), Großkreutz - Lewandowski.
    Trenér: Jürgen Klopp.

    Fortuna Düsseldorf: (4 - 4 - 1 - 1) Giefer - Balogun, Bodzek, Juanan, van den Bergh - Reisinger (90. Fomitschow), Paurevič, Lambertz, Bellenghausen - Ilsö (72. Schahin) - Kruse.
    Trenér: Norbert Meier.

    Rozhodčí: Aytekin - Dietz, Brand - Perl

    Diváci: 80100
    bahis siteleri