Liberec – Třinec 2:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 27.11.2012, 18:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Pod Ještědem bude dnes k vidění souboj mezi místními Bílými Tygry a třineckými Oceláři. Ti dorazí v rámci dohrávky 20. kola Tipsport extraligy.

    Bílí Tygři prožívají velmi špatnou sezonu. A jejich nezdary je dostaly až na poslední místo tabulky, na kterém se pohybují už delší dobu. V posledních dnech a týdnech ale přeci jen svitla naděje na lepší časy. Pod vedením Filipa Pešána, který nahradil Mariana Jelínka, se tým herně zlepšil a vyhrál dva ze čtyř zápasů. Ten poslední, prohra 3:7 s Kometou, ale znovu připomněl nešvary, které Tygry provázely v začátku sezony. Laxní obrana a zbytečné chyby, které soupeři velmi ulehčují pozici a práci.

    Dalším problémem současného Liberce je marodka, na které je třeba zkušený Jaroslav Kudrna nebo produktivní mladík Michal Bulíř. Vedení klubu na to reagovalo příchody Radka Dudy a Tomáše Pospíšila. Ti zatím stihli dva duely, ve kterým se více předvedl hokejový enfant terrible Duda, který vstřelil dvě branky.

    To Třinec je na tom o poznání lépe. Momentálně okupuje sedmou příčku, s dostatečným a pohodlným náskokem na nejbližšího pronásledovatele, zároveň s minimální ztrátou na příčku šestou. A ta je jistě spodní hranicí třineckých ambicí v základní části sezony, jelikož symbolizuje jediné - přímý postup do play off.

    Třinecké ale v poslední době trápí výkony na hřištích soupeře. Tam svěřenci Josefa Turka nedokázali bodovat už šest zápasů, což by se takovému týmu mělo vyhýbat.

    První vzájemný duel v letošním ročníku Slezané na domácím ledě zvládli. Byť se to povedlo až v prodloužení, kdy udeřil fantom Martin Růžička. Promluví tento muž do osudu zápasu i tentokrát a ukončí venkovní mizérii? Nebo se najde někdo na druhé straně, kdo konečně pozvedne tygří prapor?
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Čakajík, Jánošík, Šmíd, Výtisk, Moravec, Derner, Čutta, Štich - Bárta, Dušek, Víšek, Špaček, Jonák, Pospíšil, Galamboš, Filippi, J. Vlach, Krejčík, Bortňák, Nedvěd.

    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) - Zíb, Lojek, Klouček, Roth, Ovčačík, Hrabal - Peter, Bonk, Podešva, Zagrapan, Polanský, Klimenta, Růžička, Orsava, Varaďa, Květoň, Rákos, Adamský, Hrňa.

    Rozhodčí: Hribik, Hrubý - Bádal, Pouzar.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Následuje státní hymna.
     
    Máme za sebou už i hymnu. Ještě než začne samotný zápas, podepíše se kapitán domácích Petr Nedvěd pod Chartu fair play.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    První buly získali domácí hokejisté. Avšak do útočné třetiny se okamžitě podívali Oceláři. Jejich útok ale zastavuje přihrávka rukou.
     
    00:48
    V prvním útoku také domácí. Do šance se mohl dostat Dušek, nevšiml si ale, že mu jeden ze spoluhráčů adresoval přihrávku a kotouč tak kolem něj jen projel.
     
    01:23
    Domácí hokejisté pokračují v útočném pásmu. První střelu vyslal od modré Čakajík. Hrubec s ní potíž neměl.
     
    02:08
    Tygři jsou v úvodu zápasu jednoznačně aktivnějším celkem. Další jejich výpad ale zastavuje postavení mimo hru.
     
    02:22
    Po Klimentově střele končí kotouč na domácí střídačce. Poslal ho tam Lojek, jenž se snažil odražený kotouč zachytit u mantinelu.
     
    02:42
    Do dobré pozice se dostal domácí Špaček. Sebral kotouč ve středním pásmu a jel pouze na jednoho zadáka. Ten ho ale vytlačil ze střelecké pozice a střelu z úhlu Hrubec schoval v lapačce.
     
    03:36
    Po Hrabalově nahození to už vypadalo, že se Třinec udrží delší dobu v útočném pásmu. Avšak Zagrapan zapomněl kotouč v rohu kluziště, kde ho sebral Jánošík.
     
    04:34
    První větší šance. Nedvěd přebral kotouč ve středním pásmu, natáhl na sebe dva hráče a uvolnil tak prostor pro Michala Bártu. Jeho střela z první ale zamířila přímo do náručí Hrubce.
     
    04:51
    Po skrumáži u mantinelu, ze které vyjeli vítězně hosté, se píská. Dle jejich signalizace se jednalo o přihrávku rukou.
     
    05:25
    Další dobrá příležitost pro domácí. Odražený kotouč se dostal na modrou k Čakajíkovi, který měl volnou cestu na branku. Situaci chtěl řešit tvrdou ránou z první. Neposedný kotouč mu ale přeskočil hůl a vysokým obloukem spadl na třinecké hole.
     
    05:46
    Domácí celek pokračuje v aktivní hře. Další slušnou střelou prověřil Hrubce Pospíšil.
     
    06:12
    Máme tu první vyloučení duelu. Za hrubost míří na trestnou lavici Tomáš Pospíšil (LIB).
     
    06:59
    Třinec hraje přesilovku velmi dobře. Rychle kombinuje a i střela Rotha nadělala liberecké obraně velké potíže. Krátce na to se ale domácí osvobodili.
     
    07:39
    Další šermovaná na brankovišti. Kotouč se do branky snažili dostat Bonk s Růžičkou. Pinc si s nimi poradil a Krejčík následně vyhazuje.
     
    08:12
    Domácí krušné chvilky přestali a jsou znovu v pěti.
     
    08:31
    Krátce poté, co se Tygři vrátili do plného počtu, si zahrají přesilovou hru. David Květoň (TRI) si v souboji pomohl háčkem a je za to potrestán.
     
    09:03
    Domácím se začátek přesilové hry moc nevydařil. Často ztrácejí útočné pásmo a jeden z těch momentů vyvrcholil v ne zrovna ideální rozehrávku brankáře Pince, který trefil napadajícího hráče.
     
    09:50
    Tak tato přesilovka je skutečně nepovedená. Hráči Liberce předvádějí velké množství chyb a prakticky se nedostali přes útočnou modrou čáru.
     
    10:31
    Přesilová hra domácích je u konce. Bránící čtveřice Třince se nejspíš ani moc nezapotila.
     
    11:20
    Liberec se paradoxně zlepšil až po vypršení trestu. I tak ale pokračuje množství nepřesností.
     
    12:05
    Velká šance hostujícího celku. Adamský objel branku a chytře zkoušel zasunout kotouč za vyjetého Pince. Ke smůle hostujícího forwarda se mu ale nepodařilo kotouč přesně nasměrovat a ten tak jen projel brankovištěm.
     
    12:50
    Další náznak šance na straně hostí. Zagrapanovi stačilo o něco více natáhnout ruce a mohl kotouč usměrnit za Pince.
     
    13:10
    Obdobná šance i na druhé straně. Kotouč se na chvilku bez dohledu povaloval před brankovištěm, nikomu z Tygrů se ale na něj nepodařilo dostat.
     
    14:04
    Vytrvalé napadání přineslo Tygrům buly v útočné třetině. Hosté se totiž dopustili chyby v rozehrávce a poslali kotouč přes všechny čáry.
     
    14:24
    Marka Pince zřejmě čekají další krušné okamžiky. Martin Čakajík (LIB) totiž poslal bez cizího přičinění kotouč mimo mantinely a jde na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    15:13
    Tato přesilová, alespoň prozatím, nijak nebezpečně nevypadá. Liberecké čtveřici se daří hostům odebírat kotouče a posílat je až k Hrubcovi.
     
    15:59
    A v tomto trendu početní výhoda Ocelářů pokračuje.
     
    16:26
    Když už se Třinec usadil, je tu konec přesilovky a také dobrá práce Galamboše, který vystihl rozehrávku a vydal se do útočného pásma.
     
    17:27
    Přečíslení se málem zrodilo na liberecké straně. Filippi sebral kotouč, který propadl Rothovi a šel společně s Víškem na branku. Situaci řešil střelou, která ale byla zblokována.
     
    17:39
    A šance také na druhé straně. Byl to Martin Růžička, který se natlačil po pravé straně až před branku. Jeho střelu nad rameno Pinc pokryl.
     
    18:09
    Do další šance se dral domácí Dušek. Dostal se až mezi kruhy, kde ho ale poslal k zemi Ctirad Ovčačík (TRI) a míří na trestnou lavici za hákování.
     
    18:40
    Petru Nedvědovi se podařilo sklepnout na kruhu vyhození a dostal se tak do celkem výhodné pozice. Nepodařilo se mu ale okamžitě vystřelit a po potažení kotouče mu ho od hole bránící hráči odebrali.
     
    19:13
    Liberečtí hráči se v přesilovce drží v pásmu. Avšak nedaří se jim dostat k nějaké nebezpečnější kombinaci či střele.
     
    19:43
    Třinecká čtveřice se zmocnila kotouče a zřejmě ho po zbytek třetiny udrží mimo své pásmo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina dnešního duelu je u konce. Oba celky si v ní vytvořily několik velmi slibných šancí, žádná z nich ale až v síti neskončila. Z počátku duelu měl domácí Liberec menší převahu, která postupně opadala. Do kabin se tak jde za stavu 0:0.
     
    Druhá třetina duelu mezi Tygry a Oceláři začne přibližně v 19:20.
     
    Hráči obou týmů už se pomalu trousí z kabin na ledovou plochu. Do startu druhých dvaceti minut chybí jen pár desítek vteřin.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Třinečtí začali druhou třetinu v oslabení, přesto se Tygři po vyhraném buly uchýlili do vlastní třetiny. Mezitím se Ovčačík vrací.
     
    20:40
    Liberečtí hráči drží kotouč, kombinují ale hlavně po střední pásmo. Přímé nebezpečí tak Hrubcovi nehrozí.
     
    21:10
    První zahrozili třinečtí hokejisté. Pinc ale Růžičkovu nepříliš důraznou ránu sbírá.
     
    22:20
    Domácí Krejčík se natlačil téměř až do brankoviště a jeho střela nadělala mezi třineckými hráči velké zmatky.
     
    22:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se dostávají do vedení. Petr Nedvěd si zpoza branky všiml najíždějícího TOMÁŠE POSPÍŠILA a adresoval mu milimetrový pas na brankoviště. Z bezprostřední blízkosti se Pospíšil nemýlil a slaví první branku v novém působišti. Asistence: Petr Nedvěd a Jakub Čutta.
     
    23:40
    Domácí pokoušeli ihned po vstřelení branky zakousnout do soupeře, to se jim ale nedaří a Třinec se v klidu dostává z pásma.
     
    23:55
    Nepřesnost v Liberecké rozehrávce končí až u Hrubce - zakázané uvolnění.
     
    24:12
    Zakázané uvolnění i na straně druhé. Lojkovi nevyšel pokus vysunout Peterka.
     
    24:35
    Další náznak na liberecké straně. Po podivném odrazu se kotouč odrazil k Bártovi, tomu se ale poskakující kotouč nepodařilo zasáhnout.
     
    25:17
    Bortňákovi se otevřela levá straně hřiště, avšak jeho postup zastavuje ofsajd.
     
    25:34
    Adamský se málem utrhl do samostatného úniku. Na dlouhou přihrávku ale nedosáhl a hostům se tak píská zakázané uvolnění.
     
    25:59
    Jakoby z ničeho se domácí málem radovali. Petr Nedvěd se protáhl po pravé straně a skrytou střelou orazítkoval pravou tyč Hrubcovi klece.
     
    26:16
    A vzápětí další dobrá střela domácích. Čakajík si sjel na kruh a jeho nebezpečnou střelu Hrubec vykopl pravým betonem.
     
    26:19
    Liberec má šanci zvýšit svůj náskok. Třinecká lavička si nepohlídala střídání a na ledě se ocitlo šest bruslařů.
     
    26:55
    Nejvíce v početní výhodě zahrozili hosté. Varaďův pokus si ale Pinc pohlídal.
     
    27:42
    Tygrům se nedaří vypracovat si lepší pozici pro střelu. Jinak se drží v pásmu a kombinují.
     
    28:19
    Hosté jsou kompletní.
     
    28:39
    Liberečtí se i prosadili i proti pěti. Víškova střela ale nebyla dostatečně razantní.
     
    29:00
    Nebezpečně vyhlížející nájezd Růžičky podél levého mantinelu zastavuje položením se do střely Výtisk.
     
    29:33
    Slušnou střelu teď vyslal Jaroslav Vlach, který se ke kotouči dostal na pravém kruhu. Kotouč Hrubec zastavil vyrážečkou.
     
    29:50
    Tutová šance hostujícího Zagrapana. Ten se protáhl až mezi kruhy a měl před sebou jen Pince. Toho chtěl překonat střelou do horního rohu, což si ovšem domácí gólman pohlídal a kotouč zastavil švihnutím lapačky.
     
    30:16
    Liberec se dostává pod menší tlak hostí. Po důrazném napadání navíc končí liberecká rozehrávka mimo kluziště, vylučovat se nebude.
     
    30:34
    Krejčík mohl jít do přečíslení společně s Galambošem. Prvně jmenovaný ale ve středním pásmu našlápl natolik, že na modré zapomněl kotouč a vystavil se do ofsajdu.
     
    31:08
    Po tlačenici na brankovišti, ve které byl nejaktivnější domácí Vlach, vypadává branka ze svého postavení. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    31:27
    Znovu spolupráce dvojice Pospíšil Nedvěd. I tentokrát na konci akce byl Pospíšil, jehož střela zapadla přímo do Hrubcova náručí.
     
    31:59
    Rychlý protiútok, který táhl Víšek, zakončuje střelou Dušek. Jeho střela ale byla ztečována mimo prostor branky.
     
    32:06
    Tomáš Filippi (LIB) si při bránění až příliš pomohl hokejkou a míří na trestnou lavici. Dvě minuty si odsedí za hákování.
     
    32:55
    Třinec celou první polovinu přesilové hry kombinuje a trpělivě čeká na skulinu v postavení domácích.
     
    33:22
    Ta ale nepřišla a domácí dvakrát v krátkém čase vyhazují.
     
    33:35
    Teď se navíc Oceláři při přechodu do útoku dopouštějí ofsajdu.
     
    34:09
    Tygři jsou v pěti a pokus o vysunutí Filippiho končí zakázaným uvolněním.
     
    34:15
    V pěti na obou stranách se nehrálo moc dlouho. Marek Zagrapan (TRI) se ohnal po jednom z protihráčů a putuje na dvě minuty za sekání.
     
    35:04
    Přesilová hra domácím zatím moc nevychází. Vše jakoby symbolizovala nahrávka Petra Nedvěda, která našla až Marka Pince.
     
    35:18
    Teď ale velká šance právě Nedvěda. Ten se dostal ke kotouči mezi kruhy a pálil na prakticky bezmocného Hrubce, který byl po zákroku stále na ledě. Nezamířil ale přesně a přestřelil.
     
    36:16
    Oceláři mají na ledě znovu pětici bruslařů a vydávají se do útoku.
     
    36:37
    Rozhodčí ztratil kotouč z dohledu ve skrumáži u mantinelu a přerušuje hru.
     
    37:09
    Hra se nyní odehrává hlavně ve středním třetině, když oba celky troskotají na útočných modrých.
     
    38:16
    Liberecká lavička a diváci se dožadují vyloučení. Zíb u mantinelu krosčekem poslal na led Filippiho, který se jen těžce zvedá. Zíb ale vyvázl bez trestu.
     
    38:45
    Pokus libereckých hráčů o jednu z posledních útočných akcí třetiny končí ofsajdem.
     
    39:19
    Hosté se drží v útočném pásmu. Nějaký čas tam zůstanou i nyní, Tygři poslali kotouč přes všechny čáry.
     
    39:30
    Přečíslení tří na dva zakončoval střelou Nedvěd. Pokus domácího kapitána ale až k Hrubcovi neprošel.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Po konci třetiny tu ještě máme rozmíšku na středovém kruhu. Vše začala menší strkanice mezi Nedvědem a Bonkem. Postupně se do tohoto konfliktu zapojili všichni hráči na ledové ploše. Až na pěsti sice nedošlo, ale z ledové plochy je cítit velké napětí.
     
    Máme za sebou i druhých dvacet minut dnešního duelu. V nich bylo konečně prolomeno gólové ticho, o což se postarali domácí. Konkrétně to byl Tomáš Pospíšil. I hosté měli několik slušných šancí, avšak ani jednu nevyužili. Do kabin se tak jde za těsného vedení domácího týmu.
     
    Třetí třetině dnešního zápasu začne přibližně v 20:17.
     
    Hráči obou celků už vstoupili na ledovou plochu, stejně tak sudí. Vše je tak připraveno k zahájení poslední třetiny dnešní dohrávky 20. kola.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Úvodní buly získali na svou stranu domácí. Jejich první útok ale končí na modré čáře, kde Nedvěda zastavil Lojek.
     
    40:21
    Hosté se dopouštějí zakázaného uvolnění a hra se stěhuje do jejich pásma.
     
    40:50
    Liberečtí už poněkolikáté doplatili na to, že spoléhali na odpískání zakázaného uvolnění. To se ale nestalo a hosté z toho mohou profitovat.
     
    41:29
    Liberečtí jsou v začátku třetiny mírně aktivnější a sbírají nahazované kotouče.
     
    42:13
    Třinec jde do čtyř, Peterek obdržel dvě minuty za napadení.
     
    42:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři nabídnutou početní převahu bleskurychle využívají, v úvodu třetí části mají dvoubrankový náskok. Bárta posunul kotouč na hranici brankoviště, kde číhal TOMÁŠ POSPÍŠIL. Na jeho doklepnutí z těsné blízkosti Hrubec nestačil. Asistence: Michal Bárta.
     
    43:39
    Třinec se záhy pokouší odpovědět. Rychlý výpad Růžičky od pravého mantinelu zastavuje Pinc lapačkou.
     
    44:55
    Hosté drží kotouč ve vlastním pásmu a snaží se najít skulinu v postavení napadajících hráčů.
     
    45:05
    To se jim ale nepodařilo a rozehrávka končí zakázaným uvolněním.
     
    45:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velká smůla pro domácí. Střelu MARTINA ADAMSKÉHO vyrazil Pinc do prostoru brankoviště, kam dojížděl obránce Jánošík. Ten už nedokázal zastavit pohyb a poslal kotouč do vlastní branky. Bez asistence.
     
    46:36
    Celkem přísné vyloučení na domácí straně. Vít Jonák (LIB) dostává dvě minuty za podražení.
     
    47:05
    Slušnou šanci měl v přesilové hře Bonk. Nahozený kotouč ale nenasměroval přímo na bránu a Liberec následně vyhazuje.
     
    47:56
    Tato přesilová hra Ocelářům moc nevychází. Tygrům se daří bořit jejich útoky a často posílat kotouč z vlastního pásma.
     
    48:34
    Velká šance ve vlastním oslabení. Jaroslav Vlach uháněl společně s Víškem na jediného zadáka. Situaci řešil střelou, která mířila pod horní tyč. Šimon Hrubec si s ní ale poradil a ramenem vytěsnil až do ochranné sítě.
     
    49:05
    Zbytečné vyloučení domácího kapitána Nedvěda (LIB). Ten se natáhl po projíždějícím soupeři a dostává dvě minuty za podražení.
     
    49:50
    Oceláři v přesilové hře dobře kombinují. Hlavními distributory jsou Růžička a Hrabal, kteří si vyměňují kotouče. Po jedné ze střel ale Krejčík vyhazuje.
     
    50:40
    V oslabení teď zahrozili Vlach s Duškem. Prvně jmenovaný ale na přihrávku nedosáhl.
     
    51:28
    Krátce poté, co se Tygři vrátili do plného počtu si zahrají v přesile. Martin Růžička (TRI) dostává dvě minuty.
     
    52:10
    První polovina přesilovky se Liberci moc nevydařila. Navíc došlo k velmi zajímavé situaci, kdy na ledové ploše bylo pět útočníků.
     
    52:50
    Radek Bonk zahrozil v oslabení. Pinc si ale vyjel, zmenšil střelecký úhel a jeho pokus zneškodnil.
     
    53:15
    Vít Jonák mohl poslat kotouč do odkryté sítě. Po střele Jánošíka se kotouč od zadního mantinelu odrazil na brankoviště, kde číhal právě Jonák. Poskakující kotouč ale trefit nedokázal.
     
    53:28
    Hosté jsou v plném počtu. Tuto početní nevýhodu přečkali bez úhony.
     
    53:57
    Filippi se pokoušel obloučkem vysunout Duška, toho ale zastavuje ofsajd. Při zpracování letícího kotouče si nepohlídal modrou čáru.
     
    54:28
    Po delší době lepší střelecký pokus. Postaral se o něj hostující Roth, Pinc ale znovu úspěšný.
     
    54:51
    Pospíšil teď uháněl s Bártou na jediného zadáka. Byla na něm znát velká snaha o vstřelení třetí branky v zápase a situaci tak řešil střelou. Ta ale Hrubcovi moc starostí nenadělala.
     
    55:48
    Hosté mohli vyrovnat. Pinc neodhadl situaci a po vyjetí z branky se ocitl zcela mimo hru. Toho mohl využít Hrňa, který měl kotouč na vrcholu kruhu. Poslal ho ale jen do zadního mantinelu.
     
    56:39
    Po několika zákrocích na hraně jde na trestnou lavici Václav Varaďa (TRI). Rozhodčí jej vylučují za souboj s Čakajíkem, kde slovenského zadáka podrazil.
     
    57:33
    Liberec se v první polovině přesilové hry držel v pásmu. Pohyboval se ale hlavně po rozích a žádnou větší šanci si tak nevypracoval.
     
    57:47
    Sekyra Petra Nedvěda (LIB) ukončuje početní výhodu domácích. Ten přepůlil Rákosovi hůl, což sudím ujít nemohlo.
     
    57:53
    Hraje se pochopitelně ve čtyřech na obou stranách.
     
    58:22
    Liberečtí drží kotouč na své straně a vypadá to, že chtějí hlavně pošetřit čas.
     
    58:53
    Třinci začala zkrácená přesilovka a dostává se do pásma.
     
    59:24
    Liberečtí vyhazují a Třinec má čas na poslední útok.
     
    59:45
    Ten ale znovu troskotá a vypadá to, že skóre už se měnit nebude.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Petr Nedvěd ještě dostává trest za souboj u mantinelu. V tom nešetrně srazil soupeře a dostává za to trest na 5 minut plus do konce utkání. Navíc mu jsou přidány dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    Zápas je u konce. Tygři udrželi těsné vedení a za výhru 2:1 si připisují velmi důležité tři body. To hosté nezvládli už sedmý zápas na soupeřově ledu.
     
    60:00
    Konec zápasu. (21:43:33)
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 23. Pospíšil (Nedvěd, Čutta), 43. Pospíšil (Bárta) - 46. Adamský


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Čakajík, A. Jánošík, Šmíd, Výtisk, Moravec, Derner, Čutta, Štich - Bárta, Dušek, Víšek, Špaček, Jonák, Pospíšil, Galamboš, Filippi, J. Vlach, Krejčík, Bortňák, Nedvěd.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) - Zíb, Lojek, Klouček, Roth, Ovčačík, Hrabal - Peter, Bonk, Podešva, Zagrapan, Polanský, Klimenta, Růžička, Orsava, Varaďa, Květoň, Rákos, Adamský, Hrňa.

    Rozhodčí: Hribik, Hrubý - Bádal, Pouzar.
    bahis siteleri