Liberec – Třinec 2:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 27.11.2012, 18:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velká smůla pro domácí. Střelu MARTINA ADAMSKÉHO vyrazil Pinc do prostoru brankoviště, kam dojížděl obránce Jánošík. Ten už nedokázal zastavit pohyb a poslal kotouč do vlastní branky. Bez asistence.
     
    42:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři nabídnutou početní převahu bleskurychle využívají, v úvodu třetí části mají dvoubrankový náskok. Bárta posunul kotouč na hranici brankoviště, kde číhal TOMÁŠ POSPÍŠIL. Na jeho doklepnutí z těsné blízkosti Hrubec nestačil. Asistence: Michal Bárta.
     
    22:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se dostávají do vedení. Petr Nedvěd si zpoza branky všiml najíždějícího TOMÁŠE POSPÍŠILA a adresoval mu milimetrový pas na brankoviště. Z bezprostřední blízkosti se Pospíšil nemýlil a slaví první branku v novém působišti. Asistence: Petr Nedvěd a Jakub Čutta.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 23. Pospíšil (Nedvěd, Čutta), 43. Pospíšil (Bárta) - 46. Adamský


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Čakajík, A. Jánošík, Šmíd, Výtisk, Moravec, Derner, Čutta, Štich - Bárta, Dušek, Víšek, Špaček, Jonák, Pospíšil, Galamboš, Filippi, J. Vlach, Krejčík, Bortňák, Nedvěd.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) - Zíb, Lojek, Klouček, Roth, Ovčačík, Hrabal - Peter, Bonk, Podešva, Zagrapan, Polanský, Klimenta, Růžička, Orsava, Varaďa, Květoň, Rákos, Adamský, Hrňa.

    Rozhodčí: Hribik, Hrubý - Bádal, Pouzar.
    bahis siteleri