Třinec – Vsetín 3:4 (po s.n.) | Olomouc – Havířov 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 0:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Motor ČB 0:5 (kon.) | Letňany – HC Kladno 5:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 6:1 (kon.)
Písek – Liberec 4:2 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 2:0 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 4:3 (po s.n.)
Kometa Brno – Přerov 8:1 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 2:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:1 (1:0, 4:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 08.12.2012, 16:00 • Zimní stadion Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    45:44
    Zlín právě vstřelil branku!

    Zlín sice nevyužil přesilovku, ale ještě než se stihnul vítkovický hráč vrátit, tak se trefil MARTIN HELEŠIC, který navyšuje na 6:1. Asistence: Michael Hlaváč, Jan Grygera.
     
    34:47
    Zlín právě vstřelil branku!

    A další! Tentokrát MARTIN HELEŠIC najel do pásma, vítkovický obránce zakopl o kus zlomené hole ležící na ledě a Helešic tak mohl v klidu střílet na osamoceného Waneckiho. A trefil horní roh brány. Asistence: Michal Hlaváč.
     
    32:14
    Zlín právě vstřelil branku!

    PAVEL BUMBÁL se ve středním pásmu dostal k puku. Projel až do rohu hřiště vedle brány Waneckiho a i když byl bráněn dokázal se prodrat až k brankovišti a poslal puk nad gólmanovu lapačku. Bez asistence.
     
    27:49
    Zlín právě vstřelil branku!

    A Zlín zvyšuje své vedení. FILIP STRÁNSKÝ dostal na modré přihrávku od Hladiše a z těžkého úhu vedle klece poslal kotouč na bránu. Puk se odrazil od vnitřní strany betonu Mizery a zajel přímo do brány. Asistence: Dominik Hladiš.
     
    24:08
    Zlín právě vstřelil branku!

    Rozhodčí signalizoval trest. Z rohu nahrál Zaremba na FILIPA STRÁNSKÉHO, který z kruhu pro vhazování trefil rožek Mizerovy branky. Asistence: Miroslav Zaremba.
     
    22:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    ŠIMON STRÁNSKÝ se dostal před Halodu.První střela, kterou gólman pouze vyrazil mu nevyšla, ale nedal se odbýt a zkusil to ještě jednou. Ani při této šanci Halodův beton nezklamal a znovu vyrazil. Ale na potřetí neminul. Asistence: Rudl, Klapetek.
     
    03:43
    Zlín právě vstřelil branku!

    Zlín jde do vedení. DOMINIK HLADIŠ si vyjel do útočného pásma a z kruhu pro vhazování poslal kotouč do brány. Bez asistence.

    Jakub Sovadina

    Branky a nahrávky: 4. Hladiš, 25. Stránský (Zaremba), 28. Stránský (Hladiš), 33. Bumbál, 35. Helešic (Hlaváč), 46. Helešic (Hlaváč, Grygera) - 23. Stránský (Rudl, Klapetek)


    Berani Zlín: Haloda (Příhonský) - Hlaváč, Řezníček, Gago, Pelánek, Váňa, Bumbál, Kosorin, Zaremba, Helešic, Velčovský, Tomek, Grygera, Pavlůsek, Procházka, Vyoral, Stránský, Hladiš, Galuška, Tomešek.
    HC Vítkovice Ridera: Mizera (Wanecki) - Puzič, Ballner, Illéš, Charvát, Schwarz, Jáchym, Stránský, Stoklásek, Demel, Škutchan, Spratek, Volný, Fajkus, Ollender, Gelnar, Klapetek, Krenžel, Pop, Rudl.

    Rozhodčí: Obadal - Zouhar, Kratochvíl.
    bahis siteleri