Val. Meziříčí – Vsetín 1:5 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
1:5 (1:3, 0:0, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 10.12.2012, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí (1200 míst na stání) • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    57:19
    Vsetín vstřelil branku!
    Další branka hostů, kteří vedou už 5:1! Po levé straně zůstal pozapomenut MÁRIO BREZÁNI, který před Slovákem namířil mezi jeho betony a domácí brankář nestačil včas zaklapnout svou výstroj. Asistence: Martin Kubo, Patrik Vrána.
     
    53:20
    Vsetín vstřelil branku!
    Nejspíš je rozhodnuto! Souboj v rohu kluziště za brankou domácích vyhrál Vaněk, který našel před brankou dnes již po několikáté volného hráče Vsetína, tentokrát to byl FRANTIŠEK ZÚBEK, jenž se ranou pod horní tyč nemýlil. Asistence: Daniel Vaněk, Adam Mikšovský.
     
    18:51
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté vedou už o dvě branky! Zelenožlutí znovu vyhráli souboj v rohu kluziště, odkud putoval puk na hůl Tesaříka, který vypálil a těsně před Slovákem ještě tečoval MARTIN KUBO a hosté se radují potřetí. Domácí brankář byl bezmocný. Asistence: Daniel Tesařík, Jan Podešva.
     
    11:37
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení 2:1! Svěřenci trenéra Hlobila se úsidlili v útočném pásmu domácího týmu. Puk se snažili domácí zašlápnout, ale vydoloval jej Podešva, který si před branou Slováka všiml DANIELA TESAŘÍKA, jenž po přihrávce před bránu poslal puk do sítě. Asistence: Jan Podešva.
     
    07:00
    Vsetín vstřelil branku!
    Je srovnáno! Chyba v obraně Bobrů, po které se uvolnil sám před Slováka DAVID VÍTEK a přesnou ranou pod horní tyč vyrovnává. Asistence: Petr Hruška, Lukáš Vrba.
     
    02:39
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou z první akce do vedení! Vsetín měl tlak v útočném pásmu, ale přišel o puk, který mu sebral LUKÁŠ BOKROŠ a sám po pravé straně se dostal přes obránce Vsetína a střelou z minimální vzdálenosti propálil Hromadu. Bez asistence.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 3. Bokroš - 7. Vítek (Hruška P., Vrba), 12. Tesařík (Podešva), 19. Kubo (Tesařík, Podešva), 54. Zúbek (Vaněk, Mikšovský), 58. Brezáni (Kubo, Vrána)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák - Ambruz, Bokroš, Heča, Heža, Kolovratník, Kvapil, Lyzák, Martiník, Mikel, Prycl, Smetana, Schejbal, Šoula, Škůrek, Vajda, Varga Mir., Varga, D., Varga Mar. Voznica.
    VHK ROBE Vsetín: Hromada - Ščotka, Vrba, Vodák, Tesařík, Žák, Vrána, Žabčík - Mikšovský, Vaněk, Zúbek, Vítek, Hruška P., Hruška O., Brezáni, Kubo, Podešva, Kajaba, Holík, Tobola.

    Rozhodčí: Koliba - Barteček, Moravec
    bahis siteleri