Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pondělí 10.12.2012, 18:00 • KAJOT ARENA • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    20:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    A také na startu druhé dvacetiminutovky se daří hostům jít rychle do vedení. Po Škutchanově pasu z levého rohu útočného pásma se z voleje do puku opřel DAVID BALLNER a propálil přesunujícího se Jekela. Asistence: Adam Škutchan.
     
    07:30
    Kometa právě vstřelila branku!

    Těsně poté, co se domácí vrátili do plné síly se jim také daří srovnar stav. RICHARD GARČIC vybojoval napadáním puk a probil se s ním až před Svobodu, kterého svižnou střelou překonal a následně propukl v burácivý jásot. Bez asistence.
     
    01:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Hosté vlétli do zápasu ve velkém stylu, Kometa si zatím nezahrála s pukem. A Vítkovice svou převahu také zužitkovaly. Klok napřáhl na modré čáře a Jekel jeho přízemní střelu pouze vyrazil před sebe. K dorážce se dostal SAMUEL OLLENDER a poslal puk bez problému až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Klok.

    David Nekvinda

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 8. Garčic - 2. Ollender (Klok), 21. Ballner (Škutchan)


    HC Kometa Brno: Jekel (Růžička) - Hájek, Koch, Štancl, Marcello, Vlček, Šnajnar - Denk, Kozel, Koblížek, Ondráček, Vaverka, Jenyš, Dymáček, Garčic, Kusko (C), Dufek, Zohorna R., Boltvan, Grünwald.
    HC Vítkovice Ridera: Svoboda (Zavadil) - Puzič, Charvát, Demel, Klok, Fajkus, Pop (C), Rudl - Ballner, Illeš, Schwarz, Jáchym, Stránský, Škutchan, Česlík, Ollender, Gelnar, Volný.

    Rozhodčí: Jeřábek - Černý, Dřínovský
    bahis siteleri