Třinec – Chomutov 6:4 (kon.) | Kladno – Pardubice 5:4 (kon.) | Motor ČB – Sparta 2:3 (kon.)
Plzeň – Liberec 6:5 (po s.n.) | Zlín – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:3 (1:0, 1:1, 4:2)
HC Kometa Brno
Středa 19.12.2012, 18:15 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    JAROSLAV BALAŠTÍK svůj samostatný nájezd neproměnil, ale jeho bekhendová dorážka už končí v brněnské síti. Máme definitivně rozhodnuto. Asistence: Petr Leška, Pavel Kubiš.
     
    56:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Možná zlomový gól utkání. Petr Leška našel na druhém křídlé volného ZDEŇKA OKÁLA, a hráč s 88 na zádech překonává Faltera přesnou střelou k protější tyči. Asistence: Petr Leška, Tomáš Linhart.
     
    49:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je radosti na ZS Luďka Čajky. Dnes padají góly ve velmi rychlém sledu. PETR LEŠKA proměnil svůj samostatný únik i přesto, že byl stíhán dvěma brněnskými obránci. Kotouč tak tak doskákal za brankovou čáru. Dnes padají obzvlášť šťastné trefy. Asistence: Jaroslav Balaštík, Pavel Kubiš.
     
    46:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští dlouho s odpovědí nezaháleli. Honejsek se natáhl po puku, předložil jej PETRU HOLÍKOVI a ten střelou k levé tyči srovnává na 3:3. Asistence: Antonín Honejsek, Filip Čech.
     
    44:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu. JOZEF KOVÁČIK plácl do puku a ten vymetl horní růžek. Nutno podotknout, že Kometa má dnes i velikou dávku štěstí. Asistence: Miroslav Holec, Martin Dočekal.
     
    42:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru a máme opět nerozhodný stav. RÓBERT PETROVICKÝ ukryl svoji střelu šikovně mezi Sedláčkovy betony. Asistence: Tomáš Žižka, Leoš Čermák.
     
    39:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak domácí publikum se přeci jenom dočkalo trefy z přesilovky a jaké. PETR ČAJÁNEK obdržel přihrávku mezi kruhy a střelou z první překonává Faltera k pravé tyči. Asistence: Antonín Honejsek, Ondřej Veselý.
     
    26:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je nám překvapení! Kotouč po dorážce TOMÁŠE DIVÍŠKA údajně skončil za Sedláčkem. Domácímu brankáři byla sražena maska, přesto je branka uznána. Fanoušci Brna se bouřlivě radují a domácí stadion zase bouřlivě píská. Asistence: Jan Hruška.
     
    18:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí si svojí vysokou aktivitou před Falterem vybojovali kuriózní trefu. Chytré Leškovo nahození ze středního pásma Falter neudržel a dobře postavený MARTIN MATĚJÍČEK posílá Zlín do vedení. Bez asistence.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 19. Matějíček, 40. Čajánek (Honejsek, Veselý), 47. Holík (Honejsek, Čech), 50. Leška (Balaštík, Kubiš), 57. Okál (Leška, Linhart), 60. Balaštík (Leška, Kubiš) - 27. Divíšek (Hruška), 43. Petrovický (Žižka, Čermák), 45. Kováčik (Holec, Dočekal)


    Berani Zlín: Sedláček - Hamrlík, Linhart, Zámorský, Tesařík, Řezníček, Kotvan, Matějíček, Horák - Balaštík, Leška, Kubiš - Okál, Čajánek, Veselý - Honejsek, Holík, Čech - Šlahař, Melenovský, Köhler.
    HC Kometa Brno: Falter - Žižka, Kováčik, Valach, Bičánek, Valábik, Švrček, Malec - Erat, Holec, Čermák - Zohorna, T. Svoboda, Hořava - Dlouhý, Koreis, Petrovický - Němec, Hruška, Divíšek - Dočekal.

    Rozhodčí: Minář, Mullner - Bryška, Čech

    Diváci: 5213
    bahis siteleri