Hr. Králové – Šumperk 2:3 (po pr.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:1 (kon.) | Kadaň – Most 5:1 (kon.)
Olomouc – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Třebíč – Beroun 3:0 (kon.)
po prodl.
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (2:2, 0:0, 0:0 - 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 22.12.2012, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:21
    Aleš Holík zasáhl vysokou holí do obličeje Zdeňka Kubicu a je z toho znovu trest na 2 + 2 minuty. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    44:10
    Podruhé v zápase pykají Královští lvi za příliš mnoho hráčů na ledě. Stejně jako v prvním případě odsedí trest Vít Budínský.
     
    38:06
    Královští lvi mají ve druhé třetině navrch a teď budou chtít svou dominanci stvrdit gólem. Martin Novotný si jde totiž odsedět dvě minuty za podražení.
     
    29:00
    Další vyloučení. Tomáš Brunec (SUM) - 2 minuty za krosček.
     
    26:49
    Nevím proč, každopádně Tomáš Sedlák se mimo hru vztekal na rozhodčího. Ten mu za to načepoval osobní desítku.
     
    26:11
    Po Roupcově šanci se v šumperském brankovišti strhla mela a rozhodčí vylučuje na obou stranách. V obou případech je to hokejista se čtyřiačtyřicítkou na zádech - Michal Mikeska i Petr Gewiese si vysloužili menší trest za hrubost. 4 na 4
     
    22:09
    Michal Hlinka krátce po buly zasáhl vysokou holí do obličeje jednoho z Hradečáků a bude se minutu hrát čtyři na čtyři.
     
    21:06
    Hradecký obránce Martin Vágner uštědřil Aleši Staňkovi pohledný bodyček, přesto si vyslechl trest za zásah do oblasti hlavy a krku. Tedy dvě plus deset minut.
     
    18:02
    Ale ne na dlouho. Teď hráli domácí v šesti, takže si dvě minuty zahrají ve čtyřech. Jak aspoň doufají.
     
    15:36
    Další chyba končí tentokrát "jen" faulem, takže i Hradečtí budou hrát ve čtyřech. Milan Karlíček - 2 minuty za hákování.
     
    14:25
    Šumperští byli v plném počtu jen pár sekund a už zase "mažou ven", jak jim to svou hudbou připomíná hradecký dýdžej. Tomáš Brunec - 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    12:14
    Draci jsou pod tlakem a navíc faulují, i když jejich prohřešek přišel v útočném pásmu. Aleš Staněk - 2 minuty za hákování.
     
    05:14
    Další Exhradečák Adam Rufer se provinil nedovolenou hrou vysokou holí a je to hned dvojitý trest. Čtyři minuty přesilovky pro Východočechy.
     
    02:32
    První vyloučení zápasu přichází na hradecké straně. Šimon Macháň má dnes svátek, přesto si vysloužil menší trest za napadení.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. Mikeska (Čáp), 11. Valášek (Macháň) - 5. Tesařík (Červenka), 16. Červenka, 61. Brunec (TS)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Čech) – Roupec, Karlíček, Čáp, Vágner, Vobořil, Krejčiřík, Hendrich, Klement – Budínský, Mikeska "C", Kubica – Švagrovský, Tvrdík, Moskal – Šagát, Brož, Říha – Valášek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) – Tesařík, Gewiese, Pastor, Sedlák, Novotný, Holík "C", Bail, Suchý – Červenka, Hlinka, Haas – Rufer, Hulva, Brunec – Finsterle, Staněk, Cink – Meidl, Skoumal. Trenér: Zdeněk Moták.

    Rozhodčí: Doležal – Guth, Rittich.
    bahis siteleri