Hr. Králové – Šumperk 2:3 (po pr.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:1 (kon.) | Kadaň – Most 5:1 (kon.)
Olomouc – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Třebíč – Beroun 3:0 (kon.)
po prodl.
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (2:2, 0:0, 0:0 - 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 22.12.2012, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Je hotovo! TOMÁŠ BRUNEC vyslal na Filipa Luňáka pokus, který hradecký gólman vytěsnil nad sebe, ale puk přes něj doplachtil až za brankovou čáru - 2:3 po prodloužení!
     
    15:13
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak i hosté se prosazují ve vlastním oslabení a podruhé dotahují skóre! Hradecká obrana v kritických momentech hoří jako zapálený vánoční stromek, což teď potvrdil její kiks, který vystihl ADAM ČERVENKA. Na rozdíl od svého spoluhráče před chvílí si už s Luňákem věděl rady a překonal ho parádním blafákem - 2:2! Bez asistence.
     
    10:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    S góly se nám hned na začátku roztrhnul pytel, což je pro všechny přihlížející jedině dobře! Hradecká čtvrtá lajna už byla na ledě poměrně dlouho, přesto Šimon Macháň vlétl za pukem za šumperskou klec s neuvěřitelným elánem. Pak ho zkusil procpat před bránu, kde byl Štůrala mírně dezorientován a v nastalém zmatku protlačil kotouč za jeho záda MILAN VALÁŠEK - 2:1! Asistence: Šimon Macháň.
     
    04:55
    Draci právě vstřelili branku!
    Proti pěti hráčům se ale hosté prosazují a bleskurychle vyrovnávají skóre! Hradecká obrana nechala neskutečný prostor obránci JANU TESAŘÍKOVI, který se vydal Václavákem na levé straně útočného pásma a v pohodě se dostal až k Luňákovi, jehož překonal kolem bližší tyče - 1:1! Asistence: Adam Červenka.
     
    02:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Takhle si Draci rozhodně přesilovku nepředstavovali! Nechali si prchnout dvojici hráčů a Hradečtí jdou do vedení. Zdeněk Čáp parádně našlápl na pravé straně a pak milimetrovým pasem vyzval ke skórování čerstvého kapitána MICHALA MIKESKU, jemuž nedělalo potíže otevřít skóre - 1:0! Asistence: Zdeněk Čáp.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. Mikeska (Čáp), 11. Valášek (Macháň) - 5. Tesařík (Červenka), 16. Červenka, 61. Brunec (TS)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Čech) – Roupec, Karlíček, Čáp, Vágner, Vobořil, Krejčiřík, Hendrich, Klement – Budínský, Mikeska "C", Kubica – Švagrovský, Tvrdík, Moskal – Šagát, Brož, Říha – Valášek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) – Tesařík, Gewiese, Pastor, Sedlák, Novotný, Holík "C", Bail, Suchý – Červenka, Hlinka, Haas – Rufer, Hulva, Brunec – Finsterle, Staněk, Cink – Meidl, Skoumal. Trenér: Zdeněk Moták.

    Rozhodčí: Doležal – Guth, Rittich.
    bahis siteleri