Hr. Králové – Šumperk 2:3 (po pr.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:1 (kon.) | Kadaň – Most 5:1 (kon.)
Olomouc – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Třebíč – Beroun 3:0 (kon.)
po prodl.
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (2:2, 0:0, 0:0 - 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 22.12.2012, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Je hotovo! TOMÁŠ BRUNEC vyslal na Filipa Luňáka pokus, který hradecký gólman vytěsnil nad sebe, ale puk přes něj doplachtil až za brankovou čáru - 2:3 po prodloužení!
     
    60:59
    Martin Vágner zaspal na obranné modré a pak musel Tomáše Brunce faulovat. Trestné střílení pro Šumperk!
     
    58:43
    Šumperští hokejisté potřebují nasbírat síly, proto si Zdeněk Moták vybírá oddechová čas.
     
    58:24
    Michal Tvrdík se vymotal až před Štůralu, ale pak už na něj dotíral šumperský obránce a Tvrdík nestačil zakončit mezi tři tyče!
     
    54:36
    Dvojice Mikeskových nahození na náhodu z nulového úhlu přinesla ve Štůralově brankovišti pořádný zmatek! Jen tak tak, že se kotouč nevykutálel do jeho svatyně.
     
    53:02
    Zdeněk Čáp sestřelil nádherným bodyčekem Aleše Staňka. Šumperský forvard udělal ve vzduchu kotoul a převalil se na zem přes hlavu. To byla hokejová pohádka s příchutí ledu!
     
    50:48
    Dnešnímu utkání přihlíží 1046 diváků.
     
    49:15
    Vladimír Říha napřáhl až ke stropu, ale kotouč minul! Když už se mu dělovka vydařila, zastavil ji Jan Tesařík.
     
    48:37
    Zblízka nedokázali trefit skákavý puk Kubica ani Šagát!
     
    48:05
    Obrovský tlak domácího týmu. Střelu Martina Šagáta teď Štůrala vyškrábl s vypětím všech sil!
     
    47:26
    Nenápadá střela Michala Tvrdíka od modré čáry zacinkala na tyč!
     
    45:21
    Aleš Holík zasáhl vysokou holí do obličeje Zdeňka Kubicu a je z toho znovu trest na 2 + 2 minuty. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    45:11
    Tomáš Brunec z mezikruží přestřelil! Šumperk už mohl vést.
     
    44:10
    Podruhé v zápase pykají Královští lvi za příliš mnoho hráčů na ledě. Stejně jako v prvním případě odsedí trest Vít Budínský.
     
    42:30
    Marek Haas se proklestil kolem hradeckého beka a pak nebezpečně vypálil. Filipu Luňákovi projel kotouč mezi betony, ale trochu ho lízl a kotouč tak zamířil těsně vedle!
     
    38:06
    Královští lvi mají ve druhé třetině navrch a teď budou chtít svou dominanci stvrdit gólem. Martin Novotný si jde totiž odsedět dvě minuty za podražení.
     
    29:00
    Další vyloučení. Tomáš Brunec (SUM) - 2 minuty za krosček.
     
    28:48
    Zdeněk Čáp prováhal správný moment na střelu a pak se v ještě lepší pozici ocitl Zdeněk Kubica, jehož skvěle vychytal Tomáš Štůrala!
     
    26:49
    Nevím proč, každopádně Tomáš Sedlák se mimo hru vztekal na rozhodčího. Ten mu za to načepoval osobní desítku.
     
    26:11
    Po Roupcově šanci se v šumperském brankovišti strhla mela a rozhodčí vylučuje na obou stranách. V obou případech je to hokejista se čtyřiačtyřicítkou na zádech - Michal Mikeska i Petr Gewiese si vysloužili menší trest za hrubost. 4 na 4
     
    25:30
    Jan Berger se šikovně vymotal až před bránu, pak už ale neměl dostatek klidu na přesné zakončení.
     
    22:09
    Michal Hlinka krátce po buly zasáhl vysokou holí do obličeje jednoho z Hradečáků a bude se minutu hrát čtyři na čtyři.
     
    21:06
    Hradecký obránce Martin Vágner uštědřil Aleši Staňkovi pohledný bodyček, přesto si vyslechl trest za zásah do oblasti hlavy a krku. Tedy dvě plus deset minut.
     
    18:02
    Ale ne na dlouho. Teď hráli domácí v šesti, takže si dvě minuty zahrají ve čtyřech. Jak aspoň doufají.
     
    16:15
    Michal Tvrdík neprocpal kotouč za záda Tomáše Štůraly.
     
    15:36
    Další chyba končí tentokrát "jen" faulem, takže i Hradečtí budou hrát ve čtyřech. Milan Karlíček - 2 minuty za hákování.
     
    15:13
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak i hosté se prosazují ve vlastním oslabení a podruhé dotahují skóre! Hradecká obrana v kritických momentech hoří jako zapálený vánoční stromek, což teď potvrdil její kiks, který vystihl ADAM ČERVENKA. Na rozdíl od svého spoluhráče před chvílí si už s Luňákem věděl rady a překonal ho parádním blafákem - 2:2! Bez asistence.
     
    14:25
    Šumperští byli v plném počtu jen pár sekund a už zase "mažou ven", jak jim to svou hudbou připomíná hradecký dýdžej. Tomáš Brunec - 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    13:24
    Vzápětí ale ve vlastním oslabení ujel do samostatného úniku Adam Rufer. Na Filipa Luňáka ovšem nic nevymyslel a hradecký brankář jeho střelu zastavil!
     
    13:14
    Teď měl hostující gólman velké štěstí, samozřejmě podpořené dostatečným umem. Tečovaná střela Zdeňka Čápa se mu zastavila mezi betony a odtud nevyjela!
     
    12:14
    Draci jsou pod tlakem a navíc faulují, i když jejich prohřešek přišel v útočném pásmu. Aleš Staněk - 2 minuty za hákování.
     
    11:40
    Hradečtí mohli vést už o dvě, ovšem Martin Šagát z mezikruží minul tyč o pár decimetrů.
     
    10:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    S góly se nám hned na začátku roztrhnul pytel, což je pro všechny přihlížející jedině dobře! Hradecká čtvrtá lajna už byla na ledě poměrně dlouho, přesto Šimon Macháň vlétl za pukem za šumperskou klec s neuvěřitelným elánem. Pak ho zkusil procpat před bránu, kde byl Štůrala mírně dezorientován a v nastalém zmatku protlačil kotouč za jeho záda MILAN VALÁŠEK - 2:1! Asistence: Šimon Macháň.
     
    08:10
    Bezvadný ťukes domácích mohl skončit druhou brankou. Zdeněk Čáp od modré čáry vybídl Michala Tvrdíka, jenž přiťukl kotouč před úplně prázdnou klec Davidovi Švagrovskému. Ten ale v rychlosti puk minul!
     
    05:14
    Další Exhradečák Adam Rufer se provinil nedovolenou hrou vysokou holí a je to hned dvojitý trest. Čtyři minuty přesilovky pro Východočechy.
     
    04:55
    Draci právě vstřelili branku!
    Proti pěti hráčům se ale hosté prosazují a bleskurychle vyrovnávají skóre! Hradecká obrana nechala neskutečný prostor obránci JANU TESAŘÍKOVI, který se vydal Václavákem na levé straně útočného pásma a v pohodě se dostal až k Luňákovi, jehož překonal kolem bližší tyče - 1:1! Asistence: Adam Červenka.
     
    02:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Takhle si Draci rozhodně přesilovku nepředstavovali! Nechali si prchnout dvojici hráčů a Hradečtí jdou do vedení. Zdeněk Čáp parádně našlápl na pravé straně a pak milimetrovým pasem vyzval ke skórování čerstvého kapitána MICHALA MIKESKU, jemuž nedělalo potíže otevřít skóre - 1:0! Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    02:32
    První vyloučení zápasu přichází na hradecké straně. Šimon Macháň má dnes svátek, přesto si vysloužil menší trest za napadení.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. Mikeska (Čáp), 11. Valášek (Macháň) - 5. Tesařík (Červenka), 16. Červenka, 61. Brunec (TS)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Čech) – Roupec, Karlíček, Čáp, Vágner, Vobořil, Krejčiřík, Hendrich, Klement – Budínský, Mikeska "C", Kubica – Švagrovský, Tvrdík, Moskal – Šagát, Brož, Říha – Valášek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) – Tesařík, Gewiese, Pastor, Sedlák, Novotný, Holík "C", Bail, Suchý – Červenka, Hlinka, Haas – Rufer, Hulva, Brunec – Finsterle, Staněk, Cink – Meidl, Skoumal. Trenér: Zdeněk Moták.

    Rozhodčí: Doležal – Guth, Rittich.
    bahis siteleri