Prostějov – Vsetín 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Nový Jičín 0:5 (kon.) | Karviná (Baník) – Havířov 5:3 (kon.)
Opava – Poruba 2011 2:8 (kon.) | Val. Meziříčí – Přerov 7:8 (po pr.)
konec
HK Baník Karviná
5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
AZ Havířov
Středa 09.01.2013, 18:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Karviná právě vstřelila branku!
    Pokud se nestane zázrak, tak ani dnes nepadne kouzlo domácího prostředí, které platí při letošních derby! DAVID MORAVEC přes celé hřiště trefil prázdnou branku! Asistence: Miroslav Javín, Vladimír Luka.
     
    52:49
    Karviná právě vstřelila branku!
    Baník si po dlouhé době v oslabení mohl vyzkoušet i útok a vyšlo to na jedničku! Deutsch vypálil od modré a k dorážce se dostal DAVID MORAVEC, který poslal puk pod padajícím Danečkem za čáru. Asistence: Zdeněk Deutsch, Garip Saliji.
     
    32:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další chyba a další gól do prázdné klece! Tentokrát byl Smolka ještě bezmocnější a MARTIN KASPERLÍK si úklid kotouče do odkryté klece vyloženě užil.Rázem je vyrovnáno Asistence: Radim Haas, Robert Říčka.
     
    32:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    Žvátora chyboval na obranné modré čáře a pustil hosty do protiútoku tři na jednoho, což je šance, který se neodmítá. Přišla série přihrávek, na jejímž konci stál ALEXANDR HEGEGY a ten se před prázdnou brankou nemohl mýtil. Smolka neměl šanci. Asistence: Robert Najdek, Petr Kanko.
     
    27:33
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazuje při vlastním oslabení a jsou teprve druhým týmem, který to letos proti Havířovu dokázal! Pavel Kowalczyk vyhodil puk ze svého pásma přímo na Danečka, který jeho prudké nahození vyrazil před sebe, kde už na něj čekal pohotově dojíždějící MAREK IVAN a poslal puk mezi Danečkovy betony. Asistence: Pavel Kowalczyk.
     
    15:22
    Karviná právě vstřelila branku!
    Samiec odvedl parádní práci v rohu a přenechal puk Blatoňovi, který nádherně prostrčil přes bránícího hráče zpět DAVIDU SAMIECOVI puk znovu na hůl a David se ocitl sám před Danečkem. Prví střelu havířovský brankář ještě kryl, ale proti dorážce už byl bezmocný. Asistence: Jan Blatoň.
     
    6:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    VÍT STRÁNSKÝ našel rychlou odpověď. Naznačením střely zmrazil bránícího Žvátoru i Lukáše Smolku, kterého po následném popotažení kotouče prostřelil mezi betony. Asistence: Tomáš Bursík, Jan Kolařík.
     
    6:35
    Karviná právě vstřelila branku!
    VLADIMÍR LUKA se znovu dostal ke kotouči a znovu vypálil. Jeho střela byla zablokována, ale puk se mu znovu dostal na hůl, což mu umožnilo propálit rozhozeného Lukáše Danečka. Asistence: David Moravec.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 7. Luka (Moravec), 16. Samiec (Blatoň), 28. Ivan (Kowalczyk), 53. Moravec (Deutsch, Saliji), 60. Moravec (Javín, Luka) - 7. Stránský (Bursík, Kolařík), 33. Hegegy (Najdek, Kanko), 33. Kasperlík (Haas, Říčka)


    HK Baník Karviná: Smolka (Iláš) - Javín, Deutsch, Kowalczyk, Zajac, Vnenk, Sznapka, Žvátora, Krause - Moravec, Luka, Holý, Ivan, Rosůlek, Mikšan, Samiec, Blatoň, Saliji, Nystedt, Badžo, Zuber
    AZ Havířov: Daneček L. (Matoušek) - Balčík, Vydra, Krisl, Hegegy, Zeintek M., Rimmel, Graca, Hartmann - Najdek, Bursík, Haas, Pechanec, Kanko Kolařík, Štefek, Stránský, Klimša, Daneček J., Kasperlík, Říčka

    Rozhodčí: Škach - Smilek, Goňa
    bahis siteleri