Prostějov – Vsetín 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Nový Jičín 0:5 (kon.) | Karviná (Baník) – Havířov 5:3 (kon.)
Opava – Poruba 2011 2:8 (kon.) | Val. Meziříčí – Přerov 7:8 (po pr.)
konec
HK Baník Karviná
5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
AZ Havířov
Středa 09.01.2013, 18:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Fotbalovou vložku jsme tu dnes měli a Kolařík si na ni zřejmě vzpomněl. Bohužel pro něj není Lionel Messi a góly bude muset dávat zásadně hokejkou.
     
    59:38
    Pechanec se parádně uvolnil a s Kolaříkem jeli dva na jednoho! Smolka se perfektně přesunul!
     
    59:02
    Karviná právě vstřelila branku!
    Pokud se nestane zázrak, tak ani dnes nepadne kouzlo domácího prostředí, které platí při letošních derby! DAVID MORAVEC přes celé hřiště trefil prázdnou branku! Asistence: Miroslav Javín, Vladimír Luka.
     
    58:45
    Hosté to zkouší v šesti!
     
    58:27
    Kanko před nepochopitelně buly vysekl Salijimu hůl z rukou. Oba dostávají 10 minut za nesportovní chování. Navíc si Kanko neodpustil poznámky a musel zamířit do šaten.
     
    58:27
    Oddechový čas pro hosty.
     
    52:51
    Teď má Baník šanci vylepšit své postavení v přesilovce. Rimmel dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    52:49
    Karviná právě vstřelila branku!
    Baník si po dlouhé době v oslabení mohl vyzkoušet i útok a vyšlo to na jedničku! Deutsch vypálil od modré a k dorážce se dostal DAVID MORAVEC, který poslal puk pod padajícím Danečkem za čáru. Asistence: Zdeněk Deutsch, Garip Saliji.
     
    50:23
    Domácí asi v této třetině nechtějí hrát v pěti. Sekundu před vypršením Blatoňova trestu Saliji přidržel Kolaříka a jde si na dvě minuty sednout.
     
    49:23
    Kanko parádně napříč pásmem našel Sztefka, ale Smolka se stihl proti nejproduktivnějšímu hráči loňského play-off přesunout.
     
    48:24
    Po krosčeku Blatoně jdou domácí znovu do čtyř.
     
    46:35
    Najdek se sice radoval, ale už předem musel vědět, že gól nebude platit, jelikož ještě před jeho střelou zazněl rozhodčího hvizd pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    45:50
    Rosůlek zasáhl soupeře holí do obličeje a dostává za to patřičný dvouminutový trest.
     
    43:57
    Mikšan se proháčkoval před branku, kde situaci ještě vylepšil přihrávkou na Ivana, který minul odkrytou klec!
     
    40:46
    To se stalo v ponechané výhodně poté co Najdek hrál delší dobu bez přilby a dostane za to dvě minuty..Čeká nás 13 sekund 4 na 3 a poté klasická karvinská přesilovka.
     
    39:00
    Dvě minuty pro Krisla za napadení a zároveň si jde sednout i Sznapka, který držení hole.
     
    36:42
    Kanko hákoval a Baník, který na svém ledě využívá více než 27% přesilovek by měl podle statistik nyní při své čtvrté přesilovce udeřit. Uvidíme, zda čísla nelžou.
     
    35:52
    Moravcova střela se Lukovi odrazila před prázdnou branku, ale karvinskému střelci se puk postavil na hranu a zvedl jej až přespříliš vysoko.
     
    35:06
    Kasperlík byl sám před brankou, ale nakonec se šance zalekl a hledal spoluhráče. Jeho přihrávka sice sedla přesně na hůl, ale přihrál karvinskému Miroslavu Javínovi.
     
    32:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další chyba a další gól do prázdné klece! Tentokrát byl Smolka ještě bezmocnější a MARTIN KASPERLÍK si úklid kotouče do odkryté klece vyloženě užil.Rázem je vyrovnáno Asistence: Radim Haas, Robert Říčka.
     
    32:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    Žvátora chyboval na obranné modré čáře a pustil hosty do protiútoku tři na jednoho, což je šance, který se neodmítá. Přišla série přihrávek, na jejímž konci stál ALEXANDR HEGEGY a ten se před prázdnou brankou nemohl mýtil. Smolka neměl šanci. Asistence: Robert Najdek, Petr Kanko.
     
    29:13
    A hned si také zahrají přesilovku. Haas dostává dvě minuty za držení hole.
     
    27:33
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazuje při vlastním oslabení a jsou teprve druhým týmem, který to letos proti Havířovu dokázal! Pavel Kowalczyk vyhodil puk ze svého pásma přímo na Danečka, který jeho prudké nahození vyrazil před sebe, kde už na něj čekal pohotově dojíždějící MAREK IVAN a poslal puk mezi Danečkovy betony. Asistence: Pavel Kowalczyk.
     
    27:06
    Stejně tak domácí brankář zlikvidoval Říkovu střelu při ponechané výhodě po Mikšanově hákování. Dvě minuty pro karvinského útočníka.
     
    23:13
    Daneček zlomil hůl! Ivanovu ránu nyní likvidoval pouze vyrážečkou. Prozatím mu svůj nástroj půjčil Zientek.
     
    20:37
    Luka pálil od modré a Badžova dorážka následně minula odkrytou klec!
     
    19:14
    Blatoň se důrazně tlačil do brankoviště a vynutil si Klimšovo podražení.
     
    16:46
    Balčík za vlastní brankou nevybíravě sestřelil Rosůlka a dostává dvě minuty za vražení na hrazení. Rosůlek se dlouho nezvedal, ale vypadá to, že bude v pořádku.
     
    15:22
    Karviná právě vstřelila branku!
    Samiec odvedl parádní práci v rohu a přenechal puk Blatoňovi, který nádherně prostrčil přes bránícího hráče zpět DAVIDU SAMIECOVI puk znovu na hůl a David se ocitl sám před Danečkem. Prví střelu havířovský brankář ještě kryl, ale proti dorážce už byl bezmocný. Asistence: Jan Blatoň.
     
    12:12
    Dlouho se pět na pět nehrálo. Rosůlek hákoval a na dvě minuty si odpočine.
     
    8:54
    Mikšan se zapojil do hry dříve, než stihl jeho spoluhráč zmizet za vrátky střídačky, a tak domácí lavice dostává dvě minuty za hru v šesti. Trest si odsedí Luka.
     
    7:30
    Blatoň stál s pukem před prázdnou branku, ale minul ji!
     
    6:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    VÍT STRÁNSKÝ našel rychlou odpověď. Naznačením střely zmrazil bránícího Žvátoru i Lukáše Smolku, kterého po následném popotažení kotouče prostřelil mezi betony. Asistence: Tomáš Bursík, Jan Kolařík.
     
    6:35
    Karviná právě vstřelila branku!
    VLADIMÍR LUKA se znovu dostal ke kotouči a znovu vypálil. Jeho střela byla zablokována, ale puk se mu znovu dostal na hůl, což mu umožnilo propálit rozhozeného Lukáše Danečka. Asistence: David Moravec.
     
    4:39
    Moravec našel Luku před odkrytou branku, ale poslal přihrávku moc na paty a Luka branku minul!
     
    2:32
    Najdek vypálil ze střední vzdálenosti a trefil tyč!
     
    1:38
    Saliji dostává dvě minuty za držení protihráče.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 7. Luka (Moravec), 16. Samiec (Blatoň), 28. Ivan (Kowalczyk), 53. Moravec (Deutsch, Saliji), 60. Moravec (Javín, Luka) - 7. Stránský (Bursík, Kolařík), 33. Hegegy (Najdek, Kanko), 33. Kasperlík (Haas, Říčka)


    HK Baník Karviná: Smolka (Iláš) - Javín, Deutsch, Kowalczyk, Zajac, Vnenk, Sznapka, Žvátora, Krause - Moravec, Luka, Holý, Ivan, Rosůlek, Mikšan, Samiec, Blatoň, Saliji, Nystedt, Badžo, Zuber
    AZ Havířov: Daneček L. (Matoušek) - Balčík, Vydra, Krisl, Hegegy, Zeintek M., Rimmel, Graca, Hartmann - Najdek, Bursík, Haas, Pechanec, Kanko Kolařík, Štefek, Stránský, Klimša, Daneček J., Kasperlík, Říčka

    Rozhodčí: Škach - Smilek, Goňa
    bahis siteleri