Vsetín – Havířov 6:2 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:4 (0:1, 3:3, 0:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Neděle 13.01.2013, 15:00Liga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Se závěrečnou sirénou se ale ještě zbláznil Martin Kříž a začal mlátit do ležícího Hradečáka!
     
    59:24
    Novák nahrál spoluhráči, který od modré čáry minul prázdnou bránu!
     
    58:48
    Domácí hrají v šesti, Mahdal je na střídačce. Buly v pásmu Havlíčkova Brodu.
     
    58:48
    Oddechový čas pro Hradec Králové.
     
    57:02
    Nedvídkovi vysekl puk v poslední chvíli protihráč! To už by smrdělo gólem.
     
    54:18
    Byl to nejspíš Martin Jelínek, k nemuž se odrazil puk. Ve velké rychlosti ho už nestačil poslat do úplně prázdné brány!
     
    53:56
    Hradec jde do čtyř, Pavel Hlavatý pyká za hákování. Hradci se čas chýlí a teď se ještě musí bránit.
     
    49:35
    Hradecký kapitán Marek Červený si za předchozí moment odpyká osobní desítku.
     
    48:21
    Dohrávka situace znamená další tresty, tentokrát za vzájemnou šarvátku. Lukáš Kastner s Davidem Kozlíkem si odpočinou na dvě plus dvě minuty za hrubost.
     
    48:21
    Lukáš Nedvídek se vydal z rohu až před bránu, ale ani na několik pokusů nedostrkal puk za Nováka!
     
    48:07
    A je tu zase vyloučení na obou stranách. Jakub Doležal - 2 minuty za hákování, Zdeněk Čáp - 2 minuty za nafilmovaný pád. Moc se mi nechce komentovat jednotlivé zákroky, ale rozhodčímu se začíná utkání pomalu hroutit pod rukama. Hradec pokračuje v klasické přesilovce.
     
    47:27
    Tento stav ale podle očekávání neměl dlouhého trvání. Michal Hošek míří k trestoměřičům na dvě minuty za hákování. Další z řady přesilovek pro Hradec.
     
    45:01
    Teď z toho ale hlavní rozhodčí udělal pěkný maglajz. Martin Kříž praštil Aleše Půlpána do hlavy, nicméně na trestnou lavici odcházejí oba. Půlpán za hákování, Kříž za hrubost. Hradecký forvard si k tomu přibalí ještě desetiminutový osobní trest. 4 na 4
     
    40:47
    Čápova pumelenice se odrazila od zadního hrazení na Kastnerovu hokejku. Proti němu se ale Novák stačil skvěle přesunout! Brod ve čtyřech.
     
    40:30
    Hradecká přesilovka bude 16 sekund dvojnásobná. Jan Kubát si odsedí menší trest za vysokou hůl.
     
    38:46
    Ovšem Hradečtí budou mít šanci ještě před sirénou odpovědět. David Vala si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    38:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedělní menu si pro nás připravuje další jednohubku, která vrací Rebely zpět do vedení! Hradečtí nedokázali odklidit puk z brankoviště, a tak ho neústupný VLADIMÍR SZILVA poslal pod Mahdalovým tělem za čáru jen o setinku vteřiny dřív, než na hradeckého brankáře upadl - 3:4! Asistence: Lukáš Žemlička, Tomáš Chlubna.
     
    36:46
    Z nepřehledné situace pro změnu u hradecké svatyně vzešla dorážka Tomáše Chlubny. Michal Mahdal se musel pořádně roztáhnout!
     
    35:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    No vida, zvýšené obrátky domácích už vedou k vyrovnanému skóre! Další rychlý výpad do pásma chtěl zakončovat Matúš Kováč, ten byl ale faulován. V ponechané výhodě se však kotouč dostal napříč pásmem na hokejku MARTINA BARTONĚ, který ho poslal nekompromisně do bližšího růžku - 3:3! Asistence: Matúš Kováč.
     
    35:02
    Další krásná akce Aleše Půlpána mohla znamenat vyrovnání! Hradecký útočník se stahovačkou zbavil svého protivníka a pak zkusil na Čeňka Nováka vyzrát blafákem do forhendu, na brankové čáře ale zůstal ležet gólmanův beton!
     
    33:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Paradoxně rovnovážný poměr hráčů na ledě jako by Hradeckým svědčil víc, dotahují se zpět na nejtěsnější rozdíl! Tomáš Půlpán z levé strany přihrál ALEŠI PŮLPÁNOVI, který se do puku opřel z první a parádním způsobem bratrskou spolupráci zhodnotil - 2:3! Asistence: Tomáš Půlpán, Dominik Rejl.
     
    32:38
    Ovšem ta jim dlouho nevydržela. Za svou aktivitu před Novákem si vysloužil menší trest za nedovolené bránění Daniel Voženílek. 4 na 4
     
    32:11
    Hradečtí to nechtějí nechat jen tak, mají k dispozici další přesilovou hru. Václav Pecen - 2 minuty za krosček.
     
    31:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ligový lídr prohrává už dvoubrankovým rozdílem. Na levé straně brankoviště vznikla velká mela, v níž se kotouč motal pod několika hráči. Jako první se k němu dostal znovu DAVID KOZLÍK a bekhendem mezi svýma nohama nádherně zvyšuje na 1:3. Asistence: Michal Zdražil.
     
    28:21
    Autor předchozí branky David Kozlík seknul svého protivníka a odchází za katr. To znamená 35 sekund výhodné přesilovky čtyř proti třem pro Hradec Králové.
     
    26:56
    Michal Štědrý skvěle dojel přesilovou situaci Rebelů a zabránil jim v šanci. Posléze se mstil Ondřeji Hlídkovi, který se pokoušel dostat puk do brány přes Mahdalovu výstroj. Oba dva si odsedí dvě minuty, budeme sledovat hru čtyři na čtyři.
     
    24:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže pro Hradec nešťastný gól vrací Rebelům vedení. Ve středním pásmu napřáhl DAVID KOZLÍK a Michal Mahdal se pokoušel zkrotit puk v lapačce. To se mu ale nepodařilo, kotouč mu vypadl a skončil v síti - 1:2. Bez asistence.
     
    22:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí v početní výhodě neváhali a hned po deseti sekundách ji využívají. Zdeněk Čáp napálil kotouč do ohně a Novák ho vyrazil vysoko nad sebe. Padající list sebral TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, zpracoval si ho na hokejku a bekhendem poslal na místo určení - 1:1. Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    22:28
    Hradecký pohyb vede ke třetí přesilové hře. Vladimír Szilva - 2 minuty za hákování.
     
    18:06
    Zdeněk Čáp napřáhl až ke stropu, jak je jeho zvykem, a tentokrát zasáhl Novák betonem levým!
     
    16:53
    Další perné chvilky pro Brod. Jakub Doležal pyká za krosček.
     
    16:47
    Obrovská šance domácích! Martin Bartoň byl ve sprinterském souboji podél pravého mantinelu rychlejší, načež hledal pasem před bránou Lukáše Kastnera. Ten se k puku dostal, otočil se kolem své osy, ale jeho bekhend skvěle vykopl Novák pravým betonem!
     
    14:38
    Před Novákem operoval Daniel Souček a přihrávku od hrazení poslal jen pár centimetrů vedle tyče!
     
    14:13
    Jenže naprosto zbytečná vysoká hůl Martina Hynka posílá hru do pásma Rebelů. Hradec má svou první přesilovku.
     
    12:41
    Lukáš Žemlička se protáhl hradeckou obranou a pak ze své hole vyslal pořádně nebezpečný bekhend na bližší růžek! Michal Mahdal ale zvládl puk vytěsnit.
     
    09:41
    Úvodní trest zápasu přichází na straně domácích. Tadeáš Ouzký - 2 minuty za hákování.
     
    06:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hokejisté z Vysočiny se po šesti minutách dostávají do vedení! Vladimír Szilva vybídl přihrávkou od pravého mantinelu úplně volného TOMÁŠE CHLUBNU, který zblízka okamžitě poslal puk za Mahdalova záda - 0:1. Asistence: Vladimír Szilva.
     
    02:40
    Hradecký bek Zdeněk Čáp na modré čáře oklamal svého soupeře a domácí ujížděli ve dvou na jednoho. Čápova střela se stala Novákovou kořistí.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 23. Šťastný (Čáp), 34. A. Půlpán (T. Půlpán, Rejl), 36. Bartoň (Kováč) - 7. Chlubna (Szilva), 25. Kozlík, 32. Kozlík (Zdražil), 39. Szilva (Žemlička, Chlubna)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Müller) – Červený „C“, Rejl, Kováč, Štědrý, Čáp, Souček, Skála – A. Půlpán, Šťastný, Brida, Kasnter, T. Půlpán, Bartoň, Hlavatý, Nedvídek, Ouzký, Voženílek. Trenér: Miloš Říha.
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Hlávka) – Pecen, Kříž, Hošek, Doležal, Vala, Hlídek – Szilva „C“, Chlubna, Kubát, Zdražil, Jelínek, Žemlička, Brebera, Kozlík, Hynek. Trenér: Václav Adam.
    bahis siteleri