Východ – Západ 18:11 (kon.)
konec
Tým Východ
18:11 (6:3, 7:3, 5:5)
Tým Západ
Neděle 13.01.2013, 11:00 • Traktor Sport Palace, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Doufám, že i Vám se zápas líbil a u dalších onlajnů se budu těšit na shledanou. Přeji hezkou neděli. (13:19:48)
     
    A je konec, All Star Game je již minulostí a nyní tak hráče čeká návrat do tvrdé práce. Dacjuk a Kovalčuk (možná) se vrací do NHL a zbytek hráčů se pozvolna bude chystat na blížící se play off KHL. Rozhodně to však bylo povedené uvolnění a všichni zúčastnění se zajisté velice dobře bavili.
     
    Vedení KHL děkuje i hostitelskému městu a z tribun se nese bouřlivý aplaus.
     
    To je kupodivu vše, nejlepší gólman, ani nejlepší útočník se nevolil, ocenění naopak převzal kapitán Východu Alexej Morozov a to za vítězství v tomto utkání.
     
    Nejlepším mladým hráčem je zvolen Viktor Antipin z týmu Východu.
     
    Nejlepšími obránci jsou vyhlášeni: Rinat Mamašev za Východ a Ilja Gorochov za Západ.
     
    Skončil pátý All Star Game KHL a opět to bylo divokým skóre, tentokrát 18:11 pro tým Východu. Je čas na vyhlášení některých cen.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Po obdržené brance se Barulin i s hráčskou hokejkou postavil na modrou čáru a hraje se tak šest na šest! Barulin nakonec i vstřelil gól, rozhodčí jsou ale nekompromisní a gól neuznávají.
     
    59:25
    Západ vstřelil branku! Zatímco si Barulin bral hráčskou hokejku i rukavici, vstřelil ILJA KOVALČUK jedenáctý gól do prázdné branky. Asistence:Pavel Dacjuk.
     
    59:00
    Je tu poslední minuta exhibičního zápasu.
     
    57:55
    Vše se chystá na to, aby se Barulin pokusil o střelu přes celé hřiště.
     
    57:30
    Západ odvolal Staňu z branky, je tu power play!
     
    56:40
    Západ vstřelil branku! I Západ se dostává na dvojciferné skóre, po dokonalém vyšachování si tento gól připsal ALEXANDER KOROLJUK. Asistence: Michael Varnakov, Sergej Širokov.
     
    56:17
    Žerděv mohl dát jubilejní branku, mířil do horního růžku, Barulin však ukázal pěkný semafor.
     
    55:20
    Západ vstřelil branku! Barulin špatně rozehrál po Žerděvové střele, doslova tak namazal na hokejku SERGEJE ŠIROKOVA, na kterého tak zívala volná branka.
     
    54:16
    Východ jel brejk dvou na jednoho, Morozov se rozhodl pro samostatné zakončení bekhendem, mířil však vysoko nad.
     
    53:37
    Radulov snad ani nechodí střídat, opět se dostal do zakončení, štěstí mu však proti Barulinovi nepřeje.
     
    52:38
    Radulov se dostal sám před Barulina, nedokázal ho však vymíchat a nakonec mu puk utekl od hokejky.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 8. Kuzněcov (Petružálek), 8. Záborský (Nikulin, Pěrežogin), 10. Mamašev (Pěrežogin), 10. Skorochodov (Lehtera, Kagarlickij), 14. Kagarlickij (Lehtera), 17. Kuzněcov, 22. Kuzněcov, 25. Quint (Lehtera), 29. Lehtera (pen.), 30. Morozov (Mozjakin), 34. Morozov (Nikulin), 38. Mamašev (Záborský, Petružálek), 40. Quint (Kagarlickij, Lehtera), 41. Mozjakin, 42. Kuzněcov, 45. Kagarlickij (Lehtera, Skorochodov), 45. Skorochodov (Quint), 50. Petružálek (Pěrežogin, Záborský) - 5. Kovalčuk (Radulov), 5. Koroljuk (Žerděv), 18. Širokov (Žerděv), 22. Žerděv (Širokov), 26. Radulov (Dacjuk), 38. Kovalčuk (Radulov), 43. Koroljuk (Širokov), 51. Varnakov (Plotnikov, Stapleton), 56. Širokov, 57. Koroljuk (Varnakov, Širokov), 60. Kovalčuk (Dacjuk)


    Tým Východ: Michael Garnett (Čeljabinsk), Konstantin Barulin (Kazaň) - Ilja Nikulin (Kazaň), Anton Bělov (Omsk), Jevgenij Medveděv (Kazaň), Renat Mamašev (Nižněkamsk), Viktor Antipin (Magnitogorsk), Deron Quint (Čeljabinsk) - Jevgenij Kuzněcov (Čeljabinsk), Sergej Mozjakin (Magnitogorsk), Jori Lehtera (Novosibirsk), Jakub Petružálek (Chabarovsk), Tomáš Záborský, Alexander Pěrežogin (oba Omsk), Alexej Morozov (Kazaň), Dmitrij Kagarlitskij (Novokuzněck), Igor Skorochodov (Chanty-Mansijsk).
    Tým Západ: Vasilij Košečkin (Čerepovec), Rastislav Staňa (CSKA) - Alexander Rjazancev (Čerepovec), Kevin Dallman (Petrohrad), Ondřej Němec (Lev), Ilja Gorochov (Dynamo Moskva), Staffan Kronwall (Jaroslavl), Dmitrij Kalinin (Petrohrad) - Ilja Kovalčuk (Petrohrad), Pavel Dacjuk, Alexander Radulov (oba CSKA), Tim Stapleton (Minsk), Nikolaj Žerděv (Mytišči), Alexander Koroljuk (Čechov), Sergej Širokov (CSKA), Denis Kokarev (Dynamo Moskva), Sergej Plotnikov (Jaroslavl), Michajl Varnakov (Nižnyj Novgorod).

    Rozhodčí: Vjačeslav Bulanov, Konstantin Olenin - Konstantin Gorděnko, Sergej Šeljanin